Ruby 10.04.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Kasiu, super Ci idzie ten remont! Bardzo podoba mi się kierunek w jakim zmierza Twoja kuchnia! Ale nic dziwnego, bo moja zmierza w bardzo podobnym Właśnie te płytki leżą od początku grudnia u mnie w mieszkaniu i czekają aż mój mężczyzna zlituje się i je położy. Chyba muszę wziąć z Ciebie przykład :D Lubię te płytki.. Zwłaszcza to jak odbijają światło. Gdy pisałaś o boazerii myślałam, że planujesz na całą wysokość ściany, a ja planowałam właśnie do połowy Ale jeszcze nie jestem pewna, czy na pewno boazeria u mnie będzie. Nawet kolor stołeczka podobny do koloru lampy, którą planuję. Gratuluję Kasiu wielu talentów, pracowitości i pięknej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.04.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Kasiu, no nie wiem co mam powiedzieć. Ty to wszystko naprawdę zupełnie sama?! Super wyszło! Już masz powody do dumy, a co dopiero będzie potem... P.S. Ruby, czy ja dobrze widzę, że Ty jeszcze nie masz swojego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.04.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kasia, no czad:) i te kafelki -normalnie mega umiejętności posiadłaś buziaki i sił na dalsze zmagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.04.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kasiu wow! Ogromne brawa dla Ciebie Jest pięknie, a będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.04.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Hihihi Kasia, wiedziałam że sobie poradzisz z kafelkami bo w gruncie rzeczy ich kładzenie jest.....fajne. Mnie odprężyło . Płytki są CUDNE, boazeria wygląda świetnie a Ciebie szczerze podziwiam - za talent, za poświęcany czas na upiększanie, za to że Ci się nie tylko chce ale jeszcze potrafisz to wszystko zrobić! Nie mogę się doczekać końcowego efektu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.04.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kobietki kochane, dziekuję za tyle komplementów ale to tylko kafelki Tak naprawdę, to sytuacja mnie zmusiła do ich położenia, bo mógł to zrobić pan, który kładł boazerię, ale początkowo chciałam zostawić stare kafelki...pan sobie poszedł remontować mieszkanie kogoś innego a ja stałam i patrzyłam na te brzydactwa i poprostu je oderwałam miałam dzień wolny więc postanowiam położyć sama nowe kafelki, bo inaczej musiała bym czekać pewnie z pół roku ... teraz bardzo sie cieszę, ze to zrobiłam Do efektu końcowego jeszcze trochę ale chyba już bliżej niż dalej Jutro jedziemy po zlew i blat...zastanawiamy sie tylko czy blat zmieści się nam do auta W mojej kuchni nie wymyśliłam nic nowego, podobnych kuchni jest duuuużo, ale taka mi się podoba i w takim otoczeniu chcę gotować Cieszę się z drobiazgów, które w większości robię sama, co daje dodatrowo wielką satysfakcję Kolory będą neutralne, co pozwala zmieniać dodatki i dzięki temu wnętrze zawsze będzie trochę inne Ostatnio zrobiłam też lampkę do kuchni widziałam podobną we Flo ale kosztowała 100 zł więc zrobiłam swoją wersję Miałam świecznik i abażur z Tesco...i powstała taka lampa abażur pokryłam tkaniną...efekt jest super i z pewnością zrobię sobie kilka wersji kolorystycznych https://lh4.googleusercontent.com/-dNak98ukruo/T4U_zKZyWsI/AAAAAAAACXk/okgpIW3Okso/s640/DSC04182.JPG Jutro fugowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nic nie powstrzyma zdeterminowanej kobiety:). A tekst "miałam dzień wolny więc postanowiłam położyć sama nowe kafelki" po prostu powalił mnie na kolana faktycznie - glazurę położyć to jak zupę ugotować Oczywiście - wszystko bardzo pięknie wygląda. Podziwiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 11.04.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nooo, wychodzi na to, ze Kasia to taki WNETRZARSKI MAC GYVER W SPODNICY a to zrobi cos z praktycznie niczego, a to w miedzyczasie co-nieco wykafelkuje... potrafi zaskoczyc... ogromna przyjemnosc i frajde sprawia zagladanie do Twojego watku! i kibicowanie Twoim zamierzeniom! Kasiu-pozdrawiam serdecznie, niecierpliwie oczekujac kolejnych fotek! Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 11.04.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) A tekst "miałam dzień wolny więc postanowiłam położyć sama nowe kafelki" po prostu powalił mnie na kolana faktycznie - glazurę położyć to jak zupę ugotować Nooo, wychodzi na to, ze Kasia to taki WNĘTRZARSKI MAC GYVER W SPÓDNICY a to zrobi coś z praktycznie niczego, a to w międzyczasie co-nieco wykafelkuje... Marzena Nic dodać nic ująć, zgadzam się w 100 % Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez marma dodanie kolejnego cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.04.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Też mi się spodobał tekst "miałam wolny dzień to postanowiłam sama położyć kafelki" Kasiu naprawdę będziesz miała ogromną satysfakcję z tego, że tyle zrobiłaś w tej kuchni sama Lampka wyszła świetnie. Chyba pobielę i moje świeczniki z przecierką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.04.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kasiu lampka śliczna! Jesteś kobietą wielu talentów tylko pozazdrościć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 11.04.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kasiu, Ty zdolna kobieto! Podziwiam! Zaskakujesz za każdym razem! Czy te cegiełki są śnieżnobiałe? I jak z ich połyskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.04.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nooo, wychodzi na to, ze Kasia to taki WNETRZARSKI MAC GYVER W SPODNICY a to zrobi cos z praktycznie niczego, a to w miedzyczasie co-nieco wykafelkuje... Podpisuję się pod tym obiema rękami;) :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 11.04.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kasiu metamorfoza zapowiada się ciekawie. Mnie zastanawia tylko dlaczego zostawiłaś baterię na scianie. Nie wygodniej byłoby mieć ją przy zlewie? To taka moja drobna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.04.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wariatki jesteście No tak już mam, że jak mam dzień wolny wolę kafelki położyć niż siebie na kanapie :D A tak naprawdę dla chcącego nic trudnego....trochę odwagi i determinacji i wszystko da się zrobić Mój mąż jak wrócił do domu powiedział "no pani majster to juz wiem kto nam łazienkę zrobi" Magduśka kafelki są białe i mają fajny połysk nie są bardzo błyszczące ale też nie matowe...taki przydymiony wysoki połysk Bałam się ich wielkości, bo myślałam o takich 10x20 ale ostatecznie na ścianie wyglądają fajnie. Fugi będą jasno szare, bo z białymi chyba by się trochę za bardzo zlały w jedna płaszczyznę. Susełka wiesz jakoś nie przeszkadza mi bateria na ścianie ... może kiedyś zmienię na fajniejszą a poza tym w hydraulika już bym się nie bawiła zlew będzie jednokomorowy i drewniany blat na którym raczej bym nie montowała baterii. Może nie będzie tak źle dzisiaj trzymajcie kciuki za to, żeby blaty weszły nam do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kasia ale czad !!!!!! gratuluje odwagi abazur taki sam ma moja Marzena, chyba i ja sobie taki zrobię boazeria taka jak moja......cudownie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 12.04.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kasiu!:jawdrop: Tyle talentów w jednej osobie?? To niesamowite! Zbieram szczękę z podłogi na widok samodzielnie ułożonych płytek, a tu zaraz lampeczka, kobieto czy Ty w ogóle sypiasz?? A tak na poważnie to wszystko suuuuper! Podziwiam Cię kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kasiu czaddddd! Ty to naprawdę wszystko potrafisz! lampka super! idealnie się wpasuje w klimat boazerii, aprop to czym ją malujesz? Pochwal sie koniecznie efektem końcowym a ja baaaardzoooo prosze o zbliżenie. ja uwielbiam boazerię w takim wydaniu. u moich dzieciaków mam olejowana na biało.trzymam kciuki za blaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 12.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dziękuję Kasiu, jasnoszara fuga pięknie wyeksponuje tę cegiełkę . Nie mogę się doczekać końcowego efektu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 12.04.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 P.S. Ruby, czy ja dobrze widzę, że Ty jeszcze nie masz swojego wątku? Obecnie remontuję/urządzam tylko małą powierzchnię poddasza małym nakładem środków i w żółwim tempie - więc nie byłoby czego pokazać w wątku. Pytać też się za bardzo nie miałabym czego, bo dzięki wielu lekturom na FM wiem wszystko jak chcę Za parę lat planuję wieeelki remont całości, więc może wtedy - bo będzie wiele pytań i mam nadzieję efektów Nooo, wychodzi na to, ze Kasia to taki WNETRZARSKI MAC GYVER W SPODNICY a to zrobi cos z praktycznie niczego, a to w miedzyczasie co-nieco wykafelkuje... Zgadzam się! Kasiu, lampka śliczna! Ja też do tych płytek daję jasnoszarą fugę. Trochę przez przypadek, bo zostało mi jej dużo z remontu łazienki Ale uważam, że najlepiej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts