kasia_sw 29.04.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Dziękuję Cieszę się, że się Wam podoba Mam jeszcze trochę pracy ale myślę, że jakoś dam radę malinos ja właśnie tam je kupiłam w piątek byłam...było ich sporo yokasta kochana Ty mi zazdrościsz ? to Ty masz pole do popisu ale rozumiem Cię doskonale, bo ja już mam trochę dośc tego remontu a tablice nie były drogie 17 zł/szt Kasiu reszta jest jeszcze niedokończona a z szerszymi kadrami będzie problem, bo ta moja kuchnia ma 1,5 m szerokości Trudno zrobić normalne zdjęcia Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Hihihi to lecę do Wrocławia może coś znajdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Kasiu, pięknie! Jakiej białej farby używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 29.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Padam z wrażenia :):)jest pięknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.04.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Kasiu stolik wyszedł aboslutnie cudownie! Wymiarem idealnie pasowałby i do mojej kuchni Okrutnie Ci go zazdroszczę!!! Pięknie kompnuje się z tym pastelowym taborecikiem i innymi dodatkami No i te tabliczki! Teraz będą za mną chodzić - ciekawe czy w moim FLO będą PIĘKNA zapowiedź całości kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 30.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 słońce2 tapeta fajna i mebel zupełnie inaczej wygląda a czajnik będzie taki Kat czy będziesz je miała sztuk dwie? Bo może bysmy się podkolegowali? Kuchnia rewelka!!!!! A boazeria to wiesz nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 03.05.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Przepięknie jest a będzie zapewne bajecznie jak juz wszystko dopieścisz. Brawo Kasiu, kolejny raz pokazałaś że zmiana, a co za tym idzie często remont, to naprawdę nic strasznego a jaki EFEKT! Boazeria juz przeze mnie dzięki Tobie zaplanowana i być moze jutro zostanie zakupiona Tyle ze u mnie na przedpokoj. Czy ona ma 12,5cm szerokości czy jakaś inna? Sprawdz Kasiu a będę wdzięczna. Wracam pooglądać od nowa Twoje foty Ściskam majówkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 03.05.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Kasiu jak wszystkie ja również czekam na wygląd drugiej ściany z meblami ta z boazerią wygląda cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markbet 03.05.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witam serdecznie. Przeczytałam cały wątek i jestem pod wielkim wrażeniem.Od jakiegoś czasu tu zaglądałam. Gratuluję talentów i zazdroszczę wyobraźni. Ja nie mogę nawet zgapiać, bo nie mam pojęcia o szyciu i "zrobienie czegoś z niczego" w moim wykonaniu jest raczej niemożliwe. I jeśli w moim domu uda mi się zrobić choć trochę takiego klimatu jaki jest u Ciebie to będę szczęśliwa. Będę tu jeszcze zaglądać żeby powzdychać i pomarzyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.05.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dzięki wielkie za wszytkie miłe słowa U nas mały przestój z pracami, bo obijamy się cały tydzień odwiedziliśmy Węgry a teraz odpoczywamy na wsi przylesianka nie mogę teraz zmierzyć tej mojej boazerii ale wiem, że deseczka ta widoczna część miała poniżej 10 cm szerokości. Ja już bardzo lubię moją boazerię markbet Witam Cię serdecznie Dziękuję za tyle miłych słów jak tylko możesz rób coś sama, bo to daje ogromną satysfakcję i można zaoszczędzić sporo pieniędzy Pozdrawiam Was ciepło w ten majowy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.05.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Kasiu czekamy na zdjęcia z wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.05.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Pysiaczku jak sie trochę ogarnę wrzucę jakieś fotki Czajnik jest juz u mnie i muszę przyznać, że na żywo wygląda jeszcze lepiej Mam dwa dodatkowe, które mogę odstąpić....jeśli któraś z Was będzie zainteresowana piszcie na pw A tak czajnik wygląda u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 07.05.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 cudny! niestety trzycyfrowa kwota za czajnik mnie przeraża nie mogę się doczekać zdjęć całej kuchni:p p.s. na allegro pojawił się sprzedawca z całą gamą tkanin w gwiazdki,kropki,kratki-nietypowe kolory.Polecam,genialnajakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.05.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Czajnik jest piękny!!! a na tle kafelek- bajka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 07.05.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 No prekrasn:wave:ie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Kasiula, daj nam więcej zdjęć! Pzecie ja potem padnę z wrażenia (a padnę tak czy inaczej ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 07.05.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Kasiu, czajnik jest przecudny! A kiedy wielka odsłona kuchni? Yokasia, kopę lat! Co nowego słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.05.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Kasiu, napisz proszę jeśli możesz: czym i jakim kolorem wybarwiałaś blat tego stolika, bardzo sie mi podoba, zamawiam właśnie stół i muszę podać kolor blatu, albo jakbyś mogła mi fotkę tego blatu zrobić z bliska plissss.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Madziu toć ja się pojawiam to tu to tam . Z bieżących rzeczy godzinę temu spadłam ze schodów i dość długo leżałam nieruchomo na podłodze w oczekiwaniu na męża . Stłukłam sobie kręgosłup. A z ciekawszych - zazieleniło się dookoła . I jest cudownie nawet gdy zimno. Już nie śmiecę Kasi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.05.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ło Matulu...yokasia...to ty uważaj na siebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts