Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

hej Kasia :)

jak tam zimny Bałtyk :)

naładowałas akumulatory ?

ja widzialam te haki ostatnio na allegro wiec jezeli potrzebujecie małą ilość to mozna jeszcze je kupic

ikea nadal ma w ofercie wieszak leksvik wiec ewentualnie mozna go kupic, deske wywalic i haki jednak posiadac ;)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda też mam ten len w domku i w moim odczuciu jak na len jest dość przyjemny, nie jest szorstki.

W dotyku nie jest bardzo sztywny, jak taka gruba bawełna z IKEA, kolor bardziej w beż niż w szarość, może troszkę pomogłam ...

Uwielbiam tą tkaniną, mogę wysłać próbkę jak chcesz :)

Dziękuję mugatko, bardzo pomogłaś :hug:. O próbkę nie będę prosić, wierzę na słowo :), ale to bardzo miłe z Twojej strony. Dziękuję :hug:

ps. muszę zajrzeć, jak tam Twoja metamorfoza kuchni. Jejku, miałam częściej odwiedzać i nie wychodzi :rolleyes:. Ale to tak ogólnie na forum z doskoku jestem ;).

• 2 weeks później...

Ale zaniedbałam swój wątek :oops: ale u mnie nic nowego się nie dzieje :(

Magduśka widzę, że Mugatka Ci pomogła w temacie tkaniny ;)

Wczoraj kupiłam fajny zielnik do kuchni...jak mąż wywierci dziurki w ścianie wstawię jakieś fotki ;)

Pozdrawiam Was serdecznie :)

No i zaskoczylas mnie :) oczekiwalam nieco innego zielnika, ale nie na darmo mowia, ze czlowiek sie uczy cale zycie :) przyznam sie, ze nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje, jest cuuuuuuuuudne! a dzis widzialam taki w naszym krakowskim sklepie i az sie do siebie usmiechnelam!

Pozdrawiam (bedzie wiecej fociszkow???),

Marzena

makrz może to wcale nie jest zielnik ale tak mi się jakoś spodobało to ustrojstwo i kupiłam ;)

Kasiu czasu mi na wszystko brakuje ale od przyszłego tygodnia zaczynam szyć świąteczne rzeczy ;)

Na zielnik poluj bo fajny jest ;)

mojanio nie dostałam od Ciebie żadnej wiadomości :(