joasiah 22.04.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 kasiu no ale te deseczki co teraz robiłaś i malowałas na biało to chyba boazeria przecież? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.04.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 joasiah tak boazeria ale ja jej nie kładłam tylko pan, który nam robił ściany. Ja tylko malowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.04.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Kasiu, róbcie powolutku a efekt będzie powalający. Już Ci zazdroszczę . A tak sobie po cichutku zapytam czy coś będzie z tych drzwi czy nie ? Nie chcę robić kłopotu więc jeśli nie to pisz śmiało . Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.04.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Aniu kochana miałam właśnie pisać do Ciebie w tej sprawie.... tydzień temu byłam u mamy i dokładnie pooglądałąm te drzwi i chyba one się do niczego nie nadają są spróchniałe bardzo...wręcz sie sypią po mocniejszym uderzeniu poprosiłam mamę, że gdyby ktoś w okolicy miał coś w tym stylu ma brać w ciemno ja też o tym pamiętam...nawet mój brat się ostatnio śmiał czy jak znajdzie u kogoś cos takiego to ma zabrać moze się uda...bo mam jedno miejsce na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Kasiu, jak spróchniałe to pewnie że nie ma co się bawić bo ja odnowić to nie dam rady . Bardzo dziękuję, że pamiętałaś . Sama się po sąsiadach też rozglądam ale jeszcze nic nie wyhaczyłam fajnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 23.04.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kasiu o to mi chodziło własnie teraz już mam jasność i wiem co i jak że to ci pan fachowiec kładł dzięki za odpowiedz nie moge sie strasznie doczekać Twoich zdjęc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślązaczka1719509854 23.04.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam,Kasiu ja miałabym taką nieśmiałą prośbę. Jakbyś kiedyś znalazła trochę czasu to prosiłabym o krótki opis jak zrobić taki abażur z tkaniny - Śliczne są. Pozdrawiam i dołączam do grona czekających na efekt końcowy kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 23.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam! Nie mogę się doczekać efektu końcowego!! Szczerze podziwiam Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.04.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 yokasta jak tylko coś znajdę dam znać joasiah jeszcze trochę do końca mojego remontu dzisiaj montowaliśmy listwy a ja składałam regał Ślązaczka jak będę robić kolejny abażur zrobię fotki ajpi ja też się nie mogę doczekać końca prac Kochani, muszę kupić czajnik....może być taki na gaz, bo za bezprzewodowymi jakoś nie przepadam. Chcę czarny...kiedyś ktoś na forum pokazywał ładne ale nie zapisałam sobie sklepu. Może wiecie gdzie można kupić coś ładnego ? Podoba mi się taki http://allegro.pl/stylowy-czajnik-paula-deen-czarny-hit-i2256022008.html znacie może tę firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.04.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Miałam jeszcze komuś pokazać co wymyśliłam z plecami Tak jak pisałam poszłam na łatwiznę i pokryłam plecy tapetą Pytanie o czajnik nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kasiu, ja pokazywałam kiedyś czarne czajniki firmy Le Creuset, są ładne i firma zdaje się porządna. Kilka przykładów: I mój ulubiony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 24.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 o kurczę taki czajnik to jak kiedyś za dawnych czasów co stały na piecu kaflowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.04.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witaj Kasiu!przesylam Ci linka na wypadek, gdybys sie zdecydowala na le creusetatutaj jest najtanszy (ja akurat chcialam kolor "ziemisty", ale mają rowniez inne kolory) razem z przesylką wychodzi i tak ponad 100zl taniej niz z allegro (a okres oczekiwania krotszy;)) -chorowalam kiedys na niego, niestety skonczylo sie na "zwyklym olkuszu" z braku funduszy.......moze kiedys... w blizej nieokreslonej przyszlosci:) zaszaleję i kupię, bo jestem bardzo, bardzo na tak dla niegojest naprawde solidny, wyrob reczny, woda gotuje sie krocej niz w innych czajnikach, ma "zimna" rączkę i gwizdek;) http://www.ebay.de/itm/Bouilloire-Le-Creuset-Demi-Terre-Naturel-1-1-Litre-/290587007817?pt=FR_YO_MaisonJardin_Electromenager_CafeThe&hash=item43a855db49#shId Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 24.04.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Czesc. Firma le creuset jak to mówią jest znana i lubiana.Wyroby piękne, chociaż drogie. Też mi po głowie chodził taki czjnik, ale naczytałam się opinii, że wewnętrzna warstwa po kilku miesiącach pęka i pojawia się rdza, która potem pływa w herbacie Na pewno mogę polecic kubki, są przepiękne. Fajowe, ciężkie garnuchy na casserole też zdają egzamin, wiem z własnego doświadczenia. Różnego rodzaju pojemniki do przechowywania też, zwłaszcza na miód. Są przecudne. Ale czajniki chyba jednak nie są warte tej kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kasiu no i pięknie jest z tą tapetką na plecach szafki! Jak będę robić swoją witrynkę to zgłoszę się do Ciebie po namiar na nią Kalendarz mam taki sam Czajniki pokazane przez yokasię boskie, ale ceny mają dość wysokie. Jednak czasem warto zaszaleć i mieć taki ozdoby gadżet w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.04.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ojej:jawdrop: to ja przepraszam, nie wiedzialam... edit: chodzi oczywiscie o le creuseta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 24.04.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ahoj Kasiu! Ja tež jestem akurat na etapie kupowania czajnika, bo choć kuchnia juz od pół roku gotowa to nadal czerwoną dominantą jest mój stary czajnik w kwiatuszki Czajnik który Ci się podoba wygląda baaaardzo fajnie, ale nie widzę aby posiadał gwizdek, a to w moim przypadku jest czynnik dyskwalifikujący, bo co jak nie piszczenie gwizdka zmusi człowieka rano do wstanie (zanim się woda ugotuję mam jeszcze tych pare cennych minut na drzemkę ) Mój wyśniony czajnik to ten: http://allegro.pl/le-creuset-czajnik-emalia-2-1l-indukcja-i2298960972.html Niestety jego cena przekracza wszystkie normy przyzwoitości! Stale mnie kusi żeby jednak go kupić, ale mój zdrowy rozsądek póki co wygrywa nad moją estetyczną duszą Alternatywą dla tego czajnika jest dla mnie czajnik granchio: http://allegro.pl/granchio-czajnik-sfera-avorio-2-5l-88610-i2240111204.html Co prawda nie jest tak klasyczny jak le creuset, ale jakością myślę że się niczym nie różnią a cena jest do zaakceptowania. Poza tym wydaje się być też bardziej praktyczny w używaniu. W tym wypadku myślę o zakupie kremowego czajnika, chociaż to się jeszcze może zmienić. Co do le creuset to się jeszcze pochwalę że raz udało mi się kupić dwa dzbanki tej firmy (duży i mały) w 80% przecenie Pięknie w nich wyglądały żonkile. Napatrzyć się nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja takiego czajnika nie mam bo jednak na płycie elektrycznej to mija się z celem i mam czajnik elektryczny (tu dopiero posucha jeśli chodzi o coś ładnego do tej por używamy starego bo godnego zastępcy nie znalazłam). Le Creuset swoją cenę ma, ale za nią idzie jakość jak twierdzą znajomi mi użytkownicy (o rdzy nic nie słyszałam ale pewnie nawet w najdroższych sprzętach trafiają się felerne). Na pewno lepszy taki niż te aluminiowe za 20 zł :D:D. Dobry argument, co ? Kasiula, masz może odkurzacz godny polecenia? Nasz elf 10-letni niedomaga na dużym metrażu :lol2:. Właśnie! Plecy w paski super super super, co to za tapeta idealna na plecy do witryn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 24.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 "le creuseta tutaj jest najtanszy (ja akurat chcialam kolor "ziemisty", ale mają rowniez inne kolory) razem z przesylką wychodzi i tak ponad 100zl taniej niz z allegro (a okres oczekiwania krotszy)" leaat ale ten czajnik to jakaś wersja mini - tylko 1,1 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.04.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 yokasia ja polecam electroluxa ultrasilencer jeśli chodzi o odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts