Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu a gdzie kupiłas te formy? fajne te malutkie;-)

Ja tez nie lubie chodzic na zakupy ubraniowe, a porzadek w szafie by sie przydał.... Tylko ze ja nie potrafie niczego wyrzucic nawet jak nie nosze tego od 4 lat! i w efekcie mam zapchaną szafe rzeczami których nie nosze, a nowe sie gniotą;-(

Kasia śliczne te foremki. Nie dalej jak kilka tygodni temu dostałam 2 takie spore- średnica 30 cm.

Dostałam je na specjalne moje życzenie:rolleyes:;), a były zamawiane tu:

http://porcella.pl/Naczynie_ryflowane_do_zapiekania_i_do_tarty_30_cm_sr-944.html

http://porcella.pl/Naczynia_do_zapiekania-k413-0-3-default.html

W Duka droższe, czy nie?

A mi podobają się kalosze! Są fajne, wesołe, kolorowe, a ja dzisiaj paradowałam w błocie w różowych butach :D więc jeszcze na dodatek bardzo pozytywnie mi się kojarzą :)))))) Superaśne.

Foremki tyż, ale ja póki nie mam normalnego piekarnika omijam z dala wszystkie formy, foremki i blaszki :)

Jeszcze co do prasy....masz rację z tymi przedrukami. Ja kupuję tylko Werandę, bo zawsze znajdę tam ciekawy artykuł o wiejskich domkach :) albo jak w najnowszym numerze - gro tulipanów - coś wspaniałego. Trochę mnie bawi, że wyspiarskie czasopisma wnętrzarskie (mając na uwadze domy w stylu wiejskim, shabby, angielskim itd.) pokazywały 10 lat temu to co u nas jest teraz. Ale wiadomo....styl angielski w Anglii nie jest nowością ;)

Kasiu przypomniałaś mi, że pora wyciągnąć kalosze z szafy - mrozów już nie ma, za to deszczu sporo. Ja mam w zeberkę tak żeby właśnie poprawić sobie humor w takie deszczowe dni ;)

Świetne te małe foremki. Chyba muszę namówić męża na wypad do Duki :)

Co do tej reklamy to ja też muszę przyznać, że wpadła mi ona ostatnio w oko ze względu na klimat właśnie :yes: Podoba mi się też ostatnio reklama Calzedoni (zwłaszcza muzyka w niej użyta).

Anjazzielonego nie mam prenumeraty bo z tego co pamiętam jakoś drogo wychodziła... ostatnio mąż mi przywiózł a teraz kolega ;) muszę popytać czy znowu się ktoś tam nie wybiera, zeby mi kupił kolejny numer ;)

A czy przypadkiem w Empiku tego nie mają?

agawi74 ta duża forma normalnie kosztowała 58 przeceniona na 34... małe były po niecałe 10 zł

yokasta kalosze z premedytacją kupiam takie śmieszne,zeby rozweselić szarość za oknem...u mnie właśnie jest śnieżyca :bash:

No to rzeczywiście okazja cenowa :) I dobrze- przydadzą Ci się w nadchodzącą Wielkanoc, prawda?:rolleyes:

Kaloszki też śliczne- moje są w kratkę :wiggle:

Byłam w weekend u znajomych za Wrocławiem i w niedzelę pojechałyśmy z kolezanką na starocie ;) Nawet fajne rzeczy były ale ja szukałam regału na książki i niestety nic takiego nie znalazłam. Kupiłam 2 lampy....kinkiet i podstawę lampy stojącej... za obie zapłaciłam 15 zł ;) Pójdą do mojej pracy ...muszę je trochę poprzerabiać , drewnianą przemaluję na biało i dokupię szary klosz a kinkiet ma 2 odpryski na tym ramieniu i musze je przemalować

_DSC2535.JPG

_DSC2537.JPG

reni1980 dziękuję :) a z kurzem nie jest tak źle...lubię porządek ale nie sprzątam całymi dniami bo są milsze rzeczy do robienia ;)

yokasta ja mam podobnie, że chętnie bym podwędziła parę rzeczy od dziewczyn ;)

Warmia dokładnie :) a ja nie lubię pustych sterylnych wnętrz ;)