Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I ja pieję z zachwytu!!!! pięknie, ciepło, domowo i te dodatki.... cudowna kuchnia!!!!!

A dla zainteresowanych w netto są bardzo ładne ławeczki sosnowe malowane na biało za 79zł idealne na taras,lub do wiatrołapu, kuchni...

poza tym pojemniki z akcesoriami z serii country kitchen, kubeczki w kropki, fajny duży czary retro zegar, biały stojący-np na komodę, nadal są pastelowe obrusy, siedziska na krzesła, fartuszki...

Kasia, no to teraz mnie na prawdę zmotywowałaś do zabrania się za własną znienawidzoną kuchnię :)

Fajnie Ci to wyszło, pracy na pewno było sporo ale jaki efekt, boazeria, płytki, czajnik, obrazki, pastelowe kolory, nowy blat, półeczka od Betib CUD

tak na prawdę to długo by wymieniać bo wszystko jest fajniutkie... cieszę się że Ty się cieszysz :)

usiądź teraz spokojnie i wypij kawkę w kuchni swoich marzeń :)

Kasiu kuchnia jest cudna ;) już czuje jakie pyszności w niej przygotujesz ;) mam nadzieje że uda mi się kiedyś stworzyć swoją taką kuchnie, mam o tyle dobrze że to będzie moja pierwsza kuchnia robiona od początku... najbardziej dziewczyny zazdroszczę wam dostępu do rożnych sklepów, ja nie mam prawie żadnego z nich w zasięgu ręki ;(

Dzisiaj wróciłam bo wczoraj to mnie zatkało.

Nie przesadzę jesli napiszę, że podoba mi się tylko.....WSZYSTKO!

Mam ochotę swoją kuchnię przebudować, pododawać, poodejmować. Świetnie wyszła Wam metamorfoza :yes: już wcześniej pokazałaś, że z brzydkiego kaczątka można wyczarować łabędzia (patrz: lokal). Gratuluję !

Kasiu...mam zbyt ubogie slownictwo, by wyrazic co czuje patrząc na kuchnie...

p.s.

hah, tez mam taką kurkę drucianą i jedną buteleczke coca-coli i durszlak i to i tamto...:rotfl:

czajnik tez...chcialam miec

...tylko kurna nie umiem tego wszystkiego TAK ogarnąć....RESPECT KASIU!!!!

Kasiu no ja tu już nic nowego nie napiszę, bo dziewczyny przede mną doskolane już wyraziły ochy i achy w temacie Twojej kuchni :D

Jest po prostu cudownie, jest pięknie. Dokonałaś cudu :yes: Naprawdę metamorfoza roku jak nic :yes:

Zachwycam się tymi wszystkimi zdjęciami (jak dobrze, że dałaś ich tak dużo!!!).

Jest tak pięknie, że cofam się żeby jeszcze raz pooglądać zdjęcia :D

Te pastele, ta biel. No bosko jednym słowem :p