Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja chce NA WĘGRY:):):)pieknie tam:):)i baedzo rozsadne ceny w porówbaniu z naszymi np.górami.

Własnie chciałam się wam zwierzyc z "cudów ":):) z NETTO ale widzę ze Kasiula jaest pierwsza:)fakt że całkiem fajne te obrusiki,podkładki na krzesełka nawet jedno na próbę zakupiłam (po niecałe 10 zika) i rękawica kuch.po chyba7zł ,mąka ,cukier i na obrusik zabrakło:):):)moze jutro zrobie drugie podejście:):)

Kasiu nic tylko pakować walizki i w drogę ;)

przylesianka przykro mi z powodu farby :( ja naprawdę wcześniej nie wiedziałam o tym oznaczeniu na puszce....zapytaj w sklepie do czego możesz wykorzystać farbę, którą kupiłaś, bo szkoda jej.

Diabełkowa Wy macie trochę daleko na Węgry ale i tak zachęcam do odwiedzenia tego kraju :)

Ja też kupiłam 2 poduszeczki na moje taborety i fartuszek, bo śliczny jest :D

Dotarła do Was przesyłka ?

Właśnie oglądam program Jamiego Olivera :) uwielbiam tego faceta :D

zawsze mnie rozbawi i zachęci do gotowana :) Tym razem przedstawia kuchnię brytyjską i wbrew pozorom ma co pokazać :D

Tak bardzo marzy mi się Chorwacja ale na Węgry mamy dwa razy bliżej (albo i nawet 3 razy jeśli w Cro chcielibyśmy być w ulubionym miejscu). I tak sobie zaczęłam czytać, zdjęcia oglądać :rolleyes: jeszcze raz Twój opis Kasiu :) i teraz muszę nakręcać męża :). Tokaj, Budapeszt i Praha w drodze powrotnej :rolleyes: cholewka, ale się rozmarzyłam.

Zoja, musisz mieć przepiękne widoki. Niby lubię las za oknem, ale góry......eh!

marma jak znajdę chwilke wstawie jakieś fotki :)

pysiaczku z tego co wiem to te rzeczy były w gazetce przed majowym weekendem....wieczorkiem zrobie fotki ;)

ZojaART wiem, wiem że to raczej zamczysko :D musiał być piękny w latach świetności ....z góry rozciąga się piękny widok na okolice :rolleyes:

Zazdroszczę widoku na Tatry :) mijaliśmy właśnie takie domy, których okna były skierowane na góry a ludzie w tych oknach mieli firanki....ja bym takiego widoku nie zasłaniała :)

yokasta jak widzisz nam też nic nie wyszło z Chorwacji właśnie ze względu na odległość.

Namawiaj męża :)

yokasta cieszę się bardzo, ze mąż namówiony :D

Beatka jeszcze nie spotkałam osoby, która by nie była zachwycona Chorwacją :)

moooi Ty to mistrzynią maszyny jesteś :jawdrop:

Podziwiam Twoje kołderki, poduszki wszystko podziwiam a spódnica to już majstersztyk :rolleyes:

No i piękne fotki robisz ;)

Ja ostatnio szyłam głównie woreczki ;)

Dzisiaj powstały takie ....

DSC04744.JPG

DSC04743.JPG

DSC04750.JPG

DSC04749.JPG

I moje ukochane bzy :wiggle:

DSC04758.JPG

No dziewczynki,tylko mi tu o Chorwacji nie zaczynajcie... ;) My byliśmy 2 razy i jestem Z A C H W Y C O N A,uwielbiam ten kraj... W tym roku (dokładnie do wczoraj...) był plan,że też tam się udamy ale jednak chyba nic z tego nie wyjdzie z kilku przyczyn ( w tym operacja mojego Taty :( ) i jakieś last minute bądź polskie morze chyba wyjdzie. W Cro byliśmy 2 razy samochodem,a w tym roku chcieliśmy samolotem,bo z krk są tanie (tańsze) loty niż innym liniami - jeśli ktoś zainteresowany,mam na myśli linie EUROLOT :) ale jeśli nie w tym roku,to może w następnym-napewno tam wrócimy...

Kasiu skończonej kuchni też już się nie mogę doczekać, a ten jej fragmencik, który pokazałaś zapowiada, że będzie pięknie; boazerią mnie zainspirowałaś i będzie u nas na klatce schodowej :)

do tej pory byłam zafascynowana Chorwacją dzięki zdjęciom Kali, a teraz te Węgry... planuję w przyszły weekend zabrać męża gdzieś w nieznane jako prezent urodzinowy - miało być Morskie Oko i Kasprowy Wierch, ale te Węgry też kuszą :) możesz podzielić się na priv bliższymi szczegółami dotyczącymi noclegów?, będę wdzięczna, jak nie wypali teraz to na pewno przez wakacje :)

mam jeszcze wielką prośbę, byłam kiedyś na wątku - nie pamiętam u kogo, gdzie grządki na warzywa były zrobione z takich ala drewnianych trumienek, mam plan w weekend wziąć się w końcu za warzywniak i chciałabym zapytać o wymiary tych obrzeży, ale zabijcie mnie nie mam pojęcia u kogo to widziałam... byłam pewna, że u pysiaczka, ale albo jestem ślepa albo to nie u niej...

może któraś z Was też natrafiła na ten powstający warzywniak - proszę baaardzo o pomoc :) i przepraszam, że zaśmiecam Kasiu u Ciebie

Edytowane przez Monisiaaa