Nelli Sza 19.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 To ja jestem pierwsza chętna do Allegrowych zakupów u Ciebie kasiu Daj mi pierwszej na priva znać, tak co by inni mnie nie uprzedzili, a szczególnie taka jedna yokasta;), bo coś czuję, że będzie polować ;) jak i wiele innych forumowiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.04.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Kasiu,tym bardziej jestem pod wrażeniem!Ja pewnie nie miałabym cierpliwości... Wczoraj odkryłam w jednym miasteczku niedaleko mnie mały sklepik z tkaninami,tasiemkami,koronkami.Raj Niestety ceny już nie tak niebiańskie.Materiały od 10-15€ za bawełnę,lekką,delikatną.Ale wzory bajeczne,kratki vichy w prawie każdym kolorze,groszki,kwiatki itp no cuda.Pewnie kiedyś w nim zaszaleje,jak wpadnie mi co mogłabym z takiej cienkiej bawełny uszyć.Poszewki szyję z grubszej,bardziej "mięsistej" tkaniny. Pozdrawiam słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.04.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 To ja jestem pierwsza chętna do Allegrowych zakupów u Ciebie kasiu Daj mi pierwszej na priva znać, tak co by inni mnie nie uprzedzili, a szczególnie taka jedna yokasta;), bo coś czuję, że będzie polować ;) jak i wiele innych forumowiczek yokasta szuka materiałów, bo sama chce poczynić takie poduszki. Na razie mam jedną na okres zimowy uszytą ze starego swetra :D:D a materiały kupuję i licytuję tylko na maszynę czekam, więc możesz być spokojna chociaż poduszki pierwszorzędne ! I te materiały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Kasiu i dziewczyny, może się przyda: Krateczka Vichy jest tu: http://www.tkaninysklep.pl/index.php?v=s&pid=005-255 http://www.tkaninysklep.pl/index.php?v=s&pid=005-194 I tu, w gąszczu żyrafek i innych misiów - straszydeł są ładne kratki: http://allegro.pl/tkanina-poscielowa-bawelna-rozne-wzory-dla-dzieci-i1571274838.html http://allegro.pl/gruba-tkanina-bawelniana-100-nowe-wzory-i1553800533.html Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.04.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nelli Sza Będę o Tobie pamiętać Paula_71 zazdroszczę Ci tego sklepu Szkoda że u nas takich nie ma. Z cieniutkiej bawełny możesz uszyć jakieś fajne woreczki na drobiazgi czy ozdobne zawieszki lub wykonać aplikacje na grubszej tkaninie....z pewnością coś wymyślisz yokasta jak znajdziesz jakieś ciekawe tkaniny w internecie daj cynk Anjazzielonego dziękuję za namiary już znam ten sklep ale dobrze ze mi o nim przypomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.04.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Kasiu na razie kupiłam len z promocji w Ikei i szukam na Allegro zestawów tkanin. Wczoraj neistety na licytację się spóźniłam i parę ładnych metrów mi przepadło. Czas odwiedzić osiedlowe sklepy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.04.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Kasiu,pewnie się nie oprę i kupię coś,a jak już kupię to będę myśleć co z nich wyczarować dziewczyny jak macie jakieś inspiracje,wrzucajcie u mnie na mój wątek! Szperacie w poszukiwaniu tkanin w lumpeksach?Moja mama kupiła mi ostatnio dwa małe bo małe ale ładne kawałki angielskiej tkaniny w kwiaty,jak jestem w Polsce to buszuję i kupuję,lniane obrusy za kilak złotych,później nie szkoda mi ich ciąć czasami trafi się jakaś ładna poszewka,zasłonki. Yokasta,Ty chyba mieszkasz we Wrocławiu?Masz jakieś swoje ulubione lumpeksy? Pozdrawiam Was dziewczyny cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.04.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Aga, myślałam, że wszystkie dobrze zaopatrzone lumpeksy wymarły 10 lat temu. Ale może to jakaś myśl ? Żadnego godnego polecenia nie znam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.04.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 yokasta szuka materiałów, bo sama chce poczynić takie poduszki. Na razie mam jedną na okres zimowy uszytą ze starego swetra :D:D a materiały kupuję i licytuję tylko na maszynę czekam, więc możesz być spokojna chociaż poduszki pierwszorzędne ! I te materiały... Nie pozostaje mi nic innego jak chylić czoło przed Tobą. Podziwiam wszystkich, którzy dają radę z maszyną. Naprawdę, podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.04.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Nie chyl nie chyl tylko łap za iglę i nitkę. Pierwszą torebkę (piękna beżowa sztruksowa) uszyłam ręcznie bo maszyny się nie tykałam odkąd przeszyłam sobie palca nitką za pomocą maszyny...w każdym razie torba służyła mi kilka sezonów wakacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.04.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Dziewczynki ja też czasami w lumpeksach kupuję jakieś tkaniny, obrusy czy serwetki. Nie mam ostatnio czasu na wyprawy do takich miejsc a co gorsza najfajniejsze sklepy w mojej okolicy pozamykali. Jutro wyjeżdzam do Krakowa do mojej rodzinki na całe święta....mam nadzieję, ze pogoda dopisze, bo z przyjemnością posiedzę z kawką w ogródku mojaj mamy:) W związku z tym już dzisiaj .... ŻYCZĘ WAM KOCHANE DZIEWCZYNKI RODZINNYCH, POGODNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT !!!! POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-1995/jajko_kurczatko.jpg Wesołego Alleluja życzy Agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 22.04.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Kasiu,dla Ciebie i najbliższych,zdrowych pogodnych Świąt Wielkiej Nocy. Yokasta,czy to było napisane do mnie,bo się trochę pogubiłam Aga, myślałam, że wszystkie dobrze zaopatrzone lumpeksy wymarły 10 lat temu. Ale może to jakaś myśl ? Żadnego godnego polecenia nie znam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.04.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Kasiu radosnych świąt w rodzinnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Kasiu Wesołego Alleluja! Odpocznij sobie P.s. kocham Kraków, strasznie Ci zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.04.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img710.imageshack.us/img710/7518/wielkanoc07.jpg Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 23.04.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Mówi zając do baranka, Jaka piękna ta pisanka, Wtem z zajączka wyszła kurka nastroszyła swoje piórka. Teraz biega, głośno krzyczy, że Wesołych Świąt Ci życzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.04.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi62/0da5240100080b684db2775c/zdjecie.jpg Wielkanocnej radości, nadziei i miłości, długiej wiosny i czystych rączek życzy Ci Zajączek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://img132.imageshack.us/img132/8383/comp2845061.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.04.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 I już po świętach.... Serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia Pod Krakowem, bo dokładnie tam jeżdżę....pogoda dopisała tylko w sobotę a w święta padało więc czuję niedosyt przebywania na świeżym powietrzu Wczoraj coś mi strzeliło w kręgosłupie i dzisiaj nie poszłam do pracy, bo nie mogłam rano chodzić...teraz już jest lepiej, ale to jakiś koszmar jest jak ktoś ma tak cały czas Na pocieszenie zrobiłam sobie guacamole ....uwielbiam i polecam Remont w moim lokalu dobiega końca...nie wiem jak z tym bólem coś w nim zrobię, ale może mi przejdzie Pozdrawiam Was cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts