yokasta 26.04.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Śliczny Ci On Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.04.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 jej, jaki piękny jakby słońce się rozmyśliło to daj Kasiu znać, ustawiam się w kolejce przed słońcem parę osób mówiło, że im się tem czajnik podoba, dam im pierwszeństwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kasiu czajnik cudny Dzięki za namiar na tapetę - może i mi się przyda za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.04.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Skoro mi się po nocach śni to może też gdzieś wykorzystam . Kasiu, oj różne rzeczy mi się śnią. Piękne ogrody przez II WŚ po zarzynanie stalowymi linkami (po obejrzeniu wczoraj Ninja zabójca w dniu wczorajszym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 26.04.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kasiu, czajnik śliczny.Tapeta bardzo śliczna:)))))) Kusisz i boazeria i tapetą i płytkami..kurde no........Ja teraz działkowo, roślinnie 'walczę'. Ale nadejdzie czas, ze w domu zrobimy rewolucję, nie półśrodkami;)Buziaki posyłam p.s.Bukartyk i Grońcowa mega Trójkowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.04.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kobietki dam znać jak czajniki będą u mnie Asiu ta piosenka jakoś bardzo mi się spodobała i chodzi za mną od dwóch tygodni a w Trójce była dzisiaj biosenką dnia Moja kuchnia zaczyna wyglądać tak jak sobie ją wymysliłam....dzisiaj olejowałam blaty jutro drugie podejście, nie wiem czy trzecie będzie konieczne... yokasta ile razy olejowałaś swoje blaty ? kupiłam olej który mi poradziłaś taki typowy do blatów. W sobotę maluję meble, stół i taboret i mam nadzieję, ze to da już jakiś obraz całości Mąż powiesi półki.... zostaje nam tylko do przerobienia okap z pochłaniaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.04.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tym olejem z 3 razy, teraz chciałam jeszcze raz bo widzę że się trochę powycierał ale gdzieś mi się olej zgubił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.04.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ale błyskawiczna odpowiedź Taki olej masz ? http://www.v33.pl/oleje-do-powierzchni-wewn-281-trznych/c.-olej-do-blatow-kuchennych,707.html?&vars=cHJvZHVpdF9pZD03MzU%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.04.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Identyczny . (miałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.04.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Znajdzie się A może sie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 26.04.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kasiu, piękną tapetę ustrzeliłaś! Ja też chciałam taką kupić, ale dla mnie nie było Mam parę koszul we wzór Twojej tapety i o takiej właśnie marzyłam. Dobrze, że chociaż Tobie trafiła się koszulowa tapetka Nie mogę się już doczekać całości kuchni! Pewnie Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.04.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Gabs ja na tapetę trafiłam zupełnie przypadkiem jeszcze sie zastanawiałam czy ja kupić a teraz bardzo mi sie podoba Oj ja też nie mogę się doczekać końca remontu Już końcówka ale te drobiazgi są jakieś strasznie pracochłonne...wczoraj przerobiłam półkę...dodałam jej plecy w paski I przerobiłam wreszcie "śmietnikowy" stół Tak wyglądał wcześniej już z nowym blatem, bo stary był bardzo wygięty... A taki jest teraz Blat mam dzięki kochanej Betib Beatko jeszcze raz dziękuję Piąte życie świeczników były już granatowe, brązowe, białe, przecierane teraz są błękitne I moja ostatnia zdobycz...metalowe tablice z FLO, bardzo mi sie spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 29.04.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 mmm pięknie, masz szczęście do tych "śmietnikowych zdobyczy " :]bardzo mi się podoba boazeria,bardzo! niecierpliwie czekam na całościowy pogląd :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.04.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 pięknie Kasieńko:))powzdycham sobie do tych cudów:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Kasia kącik który pokazałaś jest śliczny, te błękity dają taką niesamowitą świeżość... Kończ szybciutko tą kuchnie. Mój mąż jest Twoim wiernym fanem i jak zobaczy co zrobiłaś ze swoją kuchnią to może zmotywuje go do szybkiej metamorfozy u nas Czekam niecierpliwie i z podziwu wyjść nie mogę nad stoliczkiem Szkoda że poprzedni właściciel tego cacka nie ujrzy go w nowym świetle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 29.04.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Kasiu po tym co pokazałaś to życiowo nie mogę się doczekać reszty!! Po prostu pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinos78 29.04.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Kurcze,byłam ostatnio w SILESIA CENTER CITY(czy jakoś tak...)i nie widziałam tych blaszek!Jakim cudem?Ale za to przywiozłam sobie dwie fajne,w stylu lat 50-tych z London. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Kasiu, jak pięknie pastelowo! Rany, jak ja Ci zazdroszczę, nic mi się nie chce ostatnio a w domu cały czas robota. Bardzo ciepło, wiosennie, pięknie... Tabliczki świetne, chapnełabym ale pewnie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 29.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 O mamuniu jak pięknie!!! Tez myśle o włączeniu pastelowego koloru do mojej nowej kuchni,ale chyba najpierw bede chciała sie nacieszyć biela i szaroscia...Kasia,pokaz pleaseeeeee większe kadry,jest cudownie!!!zaczynam miec kompleksy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 cudnie, stolik przepięknie wyszedł, boazeria idealnie pasuje, no i te tabliczki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts