Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Zoja Dziewczyny już odpowiedziały :) łyżki kupione w UK http://www.amazon.co.uk/Nigella-Lawson-Living-Kitchen-Utensils/dp/B000BOK5D2/ref=sr_1_5?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1337360683&sr=1-5 trzeba śledzić te oferty, bo można kupić sporo taniej niż obecna cena.

skoro martaibartek już zdradziła, że masz piekny dom czekamy na fotki ;) ja już prosiłam o więcej fotek kuchni ;) a Ty nie prowadzisz jakiegoś bloga ??

przylesianka jakie piekny kredens :jawdrop: gdzie go kupiłaś ??? marzy mi się taki ;) nie muszę dodawać, ze w bieli wygląda o niebo lepiej :D

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i ja przyszłam się nadal napatrzeć na Kasiową kuchnię, bo u mnie w tej chwili mega rozpiździec i muszę się tchnąć trochę nadzieją, patrząc na Twoje Kasiu dzieło. Uwielbiam te wszystkie cudeńka/dodatki u Ciebie, których mi najbardziej brakuje u mnie, a właściwie brakuje miejsca na ich ustawianie :)

Kasiu kuchnia piękna :) Zawsze sobie oglądam Twoje dzieła. I kredens Przylasianki też cud...

Zoja jeśli chcesz ja Ci mogę kupic łychy i podesłac. Na ebay trochę taniej niż na amazonie. Znalazłam za Ł32. Można podglądac i skorzystac z wyprzedaży :) Ja już takie też mam i są śliczne. pozdrowienia

Edytowane przez elizakop

Asiu kochana ja nadal coś w tej moje kuchni robię ;) właśnie pomalowałam koszyki, ktore staną na górnej półce mebli a jutro chcę uszyć zasłonkę do tej szafki na dole bo mnie denerwuje brak drzwiczek ;)

a gotowanie to faktycznie przyjemniejsze się stało :)

przylesianka no to miałaś wielkie szczęście z kredensem :yes: piękny jest :)

doskonale Cię rozumiem z tym bałaganem ja mieszkałam w totalnym rozgardziaszu ponad miesiąc :bash: jutro ostateczne sprzątanie :)

elizakop dziękuję :hug:

mother24 proszę bardzo :) w razie czego pytaj ;)

Jeszcze na rozweselenie podrzucam Wam piosenkę :D

rozbawiła mnie dzisiaj w pracy :lol2:

Edytowane przez kasia_sw

Właśnie nadrabiam zaległości odnośnie twojego wątku Kasiula i cóż można. powiedzieć ........kuchnia po metamorfozie wygląda BAJECZNIE!!!!!:):):):)

PS.cieszę się ,że male co nie co z naszych ozdobek znalazło miejsce w tej PRZEPIĘKNEJ białej kuchni,warto było na takie widoki poczekać :):):)

Atenko, bardzo mi miło kochana. W sprawie kuchni na pewno coś doradzimy., nie martw się na zapas. Widzisz, nasza ma 12m2 i jak ją zobaczyłam (jedno metrowe przejście, dwa okna, tylna ściana komina i drugie 2-metrowe przejście) to myślałam, że się zapłaczę a wczoraj wpadłam na pomysł, że jeszcze do sufitu mam trochę miejsca i 5 niskich poziomych szafek mi wlezie :D. Buziaki i dziękuję za miłe słowa na rozpoczęcie dnia :) :hug:.

Diabełkowa dziękuję kochana :hug:

wszystkie cudeńka od Was znalazły swoje miejsce w moim domu :wiggle: tylko wiadereczko, które się rozbiło czeka na posklejanie :(

pozdrawiam Was cieplutko :)

atena0 z pewnoscią Twoja kuchnia doczeka się remontu :) moja też czekała ponad 2 lata i wreszcie się doczekała ;)

ja też żałuję, że nie możemy ogladać domu yokasty :( ale obiecała nam pokazać kawałeczek kuchni ;)

yokasta czekamy z niecierpliwością na fotki ;)

mugatka dzbanek piękny :) ja uwielbiam dzbanki ale postanowiłam, że do domu już nie będę niczego kupować :) przynajmniej w najbliższym czasie :p

teraz muszę odłożyć na rower, bo pogoda piękna a ja nie mam na czym jeździć :bash:

Dzisiaj moge powiedzieć, ze kuchnia jest już gotowa :) blaty przykręcone....muszę je tylko jeszcze raz poktaktować olejem, wczoraj uszyłam zasłonkę do szafki bez drzwiczek, bo mnie irytowało, że taka otwarta jest...zasłonka jest w biało niebieskie paseczki czego na fotce nie widać ;)

DSC04856.JPG

ostatnio nie pokazywałam chyba regału, który jest przy oknie...jest bardzo przydatny.... ksiażki kucharskie i inne drobiazgi mają wreszcie swoje miejsce....

DSC04852.JPG

uszyłam coś do swojej kuchni, bo ostatnio złapałam sie na tym, że dla siebie prawie nic nie szyję :rolleyes:

DSC04844.JPG

i jeszcze taki woreczek ostatnio powstał z pięknych materiałów, które poleciła mi Anita :)

DSC04847.JPG

Edytowane przez kasia_sw

Anitko dziękuję :) lubię usiąść z kubkiem herbaty przy kuchennym stoliku i poczytać coś na forum lub poprzeglądać przepisy :)

szkło bardzo lubię zwłaszcza jakieś stare butelki czy syfony :) szklaną butelkę znalazłam ostatnio na strychu u mojej mamy :) znalazłam coś jeszcze....zrobię zdjęcie jak dobrze wyczyszczę...tym razem to coś jest drewniane ;)

właśnie czytam Twojego bloga ;) z wielką przyjemnością oczywiscie :) masz śliczną siatkową tablicę z piękną ramą :yes: coś podobnego chę zawiesić na ścianie przy stole w kuchni tylko ramy mi brakuje ;) widzę, ze Ty też masz podobne butelki :)

taaak na punkcie butli oszalałam :p najbardziej lubię ten wielki balon na wino :]

rama pochodzi ze starego portretu, jest z tworzywa ;] i miała już wiele funkcji (pele mele,zwykła korkowa) ale z siatką chyba najlepiej się czuje. Kartki przypinam zwykłymi klamerkami - jak kiedyś mi się zechce to je pomaluję ;]

dziękuję za odwiedziny na blogu, nie zdziw się jak kiedyś zobaczysz na nim kuchnię wyglądającą tak znajomo jakbyś nie wychodziła z domu ;]

pozdrawiam

Kasiu, jak pokazujesz zdjęcia to mi strasznie żal dupę ściska za przeproszeniem :rotfl:. Jest naprawdę pięknie! Tak słonecznie, przyjemnie, kolorowo ale bez przesady :rolleyes:. Wszystko do siebie pasuje, regał to świetna sprawa :yes: zasłonka do szafki pyszna :) i kafelki na ścianie z tą ciemną fugą - strzał w 10! Martwiłaś się niepotrzebnie :).