aneta s 11.07.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aniu a co z Waszą elewacją, że już do malowania? nasza ma trzeci rok i wygląda jak świeżo położona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Anetko, z palety wybraliśmy szary kolor - wyglądał na dość ciemny a wyszedł prawie biały. Mieszkamy przy drodze wysypanej takim świństwem, które się okropnie kurzy a ściana zieleni jeszcze nie zasłania. W konsekwencji front mamy trochę zakurzony (to dopiero widać jak karcherem się przejedzie po elewacji więc nie jest najgorzej). Sam tynk jest w świetnym stanie, nie mogę narzekać źle się wyraziłam, bo chodzi o zmianę koloru na taki jaki by mi się podobał a nie że coś nie tak . Kiedy tynk był mokry cieszyłam się, że dom będzie szary a tu masz z daleka świeci jak się jedzie . I do tego brązowe okna, depresji się można nabawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.07.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Anetko, z palety wybraliśmy szary kolor - wyglądał na dość ciemny a wyszedł prawie biały. Mieszkamy przy drodze wysypanej takim świństwem, które się okropnie kurzy a ściana zieleni jeszcze nie zasłania. W konsekwencji front mamy trochę zakurzony (to dopiero widać jak karcherem się przejedzie po elewacji więc nie jest najgorzej). Sam tynk jest w świetnym stanie, nie mogę narzekać źle się wyraziłam, bo chodzi o zmianę koloru na taki jaki by mi się podobał a nie że coś nie tak . Kiedy tynk był mokry cieszyłam się, że dom będzie szary a tu masz z daleka świeci jak się jedzie . I do tego brązowe okna, depresji się można nabawić . tośmy się dogadały:lol2::lol2: u mnie ten sam zestaw - okna złoty dąb i jaśniutkoszara elewacja no plus cegła:lol2:mnie się mój odcień bardzo podoba i ja się cieszę, że nie skusiłam się na ciemniejszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mi się marzy tak jak Kasia pokazała + cegła z tyłu i siding koło drzwi wejściowych i schody ceglane....dobra już nic nie piszę bo jak zacznę rozmyślać to nic dobrego z tego nie wyniknie . Anetko, u Ciebie wszystko pasuje ale chyba też pisałaś, że wolałabyś całe białe okna? Dalej tak jest ? Cegłę masz ładną i taras . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.07.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aniu ja o kolejnym domu myslę bo coraz mniej mi się mój podoba:lol2::lol2:tak, teraz wzięlabym białą stolarkę całą...kiedyś myślałam inaczej i mam dwukolorowe okna co podniosło ich cenę o 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kurcze, no widzisz. My kolor okien wybieraliśmy w dniu podpisywania umowy na budowę domu wtedy mi białe przez myśl nie przeszły a o dwukolorowych nie miałam pojęcia, że istnieją . Nawet głupie rynny miały być grafitowe a jest brąz, teraz zrobiłabym ocynk a nie pcv. Gdybym miała gotówkę to już bym zaczęła budować. Tylko, że najchętniej w tym samym miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.07.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Oj Wy marudy Ja biorę bez zastanowienia Wasze domy już dzisiaj z brązowymi oknami, brudnymi elewacjami i wszelkimi niedogodnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kasia, buduj to się potem zamienimy chciałabym mieszkać tam gdzie macie działkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kasia Bierz:hug: ja swój oddaję z Mężem i Dziećmi:lol2: a ja na wakacje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.07.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kasia Bierz:hug: ja swój oddaję z Mężem i Dziećmi:lol2: a ja na wakacje:rotfl: hahahah laski nie ma domów idealnych .....trzeba się z tym pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 hahahah laski nie ma domów idealnych .....trzeba się z tym pogodzić tylko jak?chyba pić zacznę:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.07.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 tylko jak?chyba pić zacznę:rotfl: można i tak, ja mieszam dobrą cytrynówkę - zapraszam na wspólne picie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 można i tak, ja mieszam dobrą cytrynówkę - zapraszam na wspólne picie kurna a ja tak lubię cytrynówkę....no i czemu ja mam wszędzie daleko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.07.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 yokasta no nie wiem czy zamieniła byś się na moją działkę jest 2 razy mniejsza anetko zastanów się co proponujesz beatka u mnie też cytrynówka się robi ostatnio bardzo mi zasmakowało martini z dużą ilością lodu, mnóstwem mięty i sokiem z limonki lub cytryny Kobietki a może by się tak kiedyś spotkać na cytrynóweczkę i pogaduchy ?? wiem, ze wszystkie jesteśmy zapracowane i zagonione ale może jakiś weekend lub chociaż wieczór udało by sie wygospodarować ....ja bardzo bym chciała Was poznać...szalone Kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 To ja z moją naleweczką wiśniową też lecę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.07.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 bogumil no to już musi być cały weekend, bo z taką ilością alkoholu w jeden dzień nie damy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kasiu no pomysł genialny! Ja zapraszam do siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.07.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Anetko dziekujemy za zaproszenie moze coś się uda zorganizować zobaczymy co dziewczyny na to Ja do siebie też oczywiście zapraszam, ale ze spaniem będzie problem kanapa i materac na podłodze są do dyspozycji Znalazłam werandę o jaką mi chodzi to jest to o czym cały czas myślałam http://deccoria.pl/galeria/foto,id,79533,991181,1,weranda-.html Mam nadzieję, że właścicielka zdjęć nie będzie miała mi za złe, że pokazuje je jako inspiracje idealnie do naszego domu by pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.07.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No piękna weranda Szkoda, że ja mam w Wasze rejony tak daleko! Drugi koniec Polski Ogórki mogłabym wziąć bo mi się nawet udały Dzięki Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 13.07.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 dziewczynki to ja zaproszam do siebie mój teść ma dom letniskowy pod miastem, jest tam spanie dla kilku osób do tego piękne widoczki jak tylko macie ochotę to wpadajcie! ogórki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts