Monisiaaa 06.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Jupiii, mam koronkowe osłonki i daleko im do beżu. Jednym słowem są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.05.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Nie szczujcie tak yokasta to aż tak różny asortyment między Ikeami we Wro i Poz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 07.05.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Jutro jadę do Ikei więc mogę się rozejrzeć czy coś jeszcze zostało. Dajcie znać jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.05.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Kobietki jestem wykończona....w sobotę przeprowadziłam się z moją pracą do nowego lokalu. Nazbierałam tych klamotów jakieś straszne ilości i musiałam je wszystkie zabrać Jakoś już zaczyna wyglądać to moje nowe miejsce pracy ale jeszcze trochę jest do robienia....powieszenie luster, półek itp. Na ściane szukałam jakiegoś fajnego, gotowego i taniego szarego koloru i na szybko kupiłam nobilesa zimę mglistą i muszę przyznać, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczył ten kolor. Jest szary i nie wpada w żaden fiolet czy błękit....ładny jest Jutro zrobię jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 13.05.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 no to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.05.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Fotki koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 14.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ja też czekam na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.05.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 I ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 i ja tyz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.05.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Zapomniałam wczoraj aparatu....dzisiaj skoczę pstryknąć parę fotek Nie obiecujcie sobie zbyt wiele, bo ten remont był robiony ekspresowo i minimalnymi kosztami Nawet cieszy mnie ta przeprowadzka...mam fajny widoczek na "las"....ostatnio widziałam kicajacego zająca a dodam, że ten mój lokal jest na wielkim osiedlu w Katowicach Muszę przerobić jeszcze parę mebli, bo pieniązków na nowe brak Moje klientki zauważyły, że chyba z całej tej przeprowadzki najbardziej cieszyło mnie to, że mogłam na nowo wszystko urządzać Nie ukrywam, że miają rację....szkoda tylko, że fundusze tak ograniczone. Wykorzystałam parę rzeczy, które zostały mi po remoncie w domu i jakoś dałam radę Postaram się dzisiaj coś pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasia 15.05.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kilka migawek z mojej "nowej" kuchni Tak jak pisałam zmiana koloru ścian i dodatków naprawdę dużo daje.... daleko jej do mojej wymarzonej kuchni, ale nawet taka mała zmiana poprawiła mi humor Muszę kupic jeszcze czarne haczyki i będzie ok Na szybko uszyłam coś do mojego okna z ikeowej zasłonki Przy okazji możecie zobaczyć szerokość mojej kuchni Witaj, ślicznie u Ciebie. Kuchnia bardzo przutalśna i taka ciepła. Mam pytanko, gdzie można kupić takie kremowe przybory kuchenne, które powiesiłaś na haczykach jak łyżka itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.05.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Krasia, nie wiem czy mogę odpowiedziec za Kasię ale sama na nie czekam i poluję i wzdycham To są przybory sygnowane nazwiskiem Nigelli Lawson, możesz ich poszukać na Amazonie, są też w polskim sklepie internetowym redonion.pl ale ciut droższe. Chyba troszkę ponad 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kasia.... jak dobrze ze tu trafilam witam sie serdecznie...blagam powiedz gdzie kupilas te przybory kuchenne ktore masz pod okapem...mignely mi gdzies kiedys chyba w jakiejs gazecie i teraz usilnie i bezskutecznie je szukam . Namiar PLISSSSSSSSSS moze byc na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.05.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 200 zl o zesz ku....! kupie zywkle biale i bede sciernym przecierac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.05.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Krasia , kacha.crac witajcie u mnie yokasta już odpowiedziała w sprawie przyborów kuchennych moje kosztowały około 150 zł kupowane właśnie na amazonie. Wstawiam obiecane fotki Aby zobrazować Wam, co musiałam zrobić w tym lokalu wstawię fotki przed remontem i po remoncie. Tak wyglądał lokal zaraz po otrzymaniu kluczy i w czasie demolki....tylko się nie przestraszcie A tak wygląda teraz....jeszcze jest parę rzeczy do zrobienia ale to już mogę sobie robić na bieżąco.... Pomieszczenie główne... Tu widać całe pomieszczenie....prawa strona jeszcze goła, ale nad biurkiem a pod kinkietem zawiśnie matalowa półka z ikei, przy drzwiach stanie regał a między fotelem a stolikiem przy kanapie będzie taka niska ceglana ścianka/lada z drewnianym blatem. Jak widać każdy mebel jest z innej parafii ale tak jak mówiłam, to zbieranina z poprzedniej pracy. Muszę się zaopatrzyć w farbę i przemalować te meble na podobieństwo białej komody A tu jeszcze takie migawki... Tak wygląda część w głębi z umywalką i toaletą.... A to widzę jak patrzę przed siebie siedząc przy biurku Zasypałam Was fotkami ale przynajmniej macie obraz tego czym zajmowałam się przez ostatnie tygodnie W toalecie zawiśnie jeszcze lustro w białej ranie a na bocznych ścianach obrazki jak te w przedsionku, nad kanapę też przywędrują jeszcze 2 obrazki itd itd itd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.05.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kasiu!!!!! dokonałaś cudu przeobrażając ten boazeryjno - różowy, pardon, burdel tandety i smutku, w tak subtelne, eleganckie i piękne miejsce!Nie mogę się napatrzeć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 15.05.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kasiu - witam się serdecznie na Twoim wątku. Od jakiegoś czasu podglądam, podziwiam i oczom nie wierzę, że tak pięknie może wyglądac mieszkanie w bloku. A to, co zrobiłaś w swoim nowym lokalu z meblami "każdy z innej parafii" to naprawdę majstersztyk! Nie jest sztuką zrobic coś pieknego, mając mnóstwo pieniędzy i sztab architektów, a i to nie wszystkim się udaje. Sztuką jest zrobic coś z niczego i własnymi rękami. Chapeau bas, Kasiu. Pozdrawiam i powodzenia w nowym, coraz piękniejszym miejscu pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.05.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kasia powiem Ci ze masz ooooooooogromna wyobraznie skoro dostrzeglas w tym lokalu potencjal:) ja bym chyba uciekla z wrzaskiem ale widac zem czlowiek malej wiary bo jak widac mozna bylo ten potencjal dostrzec i dokonac ...cudow:) kasia a ile Cie wyszla przesyłka z amazon? pewnie bylo juz ze sto razy...ale jesli mozna to jaka to dzialalnosc? chcialabym trafic jako klient do takiego przybytku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 15.05.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dołączam się do gratulacji:)Zatkało mnie jak zobaczyłam te zdjęcia:jawdrop:Majstersztyk, wielkie, wielki gratulacje i dużo klientek, sama chciałabym przyjść jako klientka:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.05.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dziewczynki cieszy mnie bardzo, że spodobała się Wam ta metamorfoza Tak jak pisałam finanse bardzo mnie ograniczały, ale z drugiej strony nie miałam zamiaru wkładac większych pieniędzy w lokal, któy nigdy nie będzie mój. Anjazzielonego dziękuję było różowo oj było Toscana witam Cię serdecznie w moich skromnych progach i również dziękuję za miłe słowa kacha.crac dzięki, dzięki wiesz ja już tak mam że faktycznie potrafię sobie wyobrazić co można zrobić w danym miejscu co do przesyłki na amzonie to chyba powyzej 25 funtów jest gratis....wiem że ja nic nie płaciłam za przesyłkę. A moja praca to stylizacja paznokci Teraz zamierzam jeszcze coś szyć przy okazji Iza_K Dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts