Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Dziękuję :)

Cieszę się, że się Wam podoba :)

Mam jeszcze trochę pracy ale myślę, że jakoś dam radę ;)

malinos ja właśnie tam je kupiłam ;) w piątek byłam...było ich sporo ;)

yokasta kochana Ty mi zazdrościsz ? to Ty masz pole do popisu :) ale rozumiem Cię doskonale, bo ja już mam trochę dośc tego remontu ;)

a tablice nie były drogie 17 zł/szt ;)

Kasiu reszta jest jeszcze niedokończona ;) a z szerszymi kadrami będzie problem, bo ta moja kuchnia ma 1,5 m szerokości :bash:

Trudno zrobić normalne zdjęcia :)

Edytowane przez kasia_sw

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu stolik wyszedł aboslutnie cudownie! :p

Wymiarem idealnie pasowałby i do mojej kuchni :D Okrutnie Ci go zazdroszczę!!! :lol:

Pięknie kompnuje się z tym pastelowym taborecikiem i innymi dodatkami :yes:

No i te tabliczki! Teraz będą za mną chodzić - ciekawe czy w moim FLO będą :wiggle:

PIĘKNA zapowiedź całości kochana :yes:

Przepięknie jest a będzie zapewne bajecznie jak juz wszystko dopieścisz.

Brawo Kasiu, kolejny raz pokazałaś że zmiana, a co za tym idzie często remont, to naprawdę nic strasznego a jaki EFEKT!

Boazeria juz przeze mnie dzięki Tobie zaplanowana i być moze jutro zostanie zakupiona :)

Tyle ze u mnie na przedpokoj.

Czy ona ma 12,5cm szerokości czy jakaś inna? Sprawdz Kasiu a będę wdzięczna.

Wracam pooglądać od nowa Twoje foty :) Ściskam majówkowo

Witam serdecznie. Przeczytałam cały wątek i jestem pod wielkim wrażeniem.Od jakiegoś czasu tu zaglądałam. Gratuluję talentów i zazdroszczę wyobraźni. Ja nie mogę nawet zgapiać, bo nie mam pojęcia o szyciu i "zrobienie czegoś z niczego" w moim wykonaniu jest raczej niemożliwe. I jeśli w moim domu uda mi się zrobić choć trochę takiego klimatu jaki jest u Ciebie to będę szczęśliwa. Będę tu jeszcze zaglądać żeby powzdychać i pomarzyć. Pozdrawiam.

Dzięki wielkie za wszytkie miłe słowa :)

U nas mały przestój z pracami, bo obijamy się cały tydzień :p odwiedziliśmy Węgry a teraz odpoczywamy na wsi :)

przylesianka nie mogę teraz zmierzyć tej mojej boazerii ale wiem, że deseczka ta widoczna część miała poniżej 10 cm szerokości.

Ja już bardzo lubię moją boazerię :D

markbet Witam Cię serdecznie :) Dziękuję za tyle miłych słów :) jak tylko możesz rób coś sama, bo to daje ogromną satysfakcję i można zaoszczędzić sporo pieniędzy ;)

Pozdrawiam Was ciepło w ten majowy weekend :)

Pysiaczku jak sie trochę ogarnę wrzucę jakieś fotki :)

Czajnik jest juz u mnie i muszę przyznać, że na żywo wygląda jeszcze lepiej :D

Mam dwa dodatkowe, które mogę odstąpić....jeśli któraś z Was będzie zainteresowana piszcie na pw ;)

A tak czajnik wygląda u mnie :)

DSC04735.JPG

Madziu toć ja się pojawiam to tu to tam ;).

Z bieżących rzeczy godzinę temu spadłam ze schodów i dość długo leżałam nieruchomo na podłodze w oczekiwaniu na męża :(. Stłukłam sobie kręgosłup.

A z ciekawszych - zazieleniło się dookoła :). I jest cudownie nawet gdy zimno.

Już nie śmiecę Kasi :hug:.