kasia_sw 09.07.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Anitko zawsze możesz sprawdzić, bo może jeszcze mają yokasta ja nic nadzwyczajnego nie będę miała stolarka na 100000% biała od zewnątrz i od środka. Drzwi wewnętrzne najprawdopodobniej te same, które mamy w mieszkaniu czyli fiordy polskone, bo bardzo je lubię, chyba ze w tej cenie znajdziemy podobne drewniane. Okna też białe coś w tym stylu lub dzielone w poziomie na 3 jak na drugiej fotce a taki taras bardzo by mi się podobał To kolory, które z pewnością będą w moim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.07.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Kasiu, a nie wolałabyś takich jak moje ? Fiordy się do nich nie umywają i drewna nie widziały . Oczywiście wymagają malowania (masz wprawę ), ale są naturalne, ładne, z klasycznym wzorem. I cena jest 3 razy niższa....pełne nas kosztowały 148 zł. Nie namawiam ale widziałam i dotykałam Fiordów i sztuczny rysunek drewna to nie to samo . Ładne te okna i drzwi, taras. Dziś też bym takie wybrała ale muszę się z brązowymi męczyć . Moje są niedomalowane bo wciąż nie mam czasu żeby jechać po farbę ale są i zamka jeszcze brakuje, klamki tymczasowe.....trudno dopiero na zdjęciach człowiek widzi ile jeszcze brakuje. To łazienkowe. http://i1.fmix.pl/fmi2379/98657e100004af3f4ffb1180 Edit: ten kalendarzyk zasłania dziurę, jaką zrobiłam w ścianie :D:D muszę jakąś tabliczkę skombinować pod niego . Edytowane 9 Lipca 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.07.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Kasiu dostałam od Ciebie priva, odpiszę i wyslę zdjątka niebawem;). kolorystyka będzie super i ta propozycja tarasowa jest świetna:yes: Ja u siebie mam drewniane drzwi na wzór fjordów , mnie się od lat ten wzór megaaaaa podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.07.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Kasiu piękne okienne inspiracje twój domek powali każdego Aniu a co ty masz za farbę (kolor) na ścianie? ona tak w niebieski wpada czy mój monitor przekłamuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 10.07.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 to okno jest cudowne!miałam zamiar sprawdzić,ale mój Mężulo się rozchorował i nie jeździ do pracy do Katowic :/ ale nic to - i tak by mi było szkoda je zdewastować,wiec będę szukała tego idealnegoa chciałbym takie http://3.bp.blogspot.com/-C_jOnh0FTB8/T8IxkVaf86I/AAAAAAAADP4/S-sQqodVgSY/s640/%25C5%2582azienka+w+mi%25C4%2599cie+014.jpgtu przedhttp://2.bp.blogspot.com/-KuxCe6kBKQw/T0n_l9JUbnI/AAAAAAAAC7I/Lb2UGVyNdsM/s1600/%C5%82azienka+koszulka+035.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Martuś, ten kolor to szarość delikatnie wpadająca w niebieski (ale bez przesady) zdjęcie jest rozjaśnione, może stąd efekt. Niestety z mieszalnika tak nam wyszło (był błękitny) i mieszaliśmy z czarnym pigmentem. Jak mnie kiedyś będzie stać to kolor zmienię na popielaty ale póki co ten do wszystkiego pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.07.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Aniu ale ten kolor cudny jest, drzwi zreszta też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.07.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dzięki mi też się podoba (przyzwyczajam się chociaż jakby był mniej niebieski byłabym bardziej zadowolona ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.07.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Aniu kolor jest śliczny i dlatego pytam właśnie taki rozmyty niebieski chciałabym do górnej łazienki + białe płyteczki z castoramy... Anita a kogo to łazienka? też choruję na takie lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.07.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Yokasta, kalendarzyk jest fajowy Od razu zwróciłam na niego uwagę - że masz taki fajny, oldskulowy gadżet i to w takim nieoczywistym miejscu Mówię zupełnie serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.07.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 a pod kalendarzykiem dziura wielkości kurzego jaja (mamy g-k i trochę za mocno wkręcałam kołek ). Bardzo lubimy zdzieraki ale pod tym widać uszkodzenie, jakaś deseczka w karo by mi się przydała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 10.07.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 A mój manżel jak tylko wspomnę że chciałabym białe drzwi to patrzy na mniej jak na wariatke i "biele dvere nedudu!":mad: Hehehe, no mam jeszcze sporo czasu żeby popracować nad tą jego "niewłaściwą opinią":D Chociaż sama nie jestem pewna czy do naszego domu będą pasowały białe drzwi, bo okna raczej nie mogą być białe, bo mimo wszystko chcemy utrzymać nasz dom w regionalnym stylu, więc biale odpada. Także białe drzwi póki co zostają w sferze marzeń. Może raz przemalujemy i okna i drzwi na bialo, bo i tak drewniane okna będziemy mieć. Chcę się spytać na te drzwi Fiordy. To jakaś firma czy typ drzwi czy? Kasiu piękne inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 10.07.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 to z bloga http://wietrzneprzemeblowania.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 11.07.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kasiu yokasta ma niestety racje.........mimo iż sama mam fiory planuję się ich pozbyc,może jeszcze 2 lata u nas będą i zrobimy sobie nowe drzwi........te choć ładne to jednak dośc śmieciowate ;/ jak możesz mieć alternatywe w drewnie to bierz drewno kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.07.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kobietki tak jak napisałam jeśli uda mi się kupić drewniane drzwi, które wyglądaja jak fiordy to z pewnością wybiorę drewniane Kilka inspiracji Taka kolorystyka elewacji plus cegła bardzo mi się podoba. Do tego okiennice i wszystko w odniesieniu do mojego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kasiu, piękne te domy. Marzy mi się taki . Kolor elewacji świetny, taki planujemy bo teraz mamy biały złamany w stronę szarości i elewacja po 2 latach już nadaje się do malowania. A na elewacji planujesz tynk/siding czy jeszcze co innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.07.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 yokasta nie mam pojecia co będzie na elewacji, pewnie coś najtańszego Z pewnoscią przy wejściu/ganeczku chcę cegłę, grafitową dachówkę...na szczęście u nas jest dowolność, bo np znajomi musieli mieć czerwoną. Tak sobie wymyslam, na szczęście mężowi podobają się podobne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Grafitowa dachówka górą . Cegłę planujemy z tyłu na ścianie tarasowej (kieeedyś tam). Jestem ciekawa jak to u Was wyjdzie, ale jednego jestem pewna : będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 11.07.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 a mnie się baaardzo podoba ta pelargonia w glinianej donicy z poprzedniej strony :] te domki szare są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.07.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 ale cudne domki! Fjordy zrobi Wam każdy stolarz, dla naszego to była pestka:Ddachówka będzie piękna, u nas niestety musiała być brązowa lub czerwona:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts