Warmia 16.05.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Rozumiem, ze to wszystko trzeba ze sobą po prostu wymieszać, bez ubijania piany i innych dupereli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.05.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dokładnie tak do miski wsyp sypkie produkty potem dodaj mokre wymieszaj trzepaczką niedbale...grudki mile widziane dodaj rabarbar i jeszcze raz zamieszaj i do foremek. Ja piekę w temp 190 stopni z termoobiegiem przez 25-30 min. Przygotowanie ciasta zajmuje 3 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 16.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Już mi ślinka leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Oooo cudo, a wiecie może gdzie można kupić jakiś DOBRY rabarbar? Bo już mam dość tych zwiędniętych fiflaków, które serwują w marketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 16.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 u mnie na ryneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.05.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 U mnie w osiedlowym warzywniaku mają pyszny, twardy, chrupiący i pięknie różowy rabarbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.05.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Nie wiem czy widziałyście film "Holiday" ? Filmik łatwy i przyjemny na samotny seans z winkiem, ale nie o sam film chodzi a o wnętrza w obu domach Różną się bardzo ale w obu mogłabym zamieszkać Szkoda tylko, że ten domek pod Londynem to taki wytwór ekipy filmowej...zobaczcie same http://blueredporter.blox.pl/2009/11/Wnetrza-jak-z-filmu-Holiday.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 17.05.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam się Kasiu u Ciebie! Cudnie mieszkasz i pracujesz! Wnętrzami z filmu Holiday także się zachwycałam podczas seansu. Podobał mi się też trzeci dom z tego filmu - tego taty dwóch córeczek. Zauroczył mnie namiot z pokoju dziecięcego i postanowiłam zrobić taki moim przyszłym dzieciom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.05.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Cześć Kasiu Widziałam film Holiday - faktycznie piękne wnętrza Szkoda, że ten wieniec to nie jakaś sieciówka z szansą na ponowne pojawienie się Farba wygląda rewelacyjnie i bardzo fajnie, że udało Ci się znaleźć tak udany tańszy odpowiednik. Na widok muffinek aż ślinka leci A te kropeczki czekoladowe o których piszesz to w Lidlu na słodyczach leżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.05.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) Ruby witam Cię serdecznie Dziękuję za miłe słowa Co do filmowych wnętrz faktycznie namiot dziewczynek też mnie zauroczył....ich tatuś też całkiem fajny pysiaczek zobacz w jakiejś kwiaciarni może będą mieli takie wianki lub na allegro zwykłe wiklinowe. U mnie w Lidlu kropeczki są przy bakaliach w takim małym pomarańczowym kartonowym pudełeczku Na szybko znalazłam na allegro taki wianek mój był identyczny przed malowaniem http://allegro.pl/wianek-wiklinowy-fi-30-i1618810913.html Edytowane 17 Maja 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.05.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Kasiu, od czasu jakiegoś zaglądam do Ciebie:) I niniejszym się ujawniam. Masz piękne mieszkanko:):) A to, co zrobiłaś ze swoim gabinetem to mistrzostwo wszechświata po prostu! Ja też oglądam filmy pod kątem wnętrzarskim bardzo często. Ostatnio byliśmy z Małżem na Rabbit Hole z Nicole Kidman. Nie mogłam się doczekać, kiedy wyjdę z kina i podzielę się emocjami z racji kuchni cudownej, więc szturchałam go jak tylko ją pokazywali na ekranie:D I zamiast podzielić się z mną wrażeniami, co najmniej równie euforycznymi jak moje, on pyta: Ty mądra jesteś? No cóż, men.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 17.05.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 oooo, ja też tak mam A oglądałyście może "To skomplikowane". Posiadłość głównej bohaterki, ogród, bajeczna kuchnia i w ogóle cały jej dom ahh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 17.05.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 i jeszcze "Lepiej późno niż później" z Nicolsonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 17.05.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Kasiu,metamorfozę Twojego lokalu powinni opublikować w gazetach!!!Jesteś przykładem,że za niewielkie pieniądze można osiągnąć wieli efekt.Brawo Ja na zasłonki wybrałabym jakąś cienką bawełnę,białą.Twoje inspiracje falbaniaste są piękne,może by tak spróbować uszyć,ale właśnie z lżejszą tkaniną? Pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz gratuluję no i życzę duuuuuużo zadowolonych klientek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara65 18.05.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Przejrzałam cały wątek i niniejszym się ujawniam.Piękne mieszkanie, a lokal to już mistrzostwo świata - gratuluję talentu. Na zasłonkę proponuję batyst.Materiał bawełniany, leciutki i nie tak trudny w prasowaniu jak len. Pozdrawiam i życzę powodzenia w nowym lokalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 18.05.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 i jeszcze "Lepiej późno niż później" z Nicolsonem No, jasne, To też mam w stałym repertuarze, toć ja się nawet inspirować próbowałam..., ale na moim metrażu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.05.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Widzę, ze nie tylko ja TAK oglądam filmy Zawsze zwracam uwagę na wnętrza na szczęście nie jestem w tym osamotniona mada1424 Witam Cię cieplutko i dziękuję za tak miłe słowa:) uśmiałam się z reakcji Twojego męża mój już tylko głową kręci Paula_71 dziękuję Ci serdecznie jak znajde trochę wolnego czasu postaram się uszyć taką zasłonę....może mi się uda a jak się uda z pewnością się pochwalę Twoje kwiatuszki/broszki przepiękne do tego z pięknych tkanin Barbara65 witaj u mnie Dziękuję za komplementy i radę co do tkaniny. Szczerze nie znam się na rodzajach tkanin...lubię wszystko co naturalne bawełnę, len itp. Muszę poszukać czegoś lekkiego i miłego w dotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.05.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Kulinarnie polecam Wam tę stronę http://www.kwestiasmaku.com Może znacie, ale jeśli nie to warto zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.05.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Kobietki może mi podpowiecie jaki toster kupić. Już od dłuższego czasu zbieram się do kupna ale nie wiem jaki. Jestem ciekawa czy któraś z Was posiada takie cudo ? Na allegro znalazłam tylko jakieś dziwne oferty, powystawowe tostery z Anglii. Ja chcę nowy ale nie wiem czy to dobry wybór Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.05.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Kasia patrz, żeby miał jak najmniej plastiku. Też planuję kupno tego samego , chyba oba to DeLonghi? Ciężko znaleźć coś wartego uwagi . Zachęciłaś mnie teraz do szukania, jak coś znajdę to podeślę. Edit: Kasia, nie chce Ci tu zdjesc wklejac, zajrzyj do mnie tam wstawiłam ten pierwszy DeLonghi który najbardziej mi się podoba i dwa inne ale tylko na dwie kromki i cena mnie powaliła, drugi z kolei 500 zł a trzeci ponad 800 zł. Za toster . Ja na pewno muszę znaleźć coś tańszego, podejrzewam że i Ciebie cena nie przyciągnie ale popatrzeć zawsze można Edytowane 19 Maja 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts