Gusia82 16.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kasiu kuchnia cudna, wszystko mi się podoba nawet boazeria, której nie lubie ale ta w białym wydaniu ładnie się prezentuje. Twoja kuchnia będzie inspiracją dla mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 16.05.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kasiu to straszne,zaczęłam marzyć o Twoim czajniku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.05.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kasiu,Pysiaczku jak znajdę haki żeby zasłony po lewej i prawej stronie zakotwiczyć i powieszę obrazki, tabliczki to może jakieś fotki zrobię. Teraz jest jeden wielki burdello . Kasia, z miesiąc temu właśnie kupiliśmy z mężem siatkę hodowlaną ale oczka ma chyba sporo większe niż ta Twoja (kupiona żeby kominek przed kotem zabezpieczyć) . U Ciebie w witrynce świetnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 16.05.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kasiu dziękuję za zdjęcie mocowania siatki:)nie mogę napatrzeć się na tą Twoją kuchnię :)taka cudna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 16.05.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kasiu dołączę do grona pytających, czy kiedyś napiszesz jak zrobić abażur? Przepraszam za off:Yokasta - Twoja kuchnia jest równie piękna, żałuję, że nie zdążyłam jej sobie zapisać ale pewnie zdobędę się kiedyś na śmiałość i będę Cię pytać o wiele rzeczy, bo Ty jesteś skarbnicą informacji. Kasia C79 nie daj siostrze postawić lodówki w oknie - wygląda to okropnie, ja tak mam, bo tak było wczesniej. Jak chcesz to zrobię zdjęcia i Ci wyślę, siostrze się odechce:) Dlaczego u Ciebie taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.05.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mojanio, bez zawstydzania proszę pytaj kto pyta nie zbłądzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kasiu! witam po dłuższej nieobecnośći Kochana! kuchnia pierwsza klasa!!! Taka domowa,ciepła- i bardzo konsekwentna .Gratuluję gustu i pracowitości Super efekt! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 16.05.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 No i fajnie wyszło, jak sie spodziewaliśmy:),. A relingi i taboreciki własnie takie wybraliśmy dla teściowej:) jak zmieniała kuchnię, w sumie u nas też leżą i czekają na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.05.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Gusia82 dziękuję serdecznie ja też za boazerią nie przepadałam ale w białaym wydaniu to inna bajka anita sie nudzi marzenia się spełniają pamiętaj o tym yokasta czekam z niecierpliwoscią na fotki Wasza kicia do kominka chciała wchodzić ? Pasiata proszę bardzo mojanio chyba nie pisałam jak robię abażur jak będę robić kolejny postaram sie zrobic fotki lady in red dziękuję cieszę sie, że kuchnia sie podoba diabełku dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.05.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mamy z boku dziury do chłodzenia obudowy i trzeba było je zakryć, czego z resztą do tej pory nie zrobiliśmy sa zasłonięte kartonikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.05.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 O matko, dobrze ze w kominku nie palicie przed zimą pewnie kartony na siatkę wymienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.05.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mam nadzieję bo inaczej to kot będzie nas grzała nie kominek hihihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kasiu, kuchnia świetna Bardzo podoba mi się półeczka z pasiastymi plecami. I biało-granatowe pojemniczki na niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 17.05.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 :Kasiu, jest przez prze prze cudnie!!!! Czy jak znajdziesz wolną chwilę mogłabyś opisać TUTKA jak pokolei, jakimi farbami itd malowac meble samodzielnie? POzdrawiam SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.05.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Drop_Inn dziękuję zaryzykowałam z tymi plecami dla półki...może wyszło zbyt cukierkowo ale to pewnie na jakis czas chociaż muszę przyznać, ze z plecami lepiej wygląda mother dziękuję Jak już wcześniej pisałam farba to TIKKURILA EVERAL AQUA SEMI MATT [40] BAZA A na pomalowanie wszystkiego użyłam jednej puszki przy czym fronty okap malowałam 4 razy wiec farba jest bardzo wydajna. Na początku odkręciłam wszystkie fronty i wyszorowałam je mleczkiem do czyszczenia typu cif, żeby mocno je odtłuścić. Wymyłam czystą wodą a przed samym malowaniem każdy front przecierałam dokładnie benzyną ekstrakcyjną (do kupienia w każdym markecie budowlanym) Ona błyskawicznie wysycha więc można od zaru malować. Ja malowałam wałeczkiem takim zwykłym gąbkowym o szerokości 12 cm. Pomalowanie 12 frontów 4 razy zajęło mi 4 godziny. Farba szybko wysycha więc po pomalowaniu ostatniego zaczynałam malowanie pierwszego. Po pomalowaniu wszystkiego zostawiłam fronty do wyschnięcia na 12 godzin. Wtedy przykręciłam uchwyty, które wcześniej pomalowałam matową farbą w sprayu I gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 18.05.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Witaj Kasiu Będę się powtarzać po innych, ale wielki szacun dla Waszej pracy jaką wykonaliście dla waszej kuchni. Chciałabym się spytać czy istnieje gdzieś możliwość kupienia takich to łyżek? Przeszukałam internet i nic podobnego nie znalazłam. Pewnie to zdobycz z jakiegoś sklepu typu TK, ale może jednak da się to jeszcze gdzieś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.05.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 ZojaArt pisałam kiedyś w wątku o kuchniach abyś pokazała resztę domku, bo nie wiem czy wiecie kobietki, ale Zoja ma PIĘKNĄ kuchnię i zapewne resztę domku także Kasiu przepraszam za prywatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.05.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Zoja, to są akcesoria kuchenne by Nigella można kupić na Amazonie i w jakimś polskim sklepie też były ale droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 18.05.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) Zoja polski sklep to Red Onion, ale niestety nie mają tego teraz w ofercie http://www.redonion.pl/pl/art/993/Zestaw-emaliowanych-przyborow-kuchennych P.S. Kasiu kredens u mnie na gotowo.... biało Dziękuję jeszcze raz moja ty inspiracjo Edytowane 18 Maja 2012 przez przylesianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.05.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 przylesianka ALE !!!! KREDENS !!! do twarzy mu w bieli i te okucia ! WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts