asiulkowo 04.06.2012 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 feria zapachów na tym balkoniku:) czad:)Kasiulka, pięknie po prostu:)Ja chcę balkon;)buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 04.06.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Kasiu takie secesyjne mebelki nie zawsze ladnie wychodzą w bieli.....może sobie odpuść mi tez wydaje się ze turkus byłby ok ale ...pytanie kiedy Ci się to znudzi taki turkus jest jednak bardzo narzucający jezeli nie masz pomyslu, to zrob blat ciemny jak pozostałe czesci stolika , narzuc biała serwete i niech sobie pozostanie taki klasyczny -zawsze bedziesz moglą go przerobić , poza tym klasyczne meble zawsze sa ładne jezeli chodzi o to co napisala Barbe to moim zdaniem to własnie art deco ma obłe blaty a secesja kanciaste, mam w domu bielizniarke i pianino secesyjne i one maja wlasnie takie blaciki, wielkosc blatu tez pewnie jest ok ,bo to nie jest ani lawa, ani stol ! to mikrusi stoliczek ktory powinien stac gdzies kolo sofy jako pomocnik...tak male stoliczki maja wlasnie takie male blaciki .....w/g mnie wszystko z nim ok Edytowane 4 Czerwca 2012 przez betib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 04.06.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Kasiu, mi też jakoś biel do tego stolika nie pasuje, blat zrobiłabym w kolorze takiego ciemnego drewna jak nogi, a co do wielkości blatu, to zgadzam się z betib, takie stoliczki mają zazwyczaj minimalny blat, czasem nawet w ogóle nie wystający po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowska 05.06.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witaj Kasiu - dziękuję za przesyłkę - ściereczki bardzo fajne - póki co schowałam je do szafy, z myślą aby uszyć poszewki - hmmm Bardzo ładna aranżacja na balkonie - a co do osłonek z jyska - bardzo żałuję, że już ich nie ma - są śliczne A jeśli chodzi o stolik - to te ciemne nogi fajne ale chyba ciemniejszy blat pasowałby najlepiej. Nie ukrywam, że najchętniej wydziałabym go w takiej odsłonie jak stolik w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 05.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Pięknie zaaranzowany ten Twój balkon Kasia A pomysł na wieszak na spinacze bomba normalnie!!! Co do stolika ja sę nie wypowiadam, bo ja jak narazie się uczę od Was wszystkiego, o czym pewnie żadna z Was nie ma pojęcia, a za co Wam w tym miejscu dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.06.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Kobietki co do stolika to nadal nie wiem co z nim zrobię ale chyba będzie cały ciemny Ostatnio pisałam, że nad czymś pracuję może to za dużo powiedziane, ale z pomocą mojego brata założyłam bloga ja jestem trochę zacofana technicznie i jakoś nie umiałam się za to zabrać brat pomógł i coś tam powstało Doszłam do wniosku, że na muratorze chyba już nie mam co pokazywać, bo w moim mieszkanku nie będzie już wielkich rewolucji. Może kiedyś wrócę z czymś nowym.... Nie zniknę całkowicie ale o szyciu, gotowaniu i innych pokrewnych rzeczach będę pisać na blogu. Mam nadzieję, że będziecie do mnie zaglądać Jak wymyślę coś fajnego w mieszkaniu lub odnowię jakiś mebel z pewnością o tym napiszę na forum Jestem jeszcze trochę zagubiona w blogowym świecie i cały czas się uczę jak tworzyć mojego bloga ale myślę, ze z czasem to opanuję. Wszystko jest jeszcze w powijakach ale myślę, że będzie coraz lepiej Zapraszam więc do mnie na http://kreatywnezycie.pl/ Dzisiaj napiszę jak odmienić abażur... kilka osób mnie o to prosiło, więc będzie krok po kroku Powstał błękitny abażur w kwiatuszki, bo zamierzam trochę błękitu przemycić do mojego trochę nudnego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 12.06.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 O Kasiu, jesteś.. A myślałam dziś o Tobie Super, że masz bloga! Chciałoby się powiedzieć "wrrrrrrreszcie!" Już lecę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 12.06.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Oooo, super! Gratuluję i obiecuję zaglądać, bardzo dobra decyzja, życzę sukcesów i satysfakcji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 12.06.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 piękny abażurek:)i na blogu już byłam:)powodzenia Kasiulku i nie zaniedbuj nas tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 12.06.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) kurcze, Kasiu super, właśnie się wpisałam u Ciebie w komentarzach ). Będę zaglądać, pisz i działaj tam szyciowo i nie tylko jak najwięcej. Ciężko jest założyć takiego bloga? A ja tak z innej beczki, jak już tu jestem. Mam strasznego doła, macie jakiś sposób na niego? Bo nie chce się gnojek ode mnie odczepić od kilku dni.... Edytowane 12 Czerwca 2012 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.06.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 12.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 gratulacje ! i nareszcie :]służę pomoca jakby co ,jestem już blogowym "wyjadaczem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.06.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Gratulacje!!! Na bloga będę zaglądać, ale dobrze by było, gdybyś tu też nas tak całkiem nie zostawiła... Bo będziemy się czuły samotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślązaczka1719509854 13.06.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Witam, widzę Kasiu że Twój blog to będzie prawdziwa skarbnica fajnych pomysłów, super że go założyłaś na pewno będę go odwiedzała.Po za tym bardzo, ale to bardzo dziękuję za instrukcje metamorfozy abażura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 13.06.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Kasia czyli będziesz częściej tam niz tu ? no szkoda ,ale cos tam........daleko nie uciekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 13.06.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Kasiu, super , zaraz idę oglądać i czytać A abażur - jak wszystko - świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.06.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Kasia blog blogiem ale masz się tu do nas odzywać i koniecznie informować o nowych wpisach na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 14.06.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Kasiu, rzadko się odzywam, ale jestem wierną fanką Twoich dzieł i cieszę się niezmiernie z blogu, na pewno będzie wspaniały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.06.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Kobietki kochane, dziękuję za tyle miłych słów Z forum nie zniknę, bo już się tu zadomowiłam na dobre do Was też cały czas zaglądam...przepraszm, ze nie piszę, ale czasu jakoś na wszystko mi brak Ostatnio na forum i tak bardzo cicho.... wszyscy w ogródkach pracują i racja, bo to dużo przyjemniejsze niż siedzenie w domu przed komputerem jak tylko wymyślę coś nowego z pewnością o tym napiszę Kasiu mam nadzieję, że Twój dołek jest już historią ja też miałam ostatnio jakiś trudniejszy czas ale juz mi lepiej głowa do góry Anitko dzięki za oferowaną pomoc jak sobie z czymś nie poradzę z pewnością do Ciebie napiszę to raczej pewne, bo totalnie sobie nie radzę z takimi rzeczami zwłaszcza, że blog nie jest z blogera.....wczoraj pół dnia chciałam coś zmienić i nie umiałam może jakoś to opanuję Miłego weekendu Wam życzę ja wolne mam już od jutra....jedziemy do Wrocławia a w sobote mam zamiar wyciągnąć koleżankę na starocie jak kupię coś fajnego dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 15.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 no właśnie zauważyłam:p nie wiem czy będe pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts