Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Droga kasia_sw...

jestem nowa na forum, chociaż podczytuję je bez logowania już od miesięcy.

Twój temat pomaga mi planowac remonty i sposób urządzenia mojego domku. Twoja metamorfoza kuchni jest genialnia - powinnaś zrobić z tego tutorial :)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie obrazisz się jeśli wykorzystam parę Twoich pomysłów u mnie. :)

Jeśli się zgodzisz chętnie będę się tu pojawiać częściej :)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anitko zaczynam ogarniać tego mojego bloga ale jeszcze mnie to trochę denerwuje, że nie wszystko kumam :p

Dalile witam Cię serdecznie :) cieszę się, że podobaja Ci sie moje pomysły...korzystaj z nich ile chcesz :)

Wspomniałam Wam, ze wybieram sie w okolice Wrocławia i że odwiedzimy miejsca ze starociami ;)

Oczywiście nie wyszłam z pustymi rękami....kupiłam koszyki wiklinowe w których posadzę kwiaty na balkonie, metalowe łóżko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10073977/ w idealnym stanie za 100 zł i kosz na zakupy z którego jestem chyba najbardziej zadowolona zwłaszcza, ze kosztował 15 zł ;) muszę mu uszyć materiałowy wkład i zmienić podpórkę z przodu na drewnianą :) na zakupy jak znalazł :)

DSC05380.JPG

Kasiu nie miałam czasu na podglądanie forum, wpadam dziś, a tu takie wiadomości! Świetnie, że założyłaś bloga:yes: GRATULUJĘ!!!!!!

Byłam już i baaardzo mi się podoba:) Nie wiem tylko jak dodać Twojego bloga do obserwowanych, ale może jakoś po omacku dojdę.

Koszyczek świetny zdobyłaś, mi bardzo rzadko udaję się coś znaleźć, ale to czym mogę się pochwalić to stolik kawowy, jak nowy, kupiony za grosze.

Edytowane przez moooi

Bardzo lubię szperać w takich miejscach ze starociami :) żadne to antyki ale można perełki wyszperać :)

Teraz sie zastanawiam czy odważe się wyjść z tym koszykiem, bo u nas same starsze Panie z takimi koszykami chodzą :D

Metamorfoza koszyka będzie na blogu ;)

Zawsze możesz powiedzieć, że pomysl przytaszczyłaś z Grecji. :) Tak każdy z takimi jeździ na targ. No ale jak się kupuje od razu po 5 kg pomarańczy, mandarynek, czy 11 kg arbuza i wraca piechotą, to trudno się dziwić :)

Kasiu baaardzo się cieszę, że zdecydowałaś się na pisanie bloga, bo będzie to skarbnica fantastycznych pomysłów, na pewno będę zaglądać :)

koszyk jest REWELACYJNY!! jeszcze nigdy takiego nie spotkałam, nawet w żadnej gazecie czy internetowych inspiracjach i zapałałam do niego wielką miłością :) jak jeszcze ma przejść metamorfozę to szczena na bank będzie zbierana z podłogi, aż się boję wchodzić na bloga :rolleyes:

Kobietki cieszę sie, że jeszcze do mnie zaglądacie :hug: dziękuję :hug:

Koszyk nadal czeka na metamorfozę, bo ostatnio na nic nie mam czasu :(

Nic ciekawego się u mnie nie dzieje....jakoś nudno się zrobiło :p

Czwartek mam wolny więc pewnie coś wymyślę...mam do przerobienia fajny kinkiet, który dostałam od cioci ;)

Nawet mojego bloga zaniedbałam, ale mam zamiar się poprawić ;)

Pozdrawiam Was ciepło :)

Kasiu!

Już Ci to pisałam - ale Ty masz oko i gust :yes:.Potrafisz uratować śmieci i zrobić z nich małe urocze dzieł sztuki :).Gratuluję!!

Mam do ciebie pytanie....Nie wiem czy dobrze pamiętam-ale szyłaś chyba takie girlandę-chorągiewki do pokoju dziecka.Próbowałam szukac takich na allegro,ale nie wiem jak to się fachowo nazywa :?.Czy ewentualnie szyjesz jeszcze takie ozdoby?

Pozdrawiam !

Kamilcia dziękuję :) faktycznie sporo pracy mnie kosztowała ta moja kuchnia ale warto było ;) teraz przyjemniej się w niej przebywa :)

lady in red dzięki za miłe słowa :)

szyję chorągiewki różne różniste w dowolnych zestawach kolorystycznych np takie

DSC02115.JPG

DSC02200.JPG

DSC00350.JPG

DSC05232.JPG

DSC05241.JPG

Jak chcesz zerknij do mnie na allegro ;) http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1990802

Edytowane przez kasia_sw

lady in red dziękuję :) pisz śmiało z pewnością coś wymyślimy ;)

Kochani siedzę sobie sama bo mąż właśnie na żywo ogląda mecz na Narodowym :p tak się jakoś złożyło, że jest tam dzisiaj mimo, że nie jest zagorzałym kibicem :)

a ja szukam fajnych projektów domu :)

Dom to nasze marzenie i może kiedyś się spełni....od kilku lat wracamy do tematu i bardzo wolno dojrzewamy do podjęcia życiowej decyzji :)

ja w wolnych chwilach szukam tego idealnego projektu i w związku z tym proszę o pomoc :)

Jeśli macie jakiś fajny projekt a może Wasz dom jest właśnie taki to podeślijcie mi linka.

Na tę chwilę numerem jeden na naszej liście jest ten dom http://www.tooba.pl/projekt-domu-Dom-przy-Modrzewiowej-2/a,s_pd,idp,6864.html

Chyba od 6 lat przeglądam projekty i zawsze wracam do tego samego...może jest jednak jakiś równie fajny, którego nie widziałam ;)

Dom ma być prosty z dwuspadowym dachem, bez większych udziwnień typu wykusz. Ten z linka idealnie pasuje jeśli chodzi o układ pomieszczeń na parterze, góra wymaga niewielkich zmian.

Marzenia nic nie kosztują więc sobie szukam domu i urządzam w głowie :D

Będę wdzięczna za podpowiedzi :)