diana_teresa 15.05.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kasiu jestem pod wrażeniem Twego domku, wspaniały klimat i tak przytulnie, no a lokal jak zobaczyłam ten róż na początku to mi oczy na wierzch wyszły, a teraz naprawdę taki z atmosferą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.05.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 diana_teresa dziękuję Wracająco do brakujących rzeczy, to nad kanapę kupie w ikei 2 obrazki.... Pod kinkietem będzie ta półka....w trakcie mocowania odpadł mi z niej taki element do wieszania....trzeba go przyspawać A przy drzwiach będzie chyba ten regał... W drzwiach zawiśnie falbaniasta kotara którą muszę uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 15.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Jesu, jaką ty masz wyobraźnię Lokal ewidentnie potrzebował twojej ręki. Po prostu czekał na ciebie z utęsknieniem Warto było czekać na tą metamorfozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.05.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 :jawdrop: Mogę zamieszkać w Twoim gabinecie??? REWELACJA ... Kasiu, masz fantastyczne oko - zamiast obrazków ikeowych powieś jakieś zdjęcia własnego autorstwa, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 15.05.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kasiu ten lokal ma niesamowite szczęście, że trafił w Twoje ręce. Ubrałaś go w nowe szaty, które sprawiły, że stał się bardzo przytulny i ciepły. Artystyczna dusza z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kasiu jest tak ciepło, przytulnie i domowo, że z pewnością klientki nie będą chciały wychodzić ...a wracać będą na pewno ...tego Ci serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.05.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 (edytowane) Dziękuję jeszcze raz Doradźcie mi proszę z czego mam uszyć zasłone do tych drzwi na końcu ? Na szybko mam pomysł na 2 rodzaje....inspiracją jest to cudo Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.05.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kasia Jesuuu przeprowadzam się! Po co urządzanie domu jak pewnie można pewnie u Ciebie wynająć cichy kącik? Podoba mi się ten jasny regał, fakt - biurko mogłoby być białe ale jak patrzę na zdjęcia to nic nie wygląda jakby było z innej bajki, wszystko przemyślane uzsadnione i przepiękne. Spowiadaj się, skąd masz to wiklinowe lustro, chcę takie , kibelek w ogóle bajka! No jak w domciu tylko siadać i....odpoczywać Zdjęcia pokazałam mężowi i powiedział, że to świetnie zrobiłaś. No cudnie kurde cudnieeee! Zasłony mogłyby być z tego materiału który pokazałaś. Ta tkanina z inspiracji wygląda, nie wiem czy tak też czujecie, jak materiał na dres....gęsta bawełna. Len na pewno będzie również świetnie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.05.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 yokasta dzięki kochana za tak miłe słowa ta jasna komoda będzie przerobiona...drzwiczki będą białe z czarnymi gałkami a blat dam drewniany zabejcowany i przetarty pastą wybielającą. Muszę go wymienić, bo kiedyś w tej komodzie była zamontowana umywalka...ta zielona misa więc mam 2 dziury w blacie Biurko też przerobie bo na to z ikei mnie nie stac na tę chwilę Lustro w wiklinie kupiłam w ikei z 10 lat temu...kiedyś wisiało u mnie w mieszkaniu. Miałam przemalować wiklinę na biało ale się powstrzymałam bo bardzo lubię kolor wikliny. Co do zasłony własnie szukam jakiejś lekkiej tkaniny bo ta z inspiracji wydała mi się za ciężka... ta wygląda już lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 OOo ta jasna zasłona śliczna, rzeczywiście lżejsza Komody jestem w takim razie bardzo ciekawa A co do lustra....będę szukać bo jest prześliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witaj Kasiu! Gratuluję niesamowiej metamorfozy lokalu :)Zamieniłaś różowy kicz w elegancką szarość i biel.Nie chodzi tu tylko o kolory ale przedwszystkim dodatki.Widok też super! Pozdrawiam, Acha-jeszcze w sprawie kotary:)Jestem za szarym lnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.05.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 lady in red dziękuję będę miała problem z wyborem tej tkaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.05.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ja wybralabym bialy material ...taki lekko przejrzysty ...moze byc nawet taki na przescieradla nada to lekkosci zaslonie i swiatla w pomieszczeniu ...len cudny ale kto go bedzie prasowal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 To prawda dziewczyny-len jest piękny,ale gnie się jak cholera .I znów dylemat-ładnie czy praktycznie >Ale znając Cię Kasiu-znajdziesz złoty środek . Kasiu! Te czarne pólki które planujesz skąd są?IKea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.05.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 (edytowane) Kasiu ja podobnie jak lasche dałabym zwykły bawełniany biały materiał i tylko uszyła go w takie falbanki - będzie jeszcze bardziej bajecznie No a teraz --> :jawdrop:I to jest moja cała reakcja! Po prostu szczękę z podłogi zbierałam po obejrzeniu tej metamorfozy jakiej dokonałaś Jest ślicznie i przytulnie i żebym miała trochę bliżej to na pewno do Ciebie na paznokcie bym wpadała Powiedz proszę co to za szary pleciony wieniec masz na komodzie!!! A i jeszcze mi się przypomniało - czy szary to Magnat? Edytowane 16 Maja 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.05.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dziewczyny macie rację zrobię zasłonkę z lekkiego białego materiału....może z tego samego z którego uszyłam sobie roletki. Uwielbiam len ale faktycznie prasowanie tego materiału doprowadza mnie do szłu ....a co dopiero takie falbany pysiaczek dzieki wielkie może będziesz kiedyś w Katowicach to zapraszam na kawkę wieniec kupiłam przed bożym narodzeniam na giełdzie kwiatowej za 5 zł i potraktowałam go delikatnie z większej odległości białą farbą w sprayu i wyszło takie coś farba na ścianach to nobiles zima mglista nr 38...bardzo fajny kolor. Potrzebowałam dużo tej farby więc magnat nie wchodził w grę ze względu na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 16.05.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 CUDOWNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.05.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 (edytowane) Maszenka dzięki Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 16.05.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Kasia, dawaj przepis. Uwielbiam rabarbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.05.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Warmia przepis podstawowy mam od Waderki i już znam go na pamięć bo zmieniam tylko dodatki i zawsze wychodzą super muffiny chyba trochę go zmieniłam, żeby było mi łatwiej zapamiętać ale wychodzi ok:) 2 szklanki mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1/2 szklanki cukru szczypta soli 1 jajko 1/2 szklanki oleju 2/3 szklanki mleka (czasami troszeczkę więcej zależy od mąki) 1 szklankę pokrojonego w drobną kostkę rabarbaru ja dodawałam już kropeczki czekoladowe (są w Lidlu), kakao, rabarbar, maliny wszystkie były ok ale rabarbar chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts