Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może faktycznie gdzieś na nią natrafie a nawet jeśli się nie uda to trudno...to tylko lampa ;)

Dostałam dzisiaj tego linka

i jakoś się rozmarzyłam :rolleyes: 3 lata temu byłam w Paryżu i zakochałam się w tym mieście. Może nie chciałabym tam mieszkać, ale chętnie pojechałabym tam znowu ;) Filmik dokładnie oddaje klimat z jakim kojarzy mi się Paryż :)

Byłam dzisiaj w Almi Decor jak zwykle wyszłam oczarowana tym co zobaczyłam :) Oczywiście na większość rzeczy mnie nie stać ale za inspirację nic się nie płaci ;)

Po powrocie do domu sprawdziłam, co ja mogę zrobić w temacie świątecznego wystroju ;)

Edytowane przez kasia_sw

Podczytuję cichaczem ale chyba już pora się przywitać ile można tak z ukrycia ;) Zaglądam do Ciebie Kasiu ponieważ cieplutki, iście domowy klimacik stworzyłaś :)

Bardzo podobają mi się Twoje roletki w oknach i pomysł jak z dwóch poszewek na poduszki zrobić jedną oryginalną, Mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak odgapię?

Staram się wymyślać dekoracje z tego co już mam, bo z kasą krucho...na święta i tak zawsze wyjeżdżamy, ale miło wrócić do wiosennie przystrojonego domku ;)

pysiaczek cos wymyślimy z tymi doniczkami ;)

anbama witam Cię serdecznie :) dziękuję za miłe słowa i odgapiaj ile tylko chcesz....zrobienie pewnych rzeczy jest dużo łatwiejsze niż się wydaje ;)

agawi74 zobaczę co mi się urodzi w głowie w temacie świątecznych dekoracji ;) lustra z almi przepiękne....tafle luster postarzone i wyglądają jak ze starego zamczyska...piękne

lasche pomysł na kule super :)

Kasiu kochana dziękuję! Ale nawet nie próbuj jeśli kombinujesz to o czym myślę! Byłoby mi już totalnie głupio :oops:

Muszę namówić w końcu tego swojego męża żebyśmy choć do Berlina skoczyli (zawsze to o połowę bliżej niż do Poznania) bo potrzebuję też koszyczków do łazienki i jakichś innych dupereli, więc może się uda ;)

agawi74 zobaczę co mi się urodzi w głowie w temacie świątecznych dekoracji ;) lustra z almi przepiękne....tafle luster postarzone i wyglądają jak ze starego zamczyska...piękne

Kasiu, na Twoje dekoracje czekam z zapartym tchem...:rolleyes:

To lustro powaliło mnie na kolana:) Pozwolisz, że Ci skradnę jedną fotkę do swojej galerii?;)

Muszę się na nie napatrzeć, a na stronie Almi go nie ma :(

agawi74 już u Ciebe pisałam, że postaram się jutro zerknąć na cenę tego lustra. Pewnie kiedyś sprawdzałam ale totalnie nie pamiętam. Wiem, że te 2 białe widoczne w tle na tej fotce kosztowały około 700 zł/szt :bash:

Kasiu- właśnie czytałam i bardzo dziękuję :hug:

Jak będzie Ci po drodze to sprawdź proszę. Strasznie jestem ciekawa, ale nie łudzę się...:no:;)