Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanie?

Jak do jasnej ciasnej zakłada się swój wtątek? Kasiu, albo ktokolwiek - pomóżcie!!!

No chyba godzine próbuję znaleźć jak na to, chyba nawet dziennik jakis załóżyłam ale hmmm, no ja raczej dość kumata jestem jeśli chodzi o komputer ale tu to nie wiem za co ugryźć :bash:

No a w twoim wątku Kasiu znowu się tak szyciowo zrobiło, oj miło pooglądać.

Ja wiedziałam że z tym "nowym wątkiem" to będzie coś bardzo oczywistego, hehe :eek:

Kasiu właśnie wracam z wątku "pochwalcie się swoimi kuchniami" i tak mi przyszło na myśl, że mogłabyś pokazać transformacje swojej kuchni.

Pelno tam nowych błyszczących, fornitąwych kuchni, a myślę że dal wielu posiadaczy starszych typów mabli kuchennych twoja piękna KUCHNIA byłaby wspaniałą inspiracją.

Pamiętam jak projektowałam moją kuchnię i właśnie dzieki temu wątkowi dotarłam na FM. :)

Edytowane przez joliska

Zaniedbuję ostatnio mój wątek, ale jakiś taki zakręcony czas mam ostatnio... przygotowuję coś nowego i trochę jestem tym zaabsorbowana ;)

Poza tym zaczynam przerabiać stolik, który odziedziczyliśmy po poprzednim właścicielu garażu :D mąż doprowadził go wczoraj do stanu, który nadaje sie do dalszych prac, bo wcześniej wyglądał nieciekawie ;) nie wiem jak mam go wykończyć...zrobię fotki to może coś mi doradzicie ;)

piniol dzieki wielkie :) tak napradę, drzwi to mała kombinacja jak wiele rzeczy w moim mieszkaniu ;) nowe skrzydła są na starych framugach a opaski z castoramy przyklejone do ściany ;)

pysiaczku ja nadal szukam leżaka ale jakieś takie wielkie są wszystkie :) jak znajdę coś fajnego dam znać ;)

moooi dzięki :) uszyłam ostatnio literki dla dziewczynki jak je wykończę wkleję fotki ;)

yokasta ja mam podobnie :)

przylesianka nie mam pojęcia jaka to czcionka, bo sama sobie litery rysowałam ;) wcześniej zrobiłam szablon na kartce a później już rysowałam na tkaninie ;)

martaibartek dzięki :) chlebaki fajne

ZojaART mam nadzieję, że się nie poddałaś i założysz swój wątek !!

Wiesz chyba nie będę nigdzie umieszczać zdjęc mojej kuchni, bo nie mam na to czasu :( zaglądam tylko do galerii a i tak nie mam czasu pisać u innych więc dodatkowe wpisy odpadają ;) ale dziekuję, że o mnie pomyślałaś ;)

KasiaC79 cieszę się, ze przesyłka dotarła :) do mnie też wszystko doszło...dziekuję :)

aga_dar wiesz z literkami jest trochę pracy ale jak sie już opanuje co i jak to nawet szybko się je robi..

Na koniec migawki z mojej wsi :)

DSC05055.JPG

DSC05043.JPG

DSC05042.JPG

DSC04907.JPG

i rumianek uratowany od skoszenia :)

DSC05020.JPG

Miłego dnia Wam życzę :)

atena0 wieś fajna i lubię tam być :)

yokasta ja też widzę urodę tych desek....i chyba tylko ja :) to są deski duzej stodoły, która w przyszłym roku idzie do rozbiórki...już zapowiedziałm, ze mam przy tym być i zaznaczę, które deski mają zostać :p one są trochę powyginane ale piękne są ....mają około 100 lat

Już planuję zrobić z jednej taki wieszak ;)

IMG_8209_thumb%255B1%255D.jpg

przylesianka pobyt na wsi działa odprężająco ...to pewne :) mam nadzieję, że powody Twoich stresów to nic poważnego.

mada dziękuję :hug:

Kasiu chatka w tle to stara stodoła sąsiadów :D już coraz rzadziej widuje się takie budynki a szkoda.

Jak będzie gotowe, to co robię z pewnością się pochwalę ;)

A teraz proszę o radę...wspomniałam juz o garażowym stoliku.... blat musiał być zmieniony, bo oryginalny był nie do uratowania :(

bardzo podobają mi sie jego nóżki i co dziwne ich kolor :) nie wiem jak go wykończyć :rolleyes: chyba nie chcę go robić na biało ale jak ? całość taką ciemną ?

DSC05080.JPG

DSC05083.JPG

Jak Wy to widzicie ?? :)