pysiaczek 12.04.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kasiu trzymam kciuki za blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.04.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Beatko Ty w ogromnym stopniu przyczyniłaś się do mojej kuchennej rewolucji Twoja kuchnia zawsze była u mnie nr 1 !! marzyłam o takiej kuchni, o wiszącej szafce i kolorach jak widać marzenia się spełniają moooi dziękuję dzieki Tobie zrobiłam abażur i już mam w planach zrobienie w kilku innych kolorach Anetko boazerię pomalowałam raz farbą akrylową Bondex....farba fajna....szybko wysycha i jest lekko satynowa... kusi mnie trochę, żeby tak ją zostawić bo widać gakturę drewna i słoje ale nie przykładałam sie do malowania, bo założyłam, ze będę malować jeszcze raz...zobaczę jak będzie Magduśka dziękiję mam nadzeję, ze kiedyś to wszystko dokończę Ruby dzięki ja mam podobnie z fugą zostało mi pół opakowania po remoncie w pracy i postanowiam ją wykorzystać ale i tak kupiła bym szarą pysiaczku trzymaj, trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 12.04.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kasiu,i ja Ci kibicuje codziennie Trzymam kciuki za blat-jaki bedzie?? Pewnie pisalas,ale umknelo mi Podziwiam Cie Kasiu za te wszystkie cuda, ktore wychodza spod Twoich lapek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 12.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Katka lampka jest czadowa. Jak obłożyłaś materiał? masz fotki step by step abażuru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.04.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kasiu dziekuję blat zmieścił się do auta i nawet do windy a było ryzyko, ze 2,5 m blat będziemy wnosić schodami na 11 piętro na szczęście nie było to konieczne blaty będą te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40146524/ i ten zlew http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09897225/ Diabełku dzieki z abażurem to prosta sprawa....zrobiłam szablon z papieru a później wycięłam już tkaninę po 1 cm więcej z każdej strony....miałam klej do tkanin ale go nie polubiłam bo przemaka...więc wykończyłam całośc zwykłym wikolem i już tym klejem będę oklejać abażury fotek nie robiłam....jutro mam zamiar zrobić 2 kolejne to moze pstrykne fotki Kafelki zafugowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 12.04.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kasia, jesteś WIELKA!Blat i zlew - piękny komplecik. Będzie przepięknie.Ps. Czy ja już się chwaliłam, że Cię podczytuję? Chyba nie, wiec witam się pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.04.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Gabs dziękuję i witam u mnie Wczoraj zafugowaliśmy kafelki i efekt końcowy trochę mi sie nie podoba Fuga mogła by być węższa...dystanse miałam 2 mm czyli lepiej było kupić 1 mm grrrr a po drugie fuga jest za ciemna W pracy mam taką samą, też z białymi kafelkami i jest mniej widoczna....może ona jeszcze wyschnie ? chciałam uzyskać trochę inny efekt ale trudno będzie tak, bo teraz fugi już nie zmienię...pocieszam sie tym, ze wszystko nawet równo mi wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 13.04.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Pieknie Kasiu. Brawo A ja lece do sklepu z tkaninami, odezwij sie po poludniu, powiem co mam. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 13.04.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kasiu normalnie specjalistka z Ciebie w każdej dziedzinie, płytki pięknie się prezentują, ciekawa jestem efektu końcowego Twojej kuchni. 3-mam kciuki! A ja muszę, po prostu muszę się pochwalić, że dostałam przepiękne tkaniny więc w weekend będzie okazja zasiąść do maszyny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 13.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dobré rano ze słonecznej Słowacji! Kasiu obserwuję twój "DOM" juz od dłuższego czasu i chcę Ci podziękować za wszystkie inspiracje które tu znalazłam Zawsze lubiłam szyć, choć już od dawna nie znajdowałam na to czas, ale dzieki Tobie połowę Świat spedziłam przy maszynie, delektując się praca którą robi się dla siebie a nie - bo trzeba, bo termin ściga. Kafelki - ja też mam w kuchni mugaty, które miały mieć białą fugę, no ale pan Manżel w wirze wszechobecnych remontów stwierdził że białe to się bedzie zlewać, że bla bla bla.. no i uległam. Grzech pierworodny! Zrobilismy brązową fuge Byłam tak niezadowolona z efektu że chciałam ją drapać i wymienić na inną, co oczywiście jest właściwie technicznie niemożliwe. I tak biadoliłam dwa tygodnie że a feeee, ale potem jak się pojawiły meble i reszta dodatków i sciane nad kafelkami pomalowalan na brozowo to wszystko zaczeło ze soba współgrać Znając twoje wyczucie, twoja kuchnia na pewno będzie piękna. Juz się nie moge doczekać efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 13.04.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Kasiu widzę że płytki prawie skończone. A między baterią a płytkami coś planujesz na te wycięcia? Krzyżyki najlepiej brać jak najwęższe 1mm przy płytkach fazowanych dają efekt większej fugi, niż np. przy gresie polerowanym zakończonym bez fazy.Co do fugi to zawsze ona jaśnieje po wyschnięciu i przeważnie ma kolor zbliżony do tej tego jak była w paczce.Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Susełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 13.04.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kasia !!! http://img14.imageshack.us/img14/1775/dsc9987h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.04.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aga - PLIIIIS - skąd te materiały?! możesz podać na priwa - bardzo mi zależy, bo dokładnie takich szukałam do pokoju syna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.04.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mój mąż jak wrócił do domu powiedział "no pani majster to juz wiem kto nam łazienkę zrobi" [ No i tu właśnie jest problem - jak RAZ mężowi pokażesz, że umiesz coś robić, to mąż natychmiast uzna, że od teraz Ty będziesz się tym zajmować. Dlatego uważam, że te kobitki co to "tylko leżą i pachną, bo przecież takie biedne, nieporadne" to w gruncie rzeczy spryciule są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 13.04.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Z mojego osiedlowego sklepiku. Ciasny ale maja naprawde spory wybór w niezłych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.04.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aga tylko pozazdrościć takiego sklepiku Kasia jesteś mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 13.04.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kasiu pięknie żeś to zrobiłajestem pełna podziwu !!powiedz mi skąd takie deseczki się bierze?ja własnie wymyslilam takie coś na tę swoją ścianę bo nic innego mi tam nie pasuje no chyba ze tapeta na tę całą scianębo tam już sciana taka brudna że szok dużo takie deseczki kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.04.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kasiu,fuga wcale nie jest za szeroka:no: Zobaczysz, że jak pojawią się meble, wszystko się ładnie zgra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.04.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kasiu jestes mistrzunio we wszystkim co robisz Kuchnia zapowiada sie fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 13.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kasiu, ładnie i prościutko. Szybko Wam idzie ZojaART, super kuchnia!! No i tu właśnie jest problem - jak RAZ mężowi pokażesz, że umiesz coś robić, to mąż natychmiast uzna, że od teraz Ty będziesz się tym zajmować. Mama mi to pół życia powtarzała :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts