lasche 14.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Wwwwwwwwwwooooooooooooooooowwwwwwww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 14.05.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Kasia dałaś czadu, wyszło super !!! metamorfoza roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.05.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiaaaaaaa, ale bajka... Może zawodowo byś się tym zajęła? A Włoską wyprawę JO czytam ostatnio do poduszki Uwielbiam tego gościa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślązaczka1719509854 15.05.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu super przemiana, jest pięknie!!! (Ale po tym wszystkim co w Twoim wątku można zobaczyć to było pewne że tak będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.05.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 I ja pieję z zachwytu!!!! pięknie, ciepło, domowo i te dodatki.... cudowna kuchnia!!!!! A dla zainteresowanych w netto są bardzo ładne ławeczki sosnowe malowane na biało za 79zł idealne na taras,lub do wiatrołapu, kuchni...poza tym pojemniki z akcesoriami z serii country kitchen, kubeczki w kropki, fajny duży czary retro zegar, biały stojący-np na komodę, nadal są pastelowe obrusy, siedziska na krzesła, fartuszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.05.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasia, no to teraz mnie na prawdę zmotywowałaś do zabrania się za własną znienawidzoną kuchnię Fajnie Ci to wyszło, pracy na pewno było sporo ale jaki efekt, boazeria, płytki, czajnik, obrazki, pastelowe kolory, nowy blat, półeczka od Betib CUD tak na prawdę to długo by wymieniać bo wszystko jest fajniutkie... cieszę się że Ty się cieszysz usiądź teraz spokojnie i wypij kawkę w kuchni swoich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 15.05.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu no po prostu brak mi słów :0 Jest przecudnie, jaśniutko i przytulnie. A te błękitne, subtelne dodatki mnie po prostu powaliły! Spójność koncepcji do pozazdroszczenia Te relingi/wieszaki czarne to z ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 15.05.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu- wyszło wspaniale. Masz to " coś "- powinnaś się zastanowić czy zawodowo nie zająć się jakąś renowacją. Podziwiam wielki wkład i efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.05.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu cudnieeeeee wyszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Reeeweeelaaacyyyjnieeee!!!:cool: Kasiu, jakie płyteczki położyłaś na ścianę? O producenta pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.05.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Piękna, klimatyczna kuchnia....gratuluję !!wprost nie chce się z niej wychodzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monifi 15.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu, Twoja kuchnia zmotywowała mnie do rejestracji na forum. Muszę powiedzieć Kochana Kuzyneczko, że zawsze wiedziałam, iż "ZDOLNIACHA" z Ciebie, ale tą kuchnią przeszłaś sama siebie. SUUUUUUUUUUPEER!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatka8733 15.05.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu kuchnia jest cudna już czuje jakie pyszności w niej przygotujesz mam nadzieje że uda mi się kiedyś stworzyć swoją taką kuchnie, mam o tyle dobrze że to będzie moja pierwsza kuchnia robiona od początku... najbardziej dziewczyny zazdroszczę wam dostępu do rożnych sklepów, ja nie mam prawie żadnego z nich w zasięgu ręki ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.05.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dzisiaj wróciłam bo wczoraj to mnie zatkało. Nie przesadzę jesli napiszę, że podoba mi się tylko.....WSZYSTKO! Mam ochotę swoją kuchnię przebudować, pododawać, poodejmować. Świetnie wyszła Wam metamorfoza już wcześniej pokazałaś, że z brzydkiego kaczątka można wyczarować łabędzia (patrz: lokal). Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinos78 15.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 JEZUSIE! Spektakularna zmiana! Ja nie wychodziłabym z tej kuchni. Bibeloty cudnej urody.Na marginesie,też mam kolekcję butelek coca-cola retro.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 15.05.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu - pięknie wszystko zaczarowałaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 15.05.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu...mam zbyt ubogie slownictwo, by wyrazic co czuje patrząc na kuchnie... p.s. hah, tez mam taką kurkę drucianą i jedną buteleczke coca-coli i durszlak i to i tamto... czajnik tez...chcialam miec ...tylko kurna nie umiem tego wszystkiego TAK ogarnąć....RESPECT KASIU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.05.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu no ja tu już nic nowego nie napiszę, bo dziewczyny przede mną doskolane już wyraziły ochy i achy w temacie Twojej kuchni Jest po prostu cudownie, jest pięknie. Dokonałaś cudu Naprawdę metamorfoza roku jak nic Zachwycam się tymi wszystkimi zdjęciami (jak dobrze, że dałaś ich tak dużo!!!). Jest tak pięknie, że cofam się żeby jeszcze raz pooglądać zdjęcia Te pastele, ta biel. No bosko jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 15.05.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu, wszystko zagrało perfecto, ściany, boazeria, meble, dodatki, cudny stolik, wyszło perfecto. Cały czas zbieram szczękę z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 15.05.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasiu siedze i wgapiam sie w zdjecia Twojej kuchni Masz talent dziewczyno... i w dodatku sami... zzielenialam z zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts