kasia_sw 18.05.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Zoja Dziewczyny już odpowiedziały łyżki kupione w UK http://www.amazon.co.uk/Nigella-Lawson-Living-Kitchen-Utensils/dp/B000BOK5D2/ref=sr_1_5?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1337360683&sr=1-5 trzeba śledzić te oferty, bo można kupić sporo taniej niż obecna cena. skoro martaibartek już zdradziła, że masz piekny dom czekamy na fotki ja już prosiłam o więcej fotek kuchni a Ty nie prowadzisz jakiegoś bloga ?? przylesianka jakie piekny kredens gdzie go kupiłaś ??? marzy mi się taki nie muszę dodawać, ze w bieli wygląda o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.05.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Piękny kredens Przylesianko:) Kasieńko, przyszłam powzdychać do Twojej kuchni:)I powdychać zapachy smakołyków, które pichcisz;)buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 18.05.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 dziękuję, ja tez go lubię w bieli. Nie wiem czy uwierzycie ze kupiony tydzien temu na allegro za ..... 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.05.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 dziękuję, ja tez go lubię w bieli. Nie wiem czy uwierzycie ze kupiony tydzien temu na allegro za ..... 600zł bomba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 18.05.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 i ja przyszłam się nadal napatrzeć na Kasiową kuchnię, bo u mnie w tej chwili mega rozpiździec i muszę się tchnąć trochę nadzieją, patrząc na Twoje Kasiu dzieło. Uwielbiam te wszystkie cudeńka/dodatki u Ciebie, których mi najbardziej brakuje u mnie, a właściwie brakuje miejsca na ich ustawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 18.05.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) Kasiu kuchnia piękna Zawsze sobie oglądam Twoje dzieła. I kredens Przylasianki też cud... Zoja jeśli chcesz ja Ci mogę kupic łychy i podesłac. Na ebay trochę taniej niż na amazonie. Znalazłam za Ł32. Można podglądac i skorzystac z wyprzedaży Ja już takie też mam i są śliczne. pozdrowienia Edytowane 18 Maja 2012 przez elizakop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 18.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Jak już wcześniej pisałam farba to (...) Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.05.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) Asiu kochana ja nadal coś w tej moje kuchni robię właśnie pomalowałam koszyki, ktore staną na górnej półce mebli a jutro chcę uszyć zasłonkę do tej szafki na dole bo mnie denerwuje brak drzwiczek a gotowanie to faktycznie przyjemniejsze się stało przylesianka no to miałaś wielkie szczęście z kredensem piękny jest doskonale Cię rozumiem z tym bałaganem ja mieszkałam w totalnym rozgardziaszu ponad miesiąc jutro ostateczne sprzątanie elizakop dziękuję mother24 proszę bardzo w razie czego pytaj Jeszcze na rozweselenie podrzucam Wam piosenkę rozbawiła mnie dzisiaj w pracy Edytowane 18 Maja 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 18.05.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Właśnie nadrabiam zaległości odnośnie twojego wątku Kasiula i cóż można. powiedzieć ........kuchnia po metamorfozie wygląda BAJECZNIE!!!!!:):) PS.cieszę się ,że male co nie co z naszych ozdobek znalazło miejsce w tej PRZEPIĘKNEJ białej kuchni,warto było na takie widoki poczekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.05.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Atenko, bardzo mi miło kochana. W sprawie kuchni na pewno coś doradzimy., nie martw się na zapas. Widzisz, nasza ma 12m2 i jak ją zobaczyłam (jedno metrowe przejście, dwa okna, tylna ściana komina i drugie 2-metrowe przejście) to myślałam, że się zapłaczę a wczoraj wpadłam na pomysł, że jeszcze do sufitu mam trochę miejsca i 5 niskich poziomych szafek mi wlezie . Buziaki i dziękuję za miłe słowa na rozpoczęcie dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.05.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Kasia grzebiąc w necie trafiłam naTAKI dzbanek, fajnie by wyglądał obok Twojego czajnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.05.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 (edytowane) Diabełkowa dziękuję kochana wszystkie cudeńka od Was znalazły swoje miejsce w moim domu tylko wiadereczko, które się rozbiło czeka na posklejanie pozdrawiam Was cieplutko atena0 z pewnoscią Twoja kuchnia doczeka się remontu moja też czekała ponad 2 lata i wreszcie się doczekała ja też żałuję, że nie możemy ogladać domu yokasty ale obiecała nam pokazać kawałeczek kuchni yokasta czekamy z niecierpliwością na fotki mugatka dzbanek piękny ja uwielbiam dzbanki ale postanowiłam, że do domu już nie będę niczego kupować przynajmniej w najbliższym czasie teraz muszę odłożyć na rower, bo pogoda piękna a ja nie mam na czym jeździć Dzisiaj moge powiedzieć, ze kuchnia jest już gotowa blaty przykręcone....muszę je tylko jeszcze raz poktaktować olejem, wczoraj uszyłam zasłonkę do szafki bez drzwiczek, bo mnie irytowało, że taka otwarta jest...zasłonka jest w biało niebieskie paseczki czego na fotce nie widać ostatnio nie pokazywałam chyba regału, który jest przy oknie...jest bardzo przydatny.... ksiażki kucharskie i inne drobiazgi mają wreszcie swoje miejsce.... uszyłam coś do swojej kuchni, bo ostatnio złapałam sie na tym, że dla siebie prawie nic nie szyję i jeszcze taki woreczek ostatnio powstał z pięknych materiałów, które poleciła mi Anita Edytowane 20 Maja 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 20.05.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 fantastyczny ten kącik z regałem :] widzę,że i u Ciebie niebieski szkło :]woreczki miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.05.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Anitko dziękuję lubię usiąść z kubkiem herbaty przy kuchennym stoliku i poczytać coś na forum lub poprzeglądać przepisy szkło bardzo lubię zwłaszcza jakieś stare butelki czy syfony szklaną butelkę znalazłam ostatnio na strychu u mojej mamy znalazłam coś jeszcze....zrobię zdjęcie jak dobrze wyczyszczę...tym razem to coś jest drewniane właśnie czytam Twojego bloga z wielką przyjemnością oczywiscie masz śliczną siatkową tablicę z piękną ramą coś podobnego chę zawiesić na ścianie przy stole w kuchni tylko ramy mi brakuje widzę, ze Ty też masz podobne butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowska 21.05.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Kasiu, kuchnia z każdaym dodatkiem jest jeszcze fajniejsza Podoba mi się waga A czy udało Ci się kupić te ściereczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 21.05.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Kasiu namysl nasuwa mi się tylko - Ty to potrafisz! Kuchnia wyszła REWELACYJNIE!Jestem pod wielkim wrażeniem. Dodatki piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 21.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 taaak na punkcie butli oszalałam najbardziej lubię ten wielki balon na wino :] rama pochodzi ze starego portretu, jest z tworzywa ;] i miała już wiele funkcji (pele mele,zwykła korkowa) ale z siatką chyba najlepiej się czuje. Kartki przypinam zwykłymi klamerkami - jak kiedyś mi się zechce to je pomaluję ;] dziękuję za odwiedziny na blogu, nie zdziw się jak kiedyś zobaczysz na nim kuchnię wyglądającą tak znajomo jakbyś nie wychodziła z domu ;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.05.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A ja płonę ze wstydu, że przez tydzień nie zaglądałam , a tu TAKIE CUDA . Przepięknie Kasiu. Jesteś prawdziwą czarodziejką - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.05.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Kasiu, jak pokazujesz zdjęcia to mi strasznie żal dupę ściska za przeproszeniem . Jest naprawdę pięknie! Tak słonecznie, przyjemnie, kolorowo ale bez przesady . Wszystko do siebie pasuje, regał to świetna sprawa zasłonka do szafki pyszna i kafelki na ścianie z tą ciemną fugą - strzał w 10! Martwiłaś się niepotrzebnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.05.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Kasiu naprawę magiczna ta Twoja kuchnia Uwielbiam jak tak nam pokazujesz po kawałku co tam się jeszcze zmieniło na dniach http://emotikona.pl/emotikony/pic/podskoki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts