lasche 24.03.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 ta lampa była w Ikea w 2008 i nazywała się septim... jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.03.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 lasche no to po problemie, bo oni raczej nie wracają do czegoś co wycofali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 25.03.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Może poszukaj na ebayu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 lasche no to po problemie, bo oni raczej nie wracają do czegoś co wycofali Kasiu- może jednak nie wszystko stracone- napisali, że produkt chwilowo niedostępny... http://produkty.ikea.pl/p1154/lampa-wiszaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.03.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Może faktycznie gdzieś na nią natrafie a nawet jeśli się nie uda to trudno...to tylko lampa Dostałam dzisiaj tego linka i jakoś się rozmarzyłam 3 lata temu byłam w Paryżu i zakochałam się w tym mieście. Może nie chciałabym tam mieszkać, ale chętnie pojechałabym tam znowu Filmik dokładnie oddaje klimat z jakim kojarzy mi się Paryż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.03.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) Byłam dzisiaj w Almi Decor jak zwykle wyszłam oczarowana tym co zobaczyłam Oczywiście na większość rzeczy mnie nie stać ale za inspirację nic się nie płaci Po powrocie do domu sprawdziłam, co ja mogę zrobić w temacie świątecznego wystroju Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.03.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) Jeszcze zapomniałam dodać 2 fotki....mniej świąteczne ale bardzo mi się podobały lustra i białe kule wykonane z róż... Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.03.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 A to moje przymiarki do świątecznych dekoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.03.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Podoba mi się to zielsko w różowych doniczkach i kwiaty w wazonie. A inspiracje z Almi Decor piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.03.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 U ciebie Kasiu jak zawsze pięknie i świeżo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Kasiu Twoje przymiarki bardzo fajne Ja też chcę te różowe doniczki z Ikei ale mam za daleko by się po nie wybrać Bardzo fajna inspiracja z tym notatnikiem w kuchni na ścianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 28.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Podczytuję cichaczem ale chyba już pora się przywitać ile można tak z ukrycia Zaglądam do Ciebie Kasiu ponieważ cieplutki, iście domowy klimacik stworzyłaś Bardzo podobają mi się Twoje roletki w oknach i pomysł jak z dwóch poszewek na poduszki zrobić jedną oryginalną, Mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak odgapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ale fajne te Twoje świąteczne przymiarki... Jak to są przymiarki, to co będzie później? Z Almi Decor podoba mi się lustro- nawiązuje do moich okien z łukami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.03.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 bardzo fajne przymiarki przynoszę kule ...może nie różane ale wiosenne http://www.craftaholicsanonymous.net/2011/01/t-shirt-pom-poms-tutorial.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.03.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Staram się wymyślać dekoracje z tego co już mam, bo z kasą krucho...na święta i tak zawsze wyjeżdżamy, ale miło wrócić do wiosennie przystrojonego domku pysiaczek cos wymyślimy z tymi doniczkami anbama witam Cię serdecznie dziękuję za miłe słowa i odgapiaj ile tylko chcesz....zrobienie pewnych rzeczy jest dużo łatwiejsze niż się wydaje agawi74 zobaczę co mi się urodzi w głowie w temacie świątecznych dekoracji lustra z almi przepiękne....tafle luster postarzone i wyglądają jak ze starego zamczyska...piękne lasche pomysł na kule super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.03.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Kasiu kochana dziękuję! Ale nawet nie próbuj jeśli kombinujesz to o czym myślę! Byłoby mi już totalnie głupio Muszę namówić w końcu tego swojego męża żebyśmy choć do Berlina skoczyli (zawsze to o połowę bliżej niż do Poznania) bo potrzebuję też koszyczków do łazienki i jakichś innych dupereli, więc może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 agawi74 zobaczę co mi się urodzi w głowie w temacie świątecznych dekoracji lustra z almi przepiękne....tafle luster postarzone i wyglądają jak ze starego zamczyska...piękne Kasiu, na Twoje dekoracje czekam z zapartym tchem... To lustro powaliło mnie na kolana:) Pozwolisz, że Ci skradnę jedną fotkę do swojej galerii? Muszę się na nie napatrzeć, a na stronie Almi go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.03.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) pysiaczek nic się nie stresuj agawi74 już u Ciebe pisałam, że postaram się jutro zerknąć na cenę tego lustra. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Kasiu a te zające z fotki powyżej to pewnie drogie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 agawi74 już u Ciebe pisałam, że postaram się jutro zerknąć na cenę tego lustra. Pewnie kiedyś sprawdzałam ale totalnie nie pamiętam. Wiem, że te 2 białe widoczne w tle na tej fotce kosztowały około 700 zł/szt Kasiu- właśnie czytałam i bardzo dziękuję Jak będzie Ci po drodze to sprawdź proszę. Strasznie jestem ciekawa, ale nie łudzę się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts