joliska 04.04.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Obłędne te doniczki Też takie chcę... może jakaś dobra dusza zrobi hurtowe zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kasiu doniczki ikeowe super, przymiarki swiateczne :)tez dlaczego nie dostawalam powiadomien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Popieram zdecydowanie Szanowną Adminkę!!! Może się ktoś zlituje i kupi nam osłonki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.04.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Yokasta dobre Mój się już psychicznie nastawił na KOLEJNĄ wizytę w Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.04.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kobitki widzę, ze doniczki bardzo się Wam spodobały Chętnie bym zrobiła hurtowe zakupy, ale w najbliższym czasie niestety nie będę mogła pojechać do ikei, bo rano jestem w pracy a wieczorami robimy remont w nowym lokalu Do końca kwietnia ma być wszystko dokończone wtedy wstawie jakieś fotki Wracając do tematu doniczek fajne są też wiszące ale u mnie ich nie widziałam http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90186094 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kasiu,jak Ty szukasz tych doniczek? U mnie wyszukiwarka wyrzuca nieprzyjemny respons: żadnych trafień dla "SKURAR", Prosimy spradzić pisownie "SKURAR" i spróbować ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.04.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 joliska w dziale nowości je znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 04.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kasiu świetne te osłonki wyhaczyłaś Też muszę małża namówić na wycieczkę do Kato Wogóle to masz cudne mieszkanko, takie cieplutkie i klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.04.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 jolisko ja podobnie jak Kasia - w nowościach je znalazłam Tak samo jak i wiele innych rzeczy, których normalne wyszukiwanie nie wiedzieć czemu nie chce pokazać Wiszące też fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.04.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Monisiaaa dziękuję i koniecznie jedź po doniczki bo naprawdę ładnie się prezentują pysiaczek oj strona ikei strasznie mnie denerwuje...totalnie niedopracowana grrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.04.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A ja w nowościach nie widzę, ale Google na polecenie "skurar" wyrzuca w wynikach polską Ikeę ... Edit: znalazłam, ale tylko przeglądając hurtowo nowości - kiedy oglądałam działami, nigdzie tych osłonek nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.04.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Sory za offtopa ale dziś to w ogóle strona Ikei nic nie chce wyszukiwać, ani otwierać nawet produktów jak je sobie znajdę sama wchodząc w poszczególne działy wrrrrrrrr Tylko ciągle każe się zalogować i nic to nie daje, bo chce się logować na nowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.04.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Dziewczynki jak tam zakupy doniczkowe ? Ja dzisiaj jakiegoś dołka złapałam mam nadzieję, ze przejdzie mi do wieczora.... Mimo złego humoru zauważam ładne rzeczy...np piękne słońce za oknem...w drodze do domu oskubałam jeden krzaczek i teraz jego części stoją u mnie w wazonie Wszystkie moje roślinki cieszą oko i jakoś tak milej się robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.04.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kasiu,mamy doniczki, tj. jadą do nas z Gdańska:)Wielkie dzięki w ogóle za info i zdjęcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.04.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja doniczek jeszcze nie mam póki co - praca nie daje pojechać po nie Kasiu forsycja piękna, ale oczu nie mogę oderwać od storczyka! Jak on Ci ślicznie kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.04.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Anjazzielonego cieszę się, że doniczki już jadą pysiaczek storczyki chyba mnie lubią kwitną na zmianę wszystkie, które mam a musze przyznać, że nie dbam o nie jakoś wyjątkowo Słucham sobie w Trójce listy i muszę przyznać, że ten kawałek zawsze przyprawiał mnie o ciarki i mimo wszytko wyzwalał we mnie pozytywne emocje.... Dołka trochę się pozbyłam, popijam winko i nastrajam się do jutrzejszej pracy w moim salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 08.04.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Pięknie Ci kwitną storczyki Kasiu U mnie aktualnie kwitną dwa i każdy tylko po jednej gałązce Ja też doniczek jeszcze nie zakupiłam bo jakoś nie po drodze te Kato, ale w przyszłym tygodniu jedziemy z mężem na targi do Poznania więc na pewno wdepniemy gdzieś do Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.04.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Kasiu,od dłuższego czasu śledzę Twój wątek,w końcu postanowiłam napisać. Masz piękne mieszkanko,bardzo klimatycznie urządzone bez nadęcia,nie pod "publikę".Czułabym się u Ciebie bardzo dobrze Dajesz przykład na to,że nie trzeba mieć góry pieniędzy i pięknego domu,że można mieszkać w bloku i mieć mieszkanie z duszą... Pozdrawiam cieplutko i słonecznie-Paulina. p.s.zastanawiam się czy nie remontując i nie budując można założyć wątek na forum,aby pokazać jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 p.s.zastanawiam się czy nie remontując i nie budując można założyć wątek na forum,aby pokazać jak się mieszka? Paula pewnie, że można to galeria zdjęć użytkowników, możesz robić fotki i wrzucać, a my czekamy na takie kąski i zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.04.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Yokasta,dziękuję za informacje No to zakładam galerię.Tylko najpierw zrobię obiad,bo jak mężczyzna wróci z pracy i obiadu nie zje to jeszcze gotów się na mnie obrazić Nie wspomnę już o córce,która właśnie smacznie śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts