Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu takie secesyjne mebelki nie zawsze ladnie wychodzą w bieli.....może sobie odpuść

mi tez wydaje się ze turkus byłby ok ale ...pytanie kiedy Ci się to znudzi ;) taki turkus jest jednak bardzo narzucający

jezeli nie masz pomyslu, to zrob blat ciemny jak pozostałe czesci stolika , narzuc biała serwete i niech sobie pozostanie taki klasyczny -zawsze bedziesz moglą go przerobić , poza tym klasyczne meble zawsze sa ładne

jezeli chodzi o to co napisala Barbe to moim zdaniem to własnie art deco ma obłe blaty a secesja kanciaste, mam w domu bielizniarke i pianino secesyjne i one maja wlasnie takie blaciki, wielkosc blatu tez pewnie jest ok ,bo to nie jest ani lawa, ani stol ! to mikrusi stoliczek ktory powinien stac gdzies kolo sofy jako pomocnik...tak male stoliczki maja wlasnie takie male blaciki .....w/g mnie wszystko z nim ok ;)

Edytowane przez betib

Witaj Kasiu - dziękuję za przesyłkę - ściereczki bardzo fajne - póki co schowałam je do szafy, z myślą aby uszyć poszewki - hmmm

Bardzo ładna aranżacja na balkonie - a co do osłonek z jyska - bardzo żałuję, że już ich nie ma - są śliczne :)

A jeśli chodzi o stolik - to te ciemne nogi fajne ale chyba ciemniejszy blat pasowałby najlepiej. Nie ukrywam, że najchętniej wydziałabym go w takiej odsłonie jak stolik w kuchni :)

Kobietki co do stolika to nadal nie wiem co z nim zrobię ale chyba będzie cały ciemny ;)

Ostatnio pisałam, że nad czymś pracuję :) może to za dużo powiedziane, ale z pomocą mojego brata założyłam bloga :) ja jestem trochę zacofana technicznie i jakoś nie umiałam się za to zabrać :p brat pomógł i coś tam powstało ;)

Doszłam do wniosku, że na muratorze chyba już nie mam co pokazywać, bo w moim mieszkanku nie będzie już wielkich rewolucji. Może kiedyś wrócę z czymś nowym.... ;)

Nie zniknę całkowicie ale o szyciu, gotowaniu i innych pokrewnych rzeczach będę pisać na blogu.

Mam nadzieję, że będziecie do mnie zaglądać :)

Jak wymyślę coś fajnego w mieszkaniu lub odnowię jakiś mebel z pewnością o tym napiszę na forum :)

Jestem jeszcze trochę zagubiona w blogowym świecie i cały czas się uczę jak tworzyć mojego bloga ale myślę, ze z czasem to opanuję.

Wszystko jest jeszcze w powijakach ale myślę, że będzie coraz lepiej :)

Zapraszam więc do mnie na http://kreatywnezycie.pl/

Dzisiaj napiszę jak odmienić abażur... kilka osób mnie o to prosiło, więc będzie krok po kroku :)

Powstał błękitny abażur w kwiatuszki, bo zamierzam trochę błękitu przemycić do mojego trochę nudnego salonu :)

DSC05266.JPG

kurcze, Kasiu super, właśnie się wpisałam u Ciebie w komentarzach :-)). Będę zaglądać, pisz i działaj tam szyciowo i nie tylko jak najwięcej.

Ciężko jest założyć takiego bloga?

A ja tak z innej beczki, jak już tu jestem. Mam strasznego doła, macie jakiś sposób na niego? Bo nie chce się gnojek ode mnie odczepić od kilku dni....

Edytowane przez KasiaC79

Witam, widzę Kasiu że Twój blog to będzie prawdziwa skarbnica fajnych pomysłów, super że go założyłaś na pewno będę go odwiedzała.

Po za tym bardzo, ale to bardzo dziękuję za instrukcje metamorfozy abażura.

Kobietki kochane, dziękuję za tyle miłych słów :hug:

Z forum nie zniknę, bo już się tu zadomowiłam na dobre :)

do Was też cały czas zaglądam...przepraszm, ze nie piszę, ale czasu jakoś na wszystko mi brak :bash:

Ostatnio na forum i tak bardzo cicho.... wszyscy w ogródkach pracują i racja, bo to dużo przyjemniejsze niż siedzenie w domu przed komputerem ;)

jak tylko wymyślę coś nowego z pewnością o tym napiszę ;)

Kasiu mam nadzieję, że Twój dołek jest już historią :) ja też miałam ostatnio jakiś trudniejszy czas ale juz mi lepiej ;) głowa do góry :)

Anitko dzięki za oferowaną pomoc :) jak sobie z czymś nie poradzę z pewnością do Ciebie napiszę ;) to raczej pewne, bo totalnie sobie nie radzę z takimi rzeczami zwłaszcza, że blog nie jest z blogera.....wczoraj pół dnia chciałam coś zmienić i nie umiałam :bash: może jakoś to opanuję :)

Miłego weekendu Wam życzę :) ja wolne mam już od jutra....jedziemy do Wrocławia a w sobote mam zamiar wyciągnąć koleżankę na starocie ;) jak kupię coś fajnego dam znać ;)