Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kobietki dam znać jak czajniki będą u mnie ;)

Asiu ta piosenka jakoś bardzo mi się spodobała i chodzi za mną od dwóch tygodni :) a w Trójce była dzisiaj biosenką dnia :D

Moja kuchnia zaczyna wyglądać tak jak sobie ją wymysliłam....dzisiaj olejowałam blaty jutro drugie podejście, nie wiem czy trzecie będzie konieczne...

yokasta ile razy olejowałaś swoje blaty ? kupiłam olej który mi poradziłaś taki typowy do blatów.

W sobotę maluję meble, stół i taboret :) i mam nadzieję, ze to da już jakiś obraz całości ;)

Mąż powiesi półki.... zostaje nam tylko do przerobienia okap z pochłaniaczem :)

Kasiu, piękną tapetę ustrzeliłaś! Ja też chciałam taką kupić, ale dla mnie nie było :( Mam parę koszul we wzór Twojej tapety i o takiej właśnie marzyłam. Dobrze, że chociaż Tobie trafiła się koszulowa tapetka :)

Nie mogę się już doczekać całości kuchni! Pewnie Ty też :)

Gabs ja na tapetę trafiłam zupełnie przypadkiem :) jeszcze sie zastanawiałam czy ja kupić :p a teraz bardzo mi sie podoba :)

Oj ja też nie mogę się doczekać końca remontu :yes:

Już końcówka ale te drobiazgi są jakieś strasznie pracochłonne...wczoraj przerobiłam półkę...dodałam jej plecy w paski ;)

I przerobiłam wreszcie "śmietnikowy" stół :D

Tak wyglądał wcześniej już z nowym blatem, bo stary był bardzo wygięty...

DSC04382.JPG

A taki jest teraz :) Blat mam dzięki kochanej Betib :) Beatko jeszcze raz dziękuję :hug:

DSC04387.JPG

Piąte życie świeczników :D były już granatowe, brązowe, białe, przecierane teraz są błękitne :)

DSC04402.JPG

I moja ostatnia zdobycz...metalowe tablice z FLO, bardzo mi sie spodobały

DSC04399.JPG

Kasia kącik który pokazałaś jest śliczny, te błękity dają taką niesamowitą świeżość... :)

Kończ szybciutko tą kuchnie. Mój mąż jest Twoim wiernym fanem i jak zobaczy co zrobiłaś ze swoją kuchnią to może zmotywuje go do szybkiej metamorfozy u nas :)

Czekam niecierpliwie i z podziwu wyjść nie mogę nad stoliczkiem :) Szkoda że poprzedni właściciel tego cacka nie ujrzy go w nowym świetle... :)