Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dokładnie tak :) do miski wsyp sypkie produkty potem dodaj mokre wymieszaj trzepaczką niedbale...grudki mile widziane ;) dodaj rabarbar i jeszcze raz zamieszaj i do foremek. Ja piekę w temp 190 stopni z termoobiegiem przez 25-30 min. Przygotowanie ciasta zajmuje 3 min ;)

Nie wiem czy widziałyście film "Holiday" ? Filmik łatwy i przyjemny na samotny seans z winkiem, ale nie o sam film chodzi a o wnętrza w obu domach :) Różną się bardzo ale w obu mogłabym zamieszkać :D

Szkoda tylko, że ten domek pod Londynem to taki wytwór ekipy filmowej...zobaczcie same

http://blueredporter.blox.pl/2009/11/Wnetrza-jak-z-filmu-Holiday.html

Witam się Kasiu u Ciebie! :welcome:

Cudnie mieszkasz i pracujesz! :) Wnętrzami z filmu Holiday także się zachwycałam podczas seansu. Podobał mi się też trzeci dom z tego filmu - tego taty dwóch córeczek. Zauroczył mnie namiot z pokoju dziecięcego i postanowiłam zrobić taki moim przyszłym dzieciom :-P

Pozdrawiam :bye:

Cześć Kasiu :)

Widziałam film Holiday - faktycznie piękne wnętrza :yes:

Szkoda, że ten wieniec to nie jakaś sieciówka z szansą na ponowne pojawienie się ;)

Farba wygląda rewelacyjnie i bardzo fajnie, że udało Ci się znaleźć tak udany tańszy odpowiednik.

Na widok muffinek aż ślinka leci :lol: A te kropeczki czekoladowe o których piszesz to w Lidlu na słodyczach leżą? :)

Ruby witam Cię serdecznie :) Dziękuję za miłe słowa :) Co do filmowych wnętrz faktycznie namiot dziewczynek też mnie zauroczył....ich tatuś też całkiem fajny ;)

pysiaczek zobacz w jakiejś kwiaciarni może będą mieli takie wianki lub na allegro zwykłe wiklinowe. U mnie w Lidlu kropeczki są przy bakaliach w takim małym pomarańczowym kartonowym pudełeczku ;)

Na szybko znalazłam na allegro taki wianek mój był identyczny przed malowaniem

http://allegro.pl/wianek-wiklinowy-fi-30-i1618810913.html

Edytowane przez kasia_sw

Kasiu, od czasu jakiegoś zaglądam do Ciebie:)

I niniejszym się ujawniam. Masz piękne mieszkanko:):):):)

A to, co zrobiłaś ze swoim gabinetem to mistrzostwo wszechświata po prostu!

Ja też oglądam filmy pod kątem wnętrzarskim ;) bardzo często. Ostatnio byliśmy z Małżem na Rabbit Hole z Nicole Kidman. Nie mogłam się doczekać, kiedy wyjdę z kina i podzielę się emocjami z racji kuchni cudownej, więc szturchałam go jak tylko ją pokazywali na ekranie:D I zamiast podzielić się z mną wrażeniami, co najmniej równie euforycznymi jak moje, on pyta: Ty mądra jesteś?:mad:

No cóż, men..........:cool:

Kasiu,metamorfozę Twojego lokalu powinni opublikować w gazetach!!!Jesteś przykładem,że za niewielkie pieniądze można osiągnąć wieli efekt.Brawo :wave:

Ja na zasłonki wybrałabym jakąś cienką bawełnę,białą.Twoje inspiracje falbaniaste są piękne,może by tak spróbować uszyć,ale właśnie z lżejszą tkaniną?

Pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz gratuluję no i życzę duuuuuużo zadowolonych klientek :)

Przejrzałam cały wątek i niniejszym się ujawniam.Piękne mieszkanie, a lokal to już mistrzostwo świata - gratuluję talentu. Na zasłonkę proponuję batyst.Materiał bawełniany, leciutki i nie tak trudny w prasowaniu jak len.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w nowym lokalu :)

Widzę, ze nie tylko ja TAK oglądam filmy :D Zawsze zwracam uwagę na wnętrza na szczęście nie jestem w tym osamotniona ;)

mada1424 Witam Cię cieplutko i dziękuję za tak miłe słowa:) uśmiałam się z reakcji Twojego męża :) mój już tylko głową kręci ;)

Paula_71 dziękuję Ci serdecznie :) jak znajde trochę wolnego czasu postaram się uszyć taką zasłonę....może mi się uda a jak się uda z pewnością się pochwalę ;) Twoje kwiatuszki/broszki przepiękne do tego z pięknych tkanin :)

Barbara65 witaj u mnie :) Dziękuję za komplementy i radę co do tkaniny. Szczerze nie znam się na rodzajach tkanin...lubię wszystko co naturalne bawełnę, len itp. Muszę poszukać czegoś lekkiego i miłego w dotyku :)

Kobietki może mi podpowiecie jaki toster kupić. Już od dłuższego czasu zbieram się do kupna ale nie wiem jaki.

Jestem ciekawa czy któraś z Was posiada takie cudo ? Na allegro znalazłam tylko jakieś dziwne oferty, powystawowe tostery z Anglii. Ja chcę nowy ale nie wiem czy to dobry wybór :rolleyes:

Edytowane przez kasia_sw

Kasia patrz, żeby miał jak najmniej plastiku. Też planuję kupno tego samego :D, chyba oba to DeLonghi? Ciężko znaleźć coś wartego uwagi :(. Zachęciłaś mnie teraz do szukania, jak coś znajdę to podeślę.

Edit: Kasia, nie chce Ci tu zdjesc wklejac, zajrzyj do mnie ;) tam wstawiłam ten pierwszy DeLonghi który najbardziej mi się podoba i dwa inne ale tylko na dwie kromki i cena mnie powaliła, drugi z kolei 500 zł a trzeci ponad 800 zł. Za toster :lol2:. Ja na pewno muszę znaleźć coś tańszego, podejrzewam że i Ciebie cena nie przyciągnie ale popatrzeć zawsze można :)

Edytowane przez yokasta