Dalile 17.06.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Droga kasia_sw... jestem nowa na forum, chociaż podczytuję je bez logowania już od miesięcy. Twój temat pomaga mi planowac remonty i sposób urządzenia mojego domku. Twoja metamorfoza kuchni jest genialnia - powinnaś zrobić z tego tutorial Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie obrazisz się jeśli wykorzystam parę Twoich pomysłów u mnie. Jeśli się zgodzisz chętnie będę się tu pojawiać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.06.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Anitko zaczynam ogarniać tego mojego bloga ale jeszcze mnie to trochę denerwuje, że nie wszystko kumam Dalile witam Cię serdecznie cieszę się, że podobaja Ci sie moje pomysły...korzystaj z nich ile chcesz Wspomniałam Wam, ze wybieram sie w okolice Wrocławia i że odwiedzimy miejsca ze starociami Oczywiście nie wyszłam z pustymi rękami....kupiłam koszyki wiklinowe w których posadzę kwiaty na balkonie, metalowe łóżko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10073977/ w idealnym stanie za 100 zł i kosz na zakupy z którego jestem chyba najbardziej zadowolona zwłaszcza, ze kosztował 15 zł muszę mu uszyć materiałowy wkład i zmienić podpórkę z przodu na drewnianą na zakupy jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 18.06.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Kasiu ,gratuluję zdobyczy - ten koszyk jest fantastyczny. Jeszcze takiego nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 18.06.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 o kurcze,ale masz szczęście do zakupów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.06.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Kasia, kiedy byłaś i ja nic nie wiedziałam o tym . Zakupy, zwłaszcza koszyk na kółkach - fantastyczne zabawny jest ten koszyk i oryginalny:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dalile 18.06.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Super koszyk.. przydałby mi się taki do ogródka Musze i u nas wybrać się na jakieś starocie... tylko kiedy, skoro ciągle czasu brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.06.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Bardzo lubię szperać w takich miejscach ze starociami żadne to antyki ale można perełki wyszperać Teraz sie zastanawiam czy odważe się wyjść z tym koszykiem, bo u nas same starsze Panie z takimi koszykami chodzą Metamorfoza koszyka będzie na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 19.06.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Kasiu super zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 19.06.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Kasiu nie miałam czasu na podglądanie forum, wpadam dziś, a tu takie wiadomości! Świetnie, że założyłaś bloga:yes: GRATULUJĘ!!!!!!Byłam już i baaardzo mi się podoba:) Nie wiem tylko jak dodać Twojego bloga do obserwowanych, ale może jakoś po omacku dojdę. Koszyczek świetny zdobyłaś, mi bardzo rzadko udaję się coś znaleźć, ale to czym mogę się pochwalić to stolik kawowy, jak nowy, kupiony za grosze. Edytowane 19 Czerwca 2012 przez moooi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 19.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Koszyk fajny. Jak nie odważysz się na wyjście z nim , to zawsze możesz wstawić go do gabinetu swojego, i trzymać w nim np gazety do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.06.2012 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Koszyk czad!!!udane zakupy były, to najważniejsze:)miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dalile 21.06.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Bardzo lubię szperać w takich miejscach ze starociami żadne to antyki ale można perełki wyszperać Teraz sie zastanawiam czy odważe się wyjść z tym koszykiem, bo u nas same starsze Panie z takimi koszykami chodzą Metamorfoza koszyka będzie na blogu Zawsze możesz powiedzieć, że pomysl przytaszczyłaś z Grecji. Tak każdy z takimi jeździ na targ. No ale jak się kupuje od razu po 5 kg pomarańczy, mandarynek, czy 11 kg arbuza i wraca piechotą, to trudno się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 25.06.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Kasiu baaardzo się cieszę, że zdecydowałaś się na pisanie bloga, bo będzie to skarbnica fantastycznych pomysłów, na pewno będę zaglądać koszyk jest REWELACYJNY!! jeszcze nigdy takiego nie spotkałam, nawet w żadnej gazecie czy internetowych inspiracjach i zapałałam do niego wielką miłością jak jeszcze ma przejść metamorfozę to szczena na bank będzie zbierana z podłogi, aż się boję wchodzić na bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.06.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Kasiu zakupy super a koszyk po metamorfozie na pewno będzie cudny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.06.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Kobietki cieszę sie, że jeszcze do mnie zaglądacie dziękuję Koszyk nadal czeka na metamorfozę, bo ostatnio na nic nie mam czasu Nic ciekawego się u mnie nie dzieje....jakoś nudno się zrobiło Czwartek mam wolny więc pewnie coś wymyślę...mam do przerobienia fajny kinkiet, który dostałam od cioci Nawet mojego bloga zaniedbałam, ale mam zamiar się poprawić Pozdrawiam Was ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 27.06.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Kasiu - na razie obejrzałam tylko metamorfozę kuchni - WOW - rewelacja ! tyle pracy, ale JAKI efekt !!! po stokroć się opłaciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.06.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Kasiu! Już Ci to pisałam - ale Ty masz oko i gust .Potrafisz uratować śmieci i zrobić z nich małe urocze dzieł sztuki .Gratuluję!! Mam do ciebie pytanie....Nie wiem czy dobrze pamiętam-ale szyłaś chyba takie girlandę-chorągiewki do pokoju dziecka.Próbowałam szukac takich na allegro,ale nie wiem jak to się fachowo nazywa :?.Czy ewentualnie szyjesz jeszcze takie ozdoby? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.06.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Kamilcia dziękuję faktycznie sporo pracy mnie kosztowała ta moja kuchnia ale warto było teraz przyjemniej się w niej przebywa lady in red dzięki za miłe słowa szyję chorągiewki różne różniste w dowolnych zestawach kolorystycznych np takie Jak chcesz zerknij do mnie na allegro http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1990802 Edytowane 28 Czerwca 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Kasiu! Właśnie o to mi chodziło Pamiętałam,że to Ty Dziękuję za linka i napiszę do Ciebie za kilka dni na priv z dokładnymi wymiarami i kolorem .Na razie bierzemy się za malowanie pokoju Kurcze jaka Ty zdolna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.06.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 lady in red dziękuję pisz śmiało z pewnością coś wymyślimy Kochani siedzę sobie sama bo mąż właśnie na żywo ogląda mecz na Narodowym tak się jakoś złożyło, że jest tam dzisiaj mimo, że nie jest zagorzałym kibicem a ja szukam fajnych projektów domu Dom to nasze marzenie i może kiedyś się spełni....od kilku lat wracamy do tematu i bardzo wolno dojrzewamy do podjęcia życiowej decyzji ja w wolnych chwilach szukam tego idealnego projektu i w związku z tym proszę o pomoc Jeśli macie jakiś fajny projekt a może Wasz dom jest właśnie taki to podeślijcie mi linka. Na tę chwilę numerem jeden na naszej liście jest ten dom http://www.tooba.pl/projekt-domu-Dom-przy-Modrzewiowej-2/a,s_pd,idp,6864.html Chyba od 6 lat przeglądam projekty i zawsze wracam do tego samego...może jest jednak jakiś równie fajny, którego nie widziałam Dom ma być prosty z dwuspadowym dachem, bez większych udziwnień typu wykusz. Ten z linka idealnie pasuje jeśli chodzi o układ pomieszczeń na parterze, góra wymaga niewielkich zmian. Marzenia nic nie kosztują więc sobie szukam domu i urządzam w głowie Będę wdzięczna za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts