kasia_sw 12.03.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Dziewczyny z tego wynika, że co sklep to inny asortyment ? Może w Waszych jeszcze tego towaru nie dostarczyli. U mnie były jeszcze fajne cienkie białe zasłonki w kolorowe kropki. Ja kupiłam doniczki i świece w pastelowych kolorach w sam raz na wiosnę....Zaczynam zmieniać dodatki na weselsze Z tą kulą wykombinuję jakąś świąteczną ozdobę.... W kuchni dodałam jeszcze to... A ze starego czegoś zrobiłam podręczny notatnik wcześniej z brzydkiej reklamowej tablicy zrobiłam w podobnym stylu moją wersję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.03.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Przecudniaste te twoje nowości. No po prostu bajka. Oj, chyba ściągnę od ciebie pomysły. Jeszcze nie wiem które, ale coś na pewno. Mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Gdzie wyrwałaś te poduszki i całą resztę zaczynam się załamywac, nic jeszcze nie mam wiosennego o kasie nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 ...bo Kasia to Wiedźma (czyli ta co wszystko wie, żeby nie było, że ubliżam ) i zawsze wie gdzie się zakręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.03.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 No to ja jadę jutro na targ staroci i muszę wrócić z CZYMŚ ! o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.03.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 ja też jutro jadę na targ staroci, tylko mój mąż lekuchno przestraszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.03.2011 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Dziewczynki ściągajcie...odgapiajcie ile le chcecie Żadna ze mnie wiedźma u mnie z kasą też niewesoło więc zawsze szukam okazji, przecen a z braku czasu zawsze kupuję coś przez przypadek lub na allegro. Poduszkę tę w kwiaty kupiłam w sklepie za 5 zł...kupiłam kilka sztuk i postanowiłam je poprzerabiać...jedną już zrobiłam;) Ta w kratkę też kupiona okazyjnie w jakimś małym sklepie za 10 zł Tablica z allegro za 15 zł była czarna z jakąś okropną naklejoną reklamą piwa czy czegoś innego już nie pamiętam.....zeskrobałam naklejkę, dodałam drewniany dekor i pomalowałam. Notatnik dostałam chyba z 15 lat temu, był już wyblakły, brązowy...zrobiłam z nim to samo co z tablicą. Lubię przerabiać jakieś brzydkie, stare rzeczy ale ostatnio brakuje mi na to czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 13.03.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam Kasieńko naocznie! Następna forumka się ujawniła. Będzie można podziwiać kolejną właścicielkę, nie tylko jej dom/mieszkanie. Podusie oczywiście piękne. Stwierdzam, że chyba za mało chodzę po małych sklepikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.03.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Masz niesamowite wyczucie detalu...pięknie tam u Ciebie ...ja uwielbiam rozwiązania niskobudżetowe i samoróbki ...majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.03.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Warmia witam witam Bez avatarka jakoś tak bezosobowo się czułam Jestem wzrokowcem i ja akurat lubię Was kojarzyć po fotkach Co do małych sklepików, to czasami warto tam zaglądać. lasche dzięki rozwiązania niskobudżetowe są mi bardzo bliskie nawet gdybym miała wypchany portfel chyba nadal bym szukała okazji i przerabiała jakieś starocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.03.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.03.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Bosko! Ty to naprawdę czarodziejką jesteś, z Twoim talentem do doboru dodatków. Twoje wnętrza są zawsze ciepłe i takie... kochane, a przy tym piękne. Śliczne te podusie. A tablica... Cud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.03.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.03.2011 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dziewczyny jak tam Wasze zakupy na targach staroci ? Pochwalcie się czy coś kupiłyście. Ja za tydzień jadę do znajomych za Wrocław i mamy zamiar z koleżanką pojeździć po takich miejscach ze starociami. Moze znajdę jakiś wąski regał na książki...jeszcze taki mebel gdzieś wcisnę, ale na nic więcej nie mam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 13.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Stawiam się do odpowiedzi pierwsza i niestety u mnie kicha. Tylko dlatego, że giełda staroci w Poznaniu jest w każdą drugą SOBOTĘ miesiąca , a dzisiaj co mamy...? Tak, tak NIEDZIELĘ Z jednej strony to nawet dobrze, że tak wyszło, bo mi się dzisiaj córka rozchorowała i tak bym nigdzie nie pojechała. Śmiać mi się chciało jak zaproponowała (chyba na pocieszenie), taka chora , że może chociaż do Ikei pojedziemy Kochana ta moja córcia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Kasiu obudziliśmy się rano z mężem i dialog przebiegł tak: ja: Kochanie, może nie pojedziemy? on: Spać mi się jeszcze chce. ja: mi też więcej nic nie pamiętam oprócz tego, że on wyłaczył budzik W zeszłym tygodniu byłam w Świdnicy i gdyby nie to zimno to można tam znaleźć wiele wspaniałości ! Dzisiaj giełdy były w Wałbrzychu i Legnicy i może gdzieś dalej - nie wiem bo i tak bym nie pojechała Na pewno trzeba się targować i czasem można trafić okazję - jak moje krzesło za 40 zł (a kupiłabym je pewnie i za 140...). Na koniec miesiąca będzie za to "wyżerka" we Wrocławiu - od czwartku do niedzieli non stop wtedy Ci powiem czy warto bo dzisiaj to nam wybitnie nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Stawiam się do odpowiedzi pierwsza i niestety u mnie kicha. Tylko dlatego, że giełda staroci w Poznaniu jest w każdą drugą SOBOTĘ miesiąca , a dzisiaj co mamy...? Tak, tak NIEDZIELĘ Z jednej strony to nawet dobrze, że tak wyszło, bo mi się dzisiaj córka rozchorowała i tak bym nigdzie nie pojechała. Śmiać mi się chciało jak zaproponowała (chyba na pocieszenie), taka chora , że może chociaż do Ikei pojedziemy Kochana ta moja córcia:hug: Na przyszłość proponuję wszystkim skorzystać z kalendarium giełd: http://www.kochamantyki.pl/kalendarium/caloroczne-kalendarium-gield.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 13.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Tak, tak wiem. Dzisiaj rano tam zajrzałam, żeby sprawdzić, o której tam można pojechać. Oboje z mężem byliśmy pewni, że to właśnie w niedzielę, no i niestety dupa Teraz to już na pewno będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.03.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dziewczynki nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...odpoczęłyście przynajmniej a staroci nigdy nie braknie yokasta mnie dzisiaj obudził tel mojej mamy o 10:30 spałam jak zabita....to chyba była u wszystkch wypoczynkowa niedziela Uwielbiam targi staroci...u nas jest kiepsko z takimi miejscami ale w moim przypadku to może i lepiej....nie ma mnie co kusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 14.03.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ja to za bardzo nie odpoczęłam. Hania przywędrowała do nas ok. 7.30, potem pojawiła się gorączka, więc zostaliśmy w domu. Co oczywiście postanowiłam wykorzystać i zrobiłam generalny porządek swojej szafy. Przyszykowałam do oddania całą masę rzeczy Teraz mam miejsce na nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts