Anjazzielonego 18.03.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 PRZECUDNE foremeczki:) Nie dziwię się, że MUSIAŁAŚ kupić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Kasiu a gdzie kupiłas te formy? fajne te malutkie;-) Ja tez nie lubie chodzic na zakupy ubraniowe, a porzadek w szafie by sie przydał.... Tylko ze ja nie potrafie niczego wyrzucic nawet jak nie nosze tego od 4 lat! i w efekcie mam zapchaną szafe rzeczami których nie nosze, a nowe sie gniotą;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.03.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Formy kupiłam w sklepie DUKA...te małe były jeszcze pistacjowe ale jakoś mi się nie podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Kasia śliczne te foremki. Nie dalej jak kilka tygodni temu dostałam 2 takie spore- średnica 30 cm. Dostałam je na specjalne moje życzenie:rolleyes:, a były zamawiane tu: http://porcella.pl/Naczynie_ryflowane_do_zapiekania_i_do_tarty_30_cm_sr-944.html http://porcella.pl/Naczynia_do_zapiekania-k413-0-3-default.html W Duka droższe, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.03.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 A mi podobają się kalosze! Są fajne, wesołe, kolorowe, a ja dzisiaj paradowałam w błocie w różowych butach więc jeszcze na dodatek bardzo pozytywnie mi się kojarzą ))))) Superaśne. Foremki tyż, ale ja póki nie mam normalnego piekarnika omijam z dala wszystkie formy, foremki i blaszki Jeszcze co do prasy....masz rację z tymi przedrukami. Ja kupuję tylko Werandę, bo zawsze znajdę tam ciekawy artykuł o wiejskich domkach albo jak w najnowszym numerze - gro tulipanów - coś wspaniałego. Trochę mnie bawi, że wyspiarskie czasopisma wnętrzarskie (mając na uwadze domy w stylu wiejskim, shabby, angielskim itd.) pokazywały 10 lat temu to co u nas jest teraz. Ale wiadomo....styl angielski w Anglii nie jest nowością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.03.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 agawi74 ta duża forma normalnie kosztowała 58 przeceniona na 34... małe były po niecałe 10 zł yokasta kalosze z premedytacją kupiam takie śmieszne,zeby rozweselić szarość za oknem...u mnie właśnie jest śnieżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.03.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Kasiu przypomniałaś mi, że pora wyciągnąć kalosze z szafy - mrozów już nie ma, za to deszczu sporo. Ja mam w zeberkę tak żeby właśnie poprawić sobie humor w takie deszczowe dni Świetne te małe foremki. Chyba muszę namówić męża na wypad do Duki Co do tej reklamy to ja też muszę przyznać, że wpadła mi ona ostatnio w oko ze względu na klimat właśnie Podoba mi się też ostatnio reklama Calzedoni (zwłaszcza muzyka w niej użyta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 18.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Kaloszki nie tylko rozweselają, ale też pasują do korytarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.03.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Anjazzielonego nie mam prenumeraty bo z tego co pamiętam jakoś drogo wychodziła... ostatnio mąż mi przywiózł a teraz kolega muszę popytać czy znowu się ktoś tam nie wybiera, zeby mi kupił kolejny numer A czy przypadkiem w Empiku tego nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 agawi74 ta duża forma normalnie kosztowała 58 przeceniona na 34... małe były po niecałe 10 zł yokasta kalosze z premedytacją kupiam takie śmieszne,zeby rozweselić szarość za oknem...u mnie właśnie jest śnieżyca No to rzeczywiście okazja cenowa I dobrze- przydadzą Ci się w nadchodzącą Wielkanoc, prawda? Kaloszki też śliczne- moje są w kratkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.03.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Byłam w weekend u znajomych za Wrocławiem i w niedzelę pojechałyśmy z kolezanką na starocie Nawet fajne rzeczy były ale ja szukałam regału na książki i niestety nic takiego nie znalazłam. Kupiłam 2 lampy....kinkiet i podstawę lampy stojącej... za obie zapłaciłam 15 zł Pójdą do mojej pracy ...muszę je trochę poprzerabiać , drewnianą przemaluję na biało i dokupię szary klosz a kinkiet ma 2 odpryski na tym ramieniu i musze je przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.03.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 swietne zakupy a gdzie dokladnie bylyscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.03.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Bardzo fajne i te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 21.03.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Cudne zakupy, wszystkie, a kalosze to już w ogóle IDEALNE jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.03.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 lasche nie pamiętam nazwy miejscowości ale niedaleko Świdnicy....ludzie mają w stodołach składowiska rzeczy coś jak w Czaczu ale na mniejszą skalę pysiaczek ceny bardzo mi się podobały Maszenka kalosze z tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 kasia no cóż ja mogę powiedzieć PIĘKNIE, PIĘKNIE, PIĘKNIE, jedyne czego Ci współczuję to wycieranie kurzy, ale podobno do wszystkiego się człowiek przyzwyczaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.03.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Zazdraszczam kinkietu ! Do sypialni jak znalazł. Z chęcią bym z forumowych tematów pozbierała swoje wnętrza tu uszczknąć lampę, tam świecznik a tam łóżko i dywanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 21.03.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jakby tak myśleć o kurzu, to najlepiej w domu mieć pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.03.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 reni1980 dziękuję a z kurzem nie jest tak źle...lubię porządek ale nie sprzątam całymi dniami bo są milsze rzeczy do robienia yokasta ja mam podobnie, że chętnie bym podwędziła parę rzeczy od dziewczyn Warmia dokładnie a ja nie lubię pustych sterylnych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 kasia mnie nawet nie chodzilo o to, że te wszystkie poukładane dekoracje się kurzą tylko o to ile musisz razy je podnieść aby przetrzec półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts