ZojaART 16.08.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 co do jazdy na rowerze i kolorowych domów to ja z moim Słowakiem mamy takie małe "hobby" Polega to na tym, że jeździmy sobie po okolicznych wioskach żeby poszukać inspiracji oglądając stare i nowe domy. Jakoś naturalnie powstała nam też lista najszkaradniejszych domów. Już jakiś czas na pierwszym miejscu utrzymuje się dom w stylu lat 80-tych (czyt. sześcian z płaskim dachem) pomalowany w poziome paski czerwone i szare (ciemne, intensywne kolory, paski maja po 1 m szerokości). No zaniemówiliśmy na jego widok. Widziałam tez raz dom z niebieskim dachem i ostro pamarańczowymi ścianami, ale to juz nie nasz region, wiec jest poza listą Beti pamietam ze widizałam na twoim watku jedno zdjęcie zrobione w zimie, gdzie widać te elewacje. No na tle śmiegu robiło to "piorunujace" wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.08.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Mój krótki urlop już się skończył Pogoda była taka sobie, ale odpoczęłam, co jest najważniejsze Może we wrześniu pojedziemy jeszcze nad morze.... Na rowerze tylko raz udało się pojeździć ale za to w Puszczy Niepołomickiej, piękne lasy, świetne ścieżki rowerowe i zapach grzybów oj fajnie było Mój miejski rower sprawdził się znakomicie nawet na leśnych ścieżkach Oczywiście nie leniuchowałam tak zupełnie Kosze które kupiłam na starociach zmieniły swój wygląd....tak wyglądały przez przemianą, testowane przez kota mojej mamy Jak tylko je kładłam na trawie wskakiwał do każdego po kolei Jak wyglądają teraz pokażę na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.08.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Anetko katalog już oglądałam bardzo mi się podoba Fotel z okładki jest piękny i szare lampy mi się podobają. W sklepach katalog zawsze jest jakoś później, ja zawsze wcześniej mam w skrzynce. Szkoda, że nigdzie nie można dostać tych dużych XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.08.2012 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Mam do Was prośbę..... Jeśli spotkacie w którymś ze sklepów IKEA haki Leksvik jak z tego wieszaka http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50063617/#/20093927 to proszę kucie dla mnie 10 opakowań Chodzi mi o same haki, były pakowane po 2 szt ale chyba właśnie je wycofali Może w jakimś sklepie są jeszcze dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 22.08.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Mam do Was prośbę..... Jeśli spotkacie w którymś ze sklepów IKEA haki Leksvik jak z tego wieszaka http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50063617/#/20093927 to proszę kucie dla mnie 10 opakowań Chodzi mi o same haki, były pakowane po 2 szt ale chyba właśnie je wycofali Może w jakimś sklepie są jeszcze dostępne Kasia co Ty opowiadasz.........ja na tych hakach pracuję,nie mogą mi ich wycofac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 22.08.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 No własnie takich haków poszukuję ! nie żartujcie, ze wycofali... apropo's haków - szukam usilnie haczyków do wieszaczków do łazienki - cos podobnego do tych z Ikei by mogło być, tylko sam dół - w sensie bez części do wieszania górnej. Może Wam się rzuciło gdzieś w oczy? Kasiu- zerknęłam na blogu na tace super przemiana a wieniec jak chcesz postarzac to może metoda suchego pędzla? będzie wtedy taki "niedomalowany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.08.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Beatko chyba niestety je wycofali w Krakowie i Katowicach już ich nie ma 2 tygodnie temu jeszcze je widziałam Kamilcia dzięki właśnie myślałam o tym, żeby tackę a raczej sam wieniec potraktować suchym pędzlem i farbą Jak znajdę jakieś ładne haki dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 24.08.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Szukam ostatnio garnków do kuchni i znalazłam takie. Co o nich sądzicie? http://allegro.pl/garnek-emaliowany-glosa-20-cm-bialy-olkusz-i2571120516.html Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Susełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia29 24.08.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Witaj Kasiu Nigdy wcześniej do Ciebie nie trafiłam, choć zaglądam na forum już chyba 2 lata Kiedy ja nadrobię zaległości? Przepiękne rzeczy tworzysz! Bloga też nie znałam, ale teraz to już będziesz miała stałą czytelniczkę Trzymam kciuki za spełnienie marzeń związanych z domem Pozdrawiam serdecznie Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.08.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Kasiu nie dostałam żadnej wiadomości,czy nadal aktualne jest to co pisałam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.08.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Susełka garnki wyglądają ładnie ale nie mam pojęcia czy są ok....może ktoś je ma, używa i napisze opinie Moniczko witaj u mnie cieszę się, że zaglądasz na bloga Daila odpisałam ponownie, bo ostatnio też wysłałam wiadomość ale widocznie jej nie dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.08.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Nie dostałam wcześniej wiadomości , ale teraz tak. Bardzo Ci dziękuję , nie musisz aż tak się śpieszyć Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.08.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Dalia postaram się do końca przyszłego tygodnia ... jestem zawalona pracą i nie wiem w co ręce włożyć Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 27.08.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Kasiu, metamorfoza koszyków wyszła super, choć tego pisać chyba nie muszę , ale aranżacje z tymi koszykami, jakie stworzyłaś, są boskie! Co jedno zdjęcie to ładniejsze; napatrzeć się nie mogę . Być może w sobotę będę w Ikea, ale to jeszcze tak wstępnie, w razie czego, jeśli jesteś jeszcze zainteresowana hakami, mogę zerknąć. ps1. swój fotel już kupiłam ps2. chyba rzeczywiście będzie dziewczynka Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.08.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Magduśka dziękuję serdecznie Fajnie, że znalazłaś swój fotel I najważniejsze gratuluję dziewczynki Jak haki będą w Ikei to kup mi z 10 opakowań Kochani, ja znowu z prośbą We wrześniu wybieram się na kilka dni nad morze....szukam noclegów w okolicy Władysławowa. Jeśli znacie jakieś ciekawe miejsce godne polecenia, będę wdzięczna za namiary Aaa najlepiej, żeby to był jakiś domek na 5 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mał-Gosia 29.08.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) witam, Kasiu od dawna Cię podczytuję i się inspiruję odzywam się a propos Władysławowa, ja już w tym roku byłam dwa razy w Karwii - to niedaleko i jestem zachwycona. Jeśli szukasz kameralnego miejsca to polecam tę miejscowość - we wrześniu już pewnie nie będzie już tak dużo ludzi. jeśli chodzi o domki to mieszkaliśmy tu: http://www.domkimorena.wczasowicz.pl/ fajna baza wypadowa na Hel, do Łeby, Trójmiasta Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Mał-Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 29.08.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Kasiu przesyłka doszła:yes:. Bardzo dziękuję raz jeszcze. Piękny woreczek. Przelew właśnie zrobiłam Pozdrawiam Cię cieplutko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 29.08.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Kasiu,do mnie przesyłka też doszła! Zamarłam kiedy ją otworzyłam! Wszystko jest przepiękne (łącznie z papierem, w który to zapakowałaś! Jesteś niesamowita! Jestem pewna,że mój przedszkolak będzie miał najpiękniejszą wyprawkę, dzięki Tobie ! Podobały mu się łódeczki Raz jeszcze dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 30.08.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja tez oddaje swoj glos na Karwie! Karwia-Karwienskie Blota-Debki! I jak napisala moja poprzedniczka, dobry punkt wypadowy w poszukiwaniu innych atrakcji (m.in.szlak latarnii morskich, Leba,ok 80 km do Gdanska) Ladnie,spokojnie, czysto, w Debkach szeroka plaza i, poki co, brak dzikich tlumow! My jezdzimy w te okolice juz od kilku lat i niezmiennie wracamy zadowoleni i wypoczeci Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.09.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Mał-Gosia, makrz dziewczyny dziękuję za namiary Karwię i okolice znam bo byłam tam już kilka razy. Tym razem zależy mi na Władysławowie, bo będziemy tam tylko kilka dni a mamy się spotkać z osobami, które już tam mają zarezerwowane noclegi. Nie chcemy tracić czasu na dojazd wstępnie już znalazłam teraz czekam na potwierdzenie rezerwacji Daila, Kasiu cieszę się, że przesyłki dotarły dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts