Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Dziewczyny z tego wynika, że co sklep to inny asortyment ? Może w Waszych jeszcze tego towaru nie dostarczyli. U mnie były jeszcze fajne cienkie białe zasłonki w kolorowe kropki. Ja kupiłam doniczki i świece w pastelowych kolorach w sam raz na wiosnę....Zaczynam zmieniać dodatki na weselsze :)

_DSC2505.JPG

_DSC2517.JPG

_DSC2509.JPG

Z tą kulą wykombinuję jakąś świąteczną ozdobę....

_DSC2492.JPG

W kuchni dodałam jeszcze to...

_DSC2513.JPG

A ze starego czegoś zrobiłam podręczny notatnik ;)

_DSC2512.JPG

wcześniej z brzydkiej reklamowej tablicy zrobiłam w podobnym stylu moją wersję...

_DSC2228.JPG

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki ściągajcie...odgapiajcie ile le chcecie ;)

Żadna ze mnie wiedźma :) u mnie z kasą też niewesoło więc zawsze szukam okazji, przecen a z braku czasu zawsze kupuję coś przez przypadek lub na allegro. Poduszkę tę w kwiaty kupiłam w sklepie za 5 zł...kupiłam kilka sztuk i postanowiłam je poprzerabiać...jedną już zrobiłam;) Ta w kratkę też kupiona okazyjnie w jakimś małym sklepie za 10 zł ;)

_DSC2518.JPG

Tablica z allegro za 15 zł była czarna z jakąś okropną naklejoną reklamą piwa czy czegoś innego już nie pamiętam.....zeskrobałam naklejkę, dodałam drewniany dekor i pomalowałam. Notatnik dostałam chyba z 15 lat temu, był już wyblakły, brązowy...zrobiłam z nim to samo co z tablicą. Lubię przerabiać jakieś brzydkie, stare rzeczy ale ostatnio brakuje mi na to czasu.

Warmia witam witam ;) Bez avatarka jakoś tak bezosobowo się czułam ;) Jestem wzrokowcem i ja akurat lubię Was kojarzyć po fotkach :) Co do małych sklepików, to czasami warto tam zaglądać.

lasche dzięki :) rozwiązania niskobudżetowe są mi bardzo bliskie ;) nawet gdybym miała wypchany portfel chyba nadal bym szukała okazji i przerabiała jakieś starocie.

Dziewczyny jak tam Wasze zakupy na targach staroci ? Pochwalcie się czy coś kupiłyście.

Ja za tydzień jadę do znajomych za Wrocław i mamy zamiar z koleżanką pojeździć po takich miejscach ze starociami. Moze znajdę jakiś wąski regał na książki...jeszcze taki mebel gdzieś wcisnę, ale na nic więcej nie mam miejsca ;)

Stawiam się do odpowiedzi pierwsza i niestety u mnie kicha. Tylko dlatego, że giełda staroci w Poznaniu jest w każdą drugą SOBOTĘ miesiąca :mad:, a dzisiaj co mamy...? Tak, tak NIEDZIELĘ :bash:

Z jednej strony to nawet dobrze, że tak wyszło, bo mi się dzisiaj córka rozchorowała :( i tak bym nigdzie nie pojechała. Śmiać mi się chciało jak zaproponowała (chyba na pocieszenie), taka chora :sick:, że może chociaż do Ikei pojedziemy :D

Kochana ta moja córcia:hug:

Kasiu obudziliśmy się rano z mężem i dialog przebiegł tak:

ja: Kochanie, może nie pojedziemy?

on: Spać mi się jeszcze chce.

ja: mi też

więcej nic nie pamiętam oprócz tego, że on wyłaczył budzik :)

W zeszłym tygodniu byłam w Świdnicy i gdyby nie to zimno to można tam znaleźć wiele wspaniałości ! Dzisiaj giełdy były w Wałbrzychu i Legnicy i może gdzieś dalej - nie wiem bo i tak bym nie pojechała ;) Na pewno trzeba się targować i czasem można trafić okazję - jak moje krzesło za 40 zł (a kupiłabym je pewnie i za 140...;)). Na koniec miesiąca będzie za to "wyżerka" we Wrocławiu - od czwartku do niedzieli non stop :) wtedy Ci powiem czy warto ;) bo dzisiaj to nam wybitnie nie wyszło.

Stawiam się do odpowiedzi pierwsza i niestety u mnie kicha. Tylko dlatego, że giełda staroci w Poznaniu jest w każdą drugą SOBOTĘ miesiąca :mad:, a dzisiaj co mamy...? Tak, tak NIEDZIELĘ :bash:

Z jednej strony to nawet dobrze, że tak wyszło, bo mi się dzisiaj córka rozchorowała :( i tak bym nigdzie nie pojechała. Śmiać mi się chciało jak zaproponowała (chyba na pocieszenie), taka chora :sick:, że może chociaż do Ikei pojedziemy :D

Kochana ta moja córcia:hug:

Na przyszłość proponuję wszystkim skorzystać z kalendarium giełd: http://www.kochamantyki.pl/kalendarium/caloroczne-kalendarium-gield.html

Dziewczynki nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...odpoczęłyście przynajmniej a staroci nigdy nie braknie ;)

yokasta mnie dzisiaj obudził tel mojej mamy o 10:30 :) spałam jak zabita....to chyba była u wszystkch wypoczynkowa niedziela ;)

Uwielbiam targi staroci...u nas jest kiepsko z takimi miejscami ale w moim przypadku to może i lepiej....nie ma mnie co kusić ;)

Ja to za bardzo nie odpoczęłam. :no:

Hania przywędrowała do nas ok. 7.30, potem pojawiła się gorączka, więc zostaliśmy w domu. Co oczywiście postanowiłam wykorzystać i zrobiłam generalny porządek swojej szafy. Przyszykowałam do oddania całą masę rzeczy :D Teraz mam miejsce na nowe :lol2: