kasia_sw 04.05.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Dzięki Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.05.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Wow ale pięknie Ci to wyszło Kasiu! A zdjęcie faktycznie bardzo klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 04.05.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Lampka pierwsza klasa No i nie mogę nie powtórzyć za dziewczynami,że zdjęcie bardzo klimatyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.05.2011 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Wow! A najmniejsza osłonka z Ikei ma najładniejszą koronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.05.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kasia cudnie! Brawo! Joliska, w mojej I. był jeden rozmiar + wisząca, to nawet nie wiem jaką mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.05.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Yokasta, dzięki cudnym zdjęciom Kasi mamy z Joliską duże osłonki. Wielkość: prawie że wiadro:), ale jakie piękne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 05.05.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Kasiu, ale magiczne są te Twoje wnętrza , lampa śliczna, a koronkowe osłonki - jutro - zawitają nareszcie u mnie, jupiiii Mam jeszcze pytanie odnośnie Twojej ceglanej ściany, czy to "Ty" ją robiłaś czy już zastaliście ją taką ceglaną?? Planuję u siebie zrobić jedną ceglaną ścianę przy schodach na poddasze i drugą albo oddzielającą kuchnię od salonu albo ścianę z TV i nie wiem czy te cegiełki mają rzeczywiste wymiary cegły czy np takie cieniutkie jak piaskowiec?? Wchodzi też opcja białej ceglanej ściany. Jak to było u Ciebie?? Edytowane 5 Maja 2011 przez Monisiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.05.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Yokasta, dzięki cudnym zdjęciom Kasi mamy z Joliską duże osłonki. Wielkość: prawie że wiadro:), ale jakie piękne są! Nie było takich a ja chcęęęęę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.05.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Oprócz wiaderek z koronką mam też te średnie - moim zdaniem najbrzydsze wśród ogólnie pięknych osłonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.05.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 A mnie się wszystkie koronkowe osłonki podobają muszę je kupić do gabinetu....remont prawie dokończony....w sobotę się przeprowadzam Cieszy mnie, ze fotka się podoba ale zrobiłam ją na szybko, żeby lampę pokazać Monisiaaa ceglaną ścianę robiliśmy w trakcie remontu...dokładniej mówiąc pan, który u nas remon wykonywał efekt jest super i chetnie widziałabym u mnie jszcze ze dwie takie ściany, ale to już może przy kolejnym remoncie lub w innym miejscu zamieszkania Teraz wybrałabym inny kolor cegły, bo ta moja jest taka prawdziwie ceglana poleciłam moim znajomym sprzedawcę u którego ją kupowałam i oni kupili już inny kolor...bardziej spokojny. W salonie domu, który właśnie wykańczają mają przepiękną ceglaną ścianę a w jednej z łazienek mają białą cegłę Wyszło pięknie:) Jeśli masz wątpliwości co do cegły, to się ich pozbądź bo ona naprawdę ociepla i wyróżnia wnętrze. Moja cegła nie jest z rozbiórki jakiegoś starego pięknego domu z historią tylko zwykłą imitacją, ale uważam, że prezentuje się całkiem fajnie. Kupowałam ją przez allegro. Moi znajomi kupili ten kolor http://allegro.pl/stara-cegla-skalna-plytki-ceglane-scienne-i1585998829.html i na żywo wygląda jeszcze lepiej. Możesz napisać do tego sprzedawcy i poprosić o wysłanie próbek...mi przysłał chyba z 10 płytek. Rozmiar mają chyba jak prawdziwe cegły a grubośc około 1 cm. Jednym słowem POLECAM yokasta jak będę w ikei mogę Ci kupić tę osłonkę ale nie wiem kiedy uda mi się tam dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 05.05.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kasiu, ja też dołączam do ochów i achów nad zdjęciem Skorzystam przy okazji z namiarów na cegiełki, bo również szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.05.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Warmia sprzedawcę od ciegiełki polecam, bo to naprawdę solidna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 05.05.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Cieszy mnie to niezmiernie. Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.05.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Muszę sprawdzić na stronie ikei co i jak ale nie mam czasu dzisiaj pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 05.05.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kasiu nawet nie wiesz jak się cieszę z faktu, iż ta ściana to imitacja cegły. Umocniłaś mnie w przekonaniu, że taka ceglana ściana wcale nie musi się wiązać z przeszłością, żeby podkreślić piękno każdego wnętrza. Ja skłaniam się raczej ku białej lub, jak zobaczyłam u tego polecanego sprzedawcy, grafitowej cegle. Ciekawe czy biała cegła też tak będzie zachwycać jak Twoja ceglana Za namiary na sprzedawcę serdecznie dziękuję, na pewno skorzystam. yokasta jeżeli zdążysz popatrzeć co i jak z tymi osłonkami, to ja też służę pomocą przy ich zdobyciu. Jutro popołudniu wybieram się do ikei więc mogę Ci kupić Jestem obecnie na 9 stronie Twojego szkieletora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Dziewczyny dzięki, miło że można na Was liczyć. Jeśli nie uda mi się męża wyciągnąć na niedzielę do Poznania to chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.05.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Ja się nawet nie wypowiadam, bo przecież nadal nie udało nam się do Ikei dotrzeć - to już zakrawa na niezły żart Ale mam nadzieję, że w końcu w połowie maja podjedziemy i ja również stanę się szczęśliwą posiadaczką koronkowych doniczek Kasiu lub dziewczyny, które je już mają a czy one są białe białe czy w lekki kremowy wpadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.05.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Pysiaczku,białawe są. Tzn. nie śnieżna biel, porażająca czystością, ale nie krem. Dla mnie to przybrudzony biały.Ale Ci wytłumaczyłam, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.05.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 cieplejsza czysta biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.05.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 A wytłumaczyłaś Aniu wytłumaczyłaś - najważniejsze, że białe a nie kremowe Dzięki Wam dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts