Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

leaat ale ten czajnik to jakaś wersja mini - tylko 1,1 l

czy ja wiem?:confused:z reguly gotuję w czajniku gora na dwa kubki lub 4 filizanki (a najczesciej to na galaretkę :))-wiec litrowy dzbanek jest w sam raz, teraz mam czajnik 2l (bo nie bylo mniejszych) i wydaje sie mi zbedna taka pojemnosc...owszem, jakby przyszlo szescioro gosci na duza kawe w kubku, to jest problem przy "wersji mini", trza by na raty gotowac...ale to zdarzylo mi sie moze ze dwa razy, osobiście preferuję taką wlasnie ekopojemnosc 1-1.5l:cool:

edit:

ale, zeby mnie Kasia nie zlinczowala za zasmiecanie wątku to przesylam wersje preferowaną:

http://www.ebay.de/itm/Le-Creuset-Wasserkessel-Wasserkocher-schwarz-Tradition-/120889396889?pt=DE_Haus_Garten_Kochen_T%C3%B6pfe_Pfannen&hash=item1c2591ce99#shId

Edytowane przez leaat

Kobietki kochane dzięki za rady :)

Ten mój typ właśnie odpadł w przedbiegach ze względu na brak gwizdka :p

Najbardziej chyba podoba mi się ten LeCreuset....u nas ceny kosmiczne ale już na amazonie czy ebayu wychodzi jakies 200 zł. Też nie jest to mało ale dobry czajnik elektryczny kosztuje podobnie. Przemyślę to jeszcze, bo i tak muszę coś kupić....pewnie jak zwykle wybiorę wersję ekonomiczną lub zaszaleję chociaż raz :p

yokasta nasz odkurzacz jest z nami 14 lat i działa więc pojęcia nie mam o współczesnych maszynach :p ja mam philipsa i jest nie do zdarcia :)

Muszę się zainteresować. Potrzebuję takiego, którego nie wymienię przez najbliższych parę lat, który będzie wydalał na 200m bez warkotu ;) i stosunkowo taniego. Zakręcę się koło tego electroluxa :D.

Kasieńka, tylko pogratulować, że odkurzacz tak długo żyje :yes:. Niestety nasz po budowie nie daje rady :( a kot roznosi żwir po całym domu :mad:.

Edit: jaki dokładnie numer tego odkurzacza polecacie? Jest tego troszkę :).

Edytowane przez yokasta

My mamy ten granchio, i jest ok. też się sępiliśmy na ten wyżej, ale ta cena:(:(. Nasz jakościowo musze przyznać że bardzo na plus, nic się z nim nie dzieje, tzn. dzieje się, jak wlejemy wodę z kranu, mamy spory kamień w wodociągach, i jak się nazbiera odrobinę kamienia na nim, to podczas gotowania wody śmiesznie strzela, i podskakuje wudając jeszcze jakieś dziwne dzwięki przez gwizdek. Ale jak woda idzie z filtra to jest najzupełniej normalny:)

yokasta też Ci sie nie ma co śnić tylko moja tapeta :lol2:

martaibartek tapetę kupiłam w LM http://www.leroymerlin.pl/szukaj.html?szukaj=tapeta+hello+kitty&category=products ale w dobrej cenie bo płaciłam za nią chyba 36 zł.

paseczki są śliczne...kolor ze sklepu przekłamuje, bo te błękitne paseczki wpadają trochę w szary...to taki brudnawy niebieski...

różowe też są ładne takie pudrowe i jest różowa w białe groszki ;)

Muszę się pochwalić mąż mi zrobił niespodziankę i zamówił czajnik :wiggle:

będę miała chyba 2 do sprzedania ale dam znać jak już je będę miała ;)