joliska 10.03.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Najchętniej pstrykam okna i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.03.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ja też jak widać na załączonym obrazku Mój mąż zawsze mnie pyta co ja mam z tymi drzwiami...oknami i kwiatami aaaa jeszcze kołatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 To ja skorupy i zgrzyty stylistyczne, np.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.03.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Świetne te zdjęcia:yes: Ja szukam zdjęcia schodów na fototapetę, do wiatrołapu. Miałam piękne i niestety nie zapisałam sobie adresu firmy i teraz dupa, bo nie mogę go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 10.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 zdjęcia urokliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.03.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 joliska fotki piękne Warmia ja też miałam gdzieś taką fotkę ze schodami...jak znajdę to Ci podeslę dagunia co tam moje fotki....Twój avatark to dopiero coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 11.03.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 oj tam oj tam a jak tam sprawy lokalowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.03.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Lokal już wynajęty...umowa podpisana...klucze odbieram w poniedziałek, bo muszą zamek w drzwiach naprawić. Lokal jest w opłakanym stanie więc czeka mnie duuuużo pracy. Sami z mężem będziemy robić sporą część remontu....czekają nas pracowite 2 miesiące. Trochę się tego boję, ale obecny lokal też sami remontowaliśmy i jakoś daliśmy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 11.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 To chyba się cieszysz, bo to kolejne wyzwanie i kolejne pomieszczenie do zaaranżowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 11.03.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 oooo No to gratuluje dziś wieczorem wobec tego opijam twoje powodzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.03.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Faktycznie to mnie cieszy, że będę mogła się zająć wystrojem, ale remont już mniej mnie cieszy dagunia dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.03.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Kasiu dacie radę na pewno Będziesz miała wymarzone wnętrze, w którym będzie Ci się przyjemnie pracować Już się nie mogę doczekać tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.03.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Jak tylko coś zdziałamy z pewnością się pochwalę Właśnie włączyłam TVN24 i zamarłam Nie można spokojnie oglądać tych relacji z Japonii W obliczu takiego dramatu moje problemiki wydają się nieistotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.03.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 nom co tam takie problemy jak nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 A spotkani dziś Japończycy wzruszali ramionami "u nas to normalka, życie toczy się dalej"... Podobnie zresztą kilka lat temu (tuż przez atakiem Rosji) mówili Gruzini: "wojna wybuchnie prędzej czy później, nauczyliśmy się z tym żyć..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.03.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Zaskoczyła mnie postawa Japończyków...ich opanowanie, zdyscyplinowanie....i coś co mnie zdziwiło gdy to usłyszałam....że traktują śmierć z pogardą. Może właśnie to pozwala im inaczej podchodzić do takich tragedii...tak czasami bywa i już...przyjmują to z pokorą. My nie mówimy o śmierci, przez co panicznie się jej boimy....a to jedyna pewna rzecz w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.03.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 (edytowane) Byłam dzisiaj w ikei...kupiłam parę drobiazgów, żeby wprowadzić wiosenno-świąteczną atmosferę...jutro coś pozmieniam w salonie Zauważyłam parę nowości, ale żadnych rewelacji....dwie fajne lampy, na tekstyliach szary len i zabawne poduszki. Jedna z dwóch lamp, które mi się spodobały...być może kupię takie do mojego gabinetu Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 11.03.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 a ja takich w Poznaniu nie widziałam Ta druga lampa super i jej też nie widziałam, może dlatego, że na lampy nie patrzyłam:D Następnym razem szczególnie jej poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.03.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 we Wrocławiu nie było ani takich lamp ani poduszek :[ (gdzie są emoty do wstawienia na tym muratorze, coś pozmieniali, strony nie są pogrubione itd. ehh) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.03.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Coś się faktycznie pozmieniało na stronie, bo czcionka jakaś taka dziwna. Emotikony jednak są Przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts