MOLLIK 24.04.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ale piękne są te czajniki pokazane przez Yokaste! plecy w paski super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.04.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) leaat ale ten czajnik to jakaś wersja mini - tylko 1,1 l czy ja wiem?:confused:z reguly gotuję w czajniku gora na dwa kubki lub 4 filizanki (a najczesciej to na galaretkę )-wiec litrowy dzbanek jest w sam raz, teraz mam czajnik 2l (bo nie bylo mniejszych) i wydaje sie mi zbedna taka pojemnosc...owszem, jakby przyszlo szescioro gosci na duza kawe w kubku, to jest problem przy "wersji mini", trza by na raty gotowac...ale to zdarzylo mi sie moze ze dwa razy, osobiście preferuję taką wlasnie ekopojemnosc 1-1.5l:cool: edit: ale, zeby mnie Kasia nie zlinczowala za zasmiecanie wątku to przesylam wersje preferowaną: http://www.ebay.de/itm/Le-Creuset-Wasserkessel-Wasserkocher-schwarz-Tradition-/120889396889?pt=DE_Haus_Garten_Kochen_T%C3%B6pfe_Pfannen&hash=item1c2591ce99#shId Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez leaat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.04.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 O, też mi się kiedyś marzył Le Creuset, ale cena skutecznie mnie z niego wyleczyła. Zresztą będziemy mieć indukcję, więc czajnik pewnie ostatecznie kupimy elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.04.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kasiu tapeta w paseczki super, fajnie i ekonomicznie, łatwo też o zmianę co wszystkie tu lubimy... a czajnik ostatni z postu Yokasi CZAD, też bym taki chciała ale cena nie zachęca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.04.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kobietki kochane dzięki za rady Ten mój typ właśnie odpadł w przedbiegach ze względu na brak gwizdka Najbardziej chyba podoba mi się ten LeCreuset....u nas ceny kosmiczne ale już na amazonie czy ebayu wychodzi jakies 200 zł. Też nie jest to mało ale dobry czajnik elektryczny kosztuje podobnie. Przemyślę to jeszcze, bo i tak muszę coś kupić....pewnie jak zwykle wybiorę wersję ekonomiczną lub zaszaleję chociaż raz yokasta nasz odkurzacz jest z nami 14 lat i działa więc pojęcia nie mam o współczesnych maszynach ja mam philipsa i jest nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Pysiaczku dzięki . Kasiu, i wszystko jasne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 24.04.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 yokasia ja polecam electroluxa ultrasilencer jeśli chodzi o odkurzacz ja tez go mam,ale to juz u mnie pisałam,uwielbiam nim odkurzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 24.04.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kasiu,a Twoja kuchnia przechodzi piękna metamorfozę!!!! Pokaz większe kadry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.04.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 yokasta niebardzo pomogłam Kasia_1982 dziękuję jak będzie wszystko gotowe to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Muszę się zainteresować. Potrzebuję takiego, którego nie wymienię przez najbliższych parę lat, który będzie wydalał na 200m bez warkotu i stosunkowo taniego. Zakręcę się koło tego electroluxa . Kasieńka, tylko pogratulować, że odkurzacz tak długo żyje . Niestety nasz po budowie nie daje rady a kot roznosi żwir po całym domu . Edit: jaki dokładnie numer tego odkurzacza polecacie? Jest tego troszkę . Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 24.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Popatrz u mnie,wkleilam linka Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Kasia_1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 24.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 My mamy ten granchio, i jest ok. też się sępiliśmy na ten wyżej, ale ta cena:(. Nasz jakościowo musze przyznać że bardzo na plus, nic się z nim nie dzieje, tzn. dzieje się, jak wlejemy wodę z kranu, mamy spory kamień w wodociągach, i jak się nazbiera odrobinę kamienia na nim, to podczas gotowania wody śmiesznie strzela, i podskakuje wudając jeszcze jakieś dziwne dzwięki przez gwizdek. Ale jak woda idzie z filtra to jest najzupełniej normalny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.04.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kasiu śliczna ta tapeta- skąd ci ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.04.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kasia, śniła mi się Twoja tapeta w paseczki! poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.04.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 yokasta też Ci sie nie ma co śnić tylko moja tapeta martaibartek tapetę kupiłam w LM http://www.leroymerlin.pl/szukaj.html?szukaj=tapeta+hello+kitty&category=products ale w dobrej cenie bo płaciłam za nią chyba 36 zł. paseczki są śliczne...kolor ze sklepu przekłamuje, bo te błękitne paseczki wpadają trochę w szary...to taki brudnawy niebieski... różowe też są ładne takie pudrowe i jest różowa w białe groszki Muszę się pochwalić mąż mi zrobił niespodziankę i zamówił czajnik będę miała chyba 2 do sprzedania ale dam znać jak już je będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.04.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 świetny pomysł z tą tapetąa jakie fajne czajniki wyszukujecie:eek:na jakim stanęło? jakbyś miała za dużo, to biorę w ciemno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.04.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 słońce2 tapeta fajna i mebel zupełnie inaczej wygląda a czajnik będzie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.04.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 a jednak:D piękny! dobry mąż, ale zaoszczędził na płytkarzu przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.04.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kochani miłego dnia bo pogoda cudowna :wiggle: I piosenka, która łapie za serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 26.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 jej, jaki piękny jakby słońce się rozmyśliło to daj Kasiu znać, ustawiam się w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts