Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki wielkie za tyle podpowiedzi :) na Was zawsze można liczyć :wiggle:

jak policzyłam ceny tych tabliczek z przesyłką, to chyba taniej mi wyjdzie kupic małą puszkę farby tablicowej, zawsze mogę jeszcze coś pomalować ;) i zrobić samej takie tabliczki...jak znajdę cos taniego to kupię ;) a myślicie, ze tą farbą można by lodówkę pomalować ??

A w temacie misek, to do miksera polecam te miski http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-D9A6F567-3AD9AB0E/lidl_pl/hs.xsl/index_28656.htm

Moja koleżanka je ma, są bardzo wygodne i nie trzeba się przejmować czy środek nam sie porysuje ;)

Chyba je kupię, bo nie chcę bardziej niszczyć tych porcelanowych ;)

Kamilcia naszą cegłę kładł Pan, który robił u nas remont, ale teraz już sama bym położyła cegłę, bo to nic trudnego. Nie wiem tylko jak nakładał fugę, bo mnie przy tym nie było ;)

Bielona cegła też mi się podoba :rolleyes:

ugatko Asiu w sumie to dobry sposób :) ja nigdy z tego przepisu nie robiłam ciasta w większej foremce ale muszę zrobić :) dzięki za pomysł :hug:

Ostatnio robiłam szybki deser z malinami :) przepis wrzucę w weekend na bloga ;)

Nellcia kochana dziękuję :hug:

Ja też ze dwa razy upiekłam już ciasto jak na muffinki a w dużej formie ;)

Muszę zajrzeć co tam na Twoim blogu słychać Kasiu :)

A fugę mój mąż kładł takim specjalnym pistolecikiem (jak do wyciskania silikonu tylko zamiast pustego miejsca na wlożenie tej tubki z silikonem ma on tubę do włożenia w nią fugi). A jak jest bardzo sucha to myślę, że zwykłą malutką szpachelką da radę :yes:

Pysiaczku kupiliście już gotową fugę w tubie czy do pustej tuby wkładaliście fugę ?

u mnie na blogu nic nowego ale szyję coś nowego i może jutro pokażę ;)

dikianna dzięki za namiar ale ja nie mam miejsca na kominek a biokominki jakoś do mnie nie przemawiają ;) może jakaś dziwna jestem ale ogólnie nie przepadam za kominkami :p

Kasiu do pustej tuby wkładaliśmy fugę, którą mąż wcześniej rozrobił z wodą do odpowiedniej konsystencji.

A fugę kupiliśmy u pana na allegro, tego samego od którego braliśmy cegiełki :)

Ja miałam naprawdę dużo do nadrobienia na Twoim blogu bo dawno mnie tam nie było, także bardzo się ucieszyłam, że tak dużo postów tam jest :D