piniol 25.05.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ...że tak trochę nawiążę do początków tematu - bardzo fajne połączenie koloru ścian z białymi drzwiami i te ramy przy nich. elegancko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.05.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja też nie lubię się opalać I w ogóle upałów nie lubię i jak tylko mogę to do cienia się chowam Leżaczek na balkonie super sprawa, chyba też muszę o czymś takim pomyśleć Tylko muszę (pewnie podobnie jak Ty Kasiu ) znaleźć jakiś wąski model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 25.05.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Kasiu, uwielbiam te Twoje granatowe materiały, a to co z nich robisz jest przepiękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To ja przy plewieniu musiałabym mieć do pleców parasol przyczepiony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 28.05.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Kasia śliczne te materiały na literki no i oczywiście literki same w sobie Jaka to czcionka? Ja szyłam High Tower text (bardziej zawijana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.05.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Kasia śliczne te literki! materiały jak zwykle cudniaste! Dla zainteresowanych: od czwartku w netto będą blaszane chlebaki białe i czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 28.05.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Mam pytanie? Jak do jasnej ciasnej zakłada się swój wtątek? Kasiu, albo ktokolwiek - pomóżcie!!! No chyba godzine próbuję znaleźć jak na to, chyba nawet dziennik jakis załóżyłam ale hmmm, no ja raczej dość kumata jestem jeśli chodzi o komputer ale tu to nie wiem za co ugryźć No a w twoim wątku Kasiu znowu się tak szyciowo zrobiło, oj miło pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.05.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Zojart w lewym górnym rogu masz NAPISZ NOWY TEMAT na czerwono o tu npTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.05.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Zoja czekam z niecierpliwością na twój wątek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 28.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Kasiu, listonosz mnie dzisiaj odwiedził. Dziękuję za przepiękną przesyłkę. A czy do Ciebie przelew dotarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 28.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 ooo widze faze na literki. Ja ostatnio tez mlodemu uszylam Ale to roboty przy tych trojwymiarowych. Chyba nie na moje nerwy Pieknie Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 29.05.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 (edytowane) Ja wiedziałam że z tym "nowym wątkiem" to będzie coś bardzo oczywistego, hehe Kasiu właśnie wracam z wątku "pochwalcie się swoimi kuchniami" i tak mi przyszło na myśl, że mogłabyś pokazać transformacje swojej kuchni. Pelno tam nowych błyszczących, fornitąwych kuchni, a myślę że dal wielu posiadaczy starszych typów mabli kuchennych twoja piękna KUCHNIA byłaby wspaniałą inspiracją. Pamiętam jak projektowałam moją kuchnię i właśnie dzieki temu wątkowi dotarłam na FM. Edytowane 31 Maja 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.05.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Zaniedbuję ostatnio mój wątek, ale jakiś taki zakręcony czas mam ostatnio... przygotowuję coś nowego i trochę jestem tym zaabsorbowana Poza tym zaczynam przerabiać stolik, który odziedziczyliśmy po poprzednim właścicielu garażu mąż doprowadził go wczoraj do stanu, który nadaje sie do dalszych prac, bo wcześniej wyglądał nieciekawie nie wiem jak mam go wykończyć...zrobię fotki to może coś mi doradzicie piniol dzieki wielkie tak napradę, drzwi to mała kombinacja jak wiele rzeczy w moim mieszkaniu nowe skrzydła są na starych framugach a opaski z castoramy przyklejone do ściany pysiaczku ja nadal szukam leżaka ale jakieś takie wielkie są wszystkie jak znajdę coś fajnego dam znać moooi dzięki uszyłam ostatnio literki dla dziewczynki jak je wykończę wkleję fotki yokasta ja mam podobnie przylesianka nie mam pojęcia jaka to czcionka, bo sama sobie litery rysowałam wcześniej zrobiłam szablon na kartce a później już rysowałam na tkaninie martaibartek dzięki chlebaki fajne ZojaART mam nadzieję, że się nie poddałaś i założysz swój wątek !! Wiesz chyba nie będę nigdzie umieszczać zdjęc mojej kuchni, bo nie mam na to czasu zaglądam tylko do galerii a i tak nie mam czasu pisać u innych więc dodatkowe wpisy odpadają ale dziekuję, że o mnie pomyślałaś KasiaC79 cieszę się, ze przesyłka dotarła do mnie też wszystko doszło...dziekuję aga_dar wiesz z literkami jest trochę pracy ale jak sie już opanuje co i jak to nawet szybko się je robi.. Na koniec migawki z mojej wsi i rumianek uratowany od skoszenia Miłego dnia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Piękne szare stare deski. Piękne. Marzą mi się takie na ogrodzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 31.05.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 magicznie tam u Ciebie KasiuTak odprężająco... przydałoby mi się w tej chwili na moje skołatane nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.05.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kasiu, z opóźnieniem gratuluję kuchni:) Zrobiliście nieprawdopdobną metamorfozę Jest przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 31.05.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Fajna wioska. A w tle co to za chatka?Zdradzisz co przygotowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.05.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 atena0 wieś fajna i lubię tam być yokasta ja też widzę urodę tych desek....i chyba tylko ja to są deski duzej stodoły, która w przyszłym roku idzie do rozbiórki...już zapowiedziałm, ze mam przy tym być i zaznaczę, które deski mają zostać one są trochę powyginane ale piękne są ....mają około 100 lat Już planuję zrobić z jednej taki wieszak przylesianka pobyt na wsi działa odprężająco ...to pewne mam nadzieję, że powody Twoich stresów to nic poważnego. mada dziękuję Kasiu chatka w tle to stara stodoła sąsiadów już coraz rzadziej widuje się takie budynki a szkoda. Jak będzie gotowe, to co robię z pewnością się pochwalę A teraz proszę o radę...wspomniałam juz o garażowym stoliku.... blat musiał być zmieniony, bo oryginalny był nie do uratowania bardzo podobają mi sie jego nóżki i co dziwne ich kolor nie wiem jak go wykończyć chyba nie chcę go robić na biało ale jak ? całość taką ciemną ? Jak Wy to widzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witaj podróżniczko Plany wieszakowe cudowne, ale nie dziwne to... Taboretowi zrobiałbym, choćby na próbę, białą górę, a jak się nie spodoba/wpasuje, to wtedy na ciemno ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 31.05.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nogi fajne, też kolor mi się podoba. A blat może jakby zrobić turkusowy? Sama nie wiem. Z tym wieszakiem podsunęłaś mi świetnego pomysła, bo ja muszę właśnie na placu poszperać, mamy pełno desek różnych po starym właścicielu, może coś wynajdę fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts