pysiaczek 19.05.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Kasiu dzięki za linka do wianka i za informację gdzie znajdę w Lidlu kropeczki Toster bardzo fajny, choć ja szukam w zupełnie odmiennym stylu, więc nie pomogę raczej. Bardzo fajna sprawa z tym, że jest on na 4 kromki od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 19.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ja ostatnio zakochałam się w tej serii: http://www.homesandgardenjournal.com/wp-content/uploads/2010/08/toaster.jpg U yokasty bodajże tez wkleiłam, tylko mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.05.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Fam wiadomo dlaczego się zaraziłaś Delonghi są bardzo fajne, a jeśli chodzi o angielskie firmy to mogą być jeszcze Morphy Richardson albo Russell Hobbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.05.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Kobietki, toster niby nic ważnego ale jednak fajnie zeby był ładny jak wykombinuję pieniązki pewnie któryś zakupię Z pewnością nie wydam na niego więcej niż 200 zł więc cuda typu KitchenAid nie wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.05.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Ostatnio często Was proszę o pomoc i rady, ale jakoś wena twórcza mnie opuściła. Muszę zrobić wizytówki i jakś nie mam na nie pomysłu. Chciałabym, zeby były miłe dla oka. Może macie jakiś prosty program do robienia wizytówek ? Ostatecznie projekt będzie robiła firma w której je zamówię, ale chciałabym sama coś popróbować. Wstępnie myślałam, żeby zrobić szare tło w białe kropeczki i w dwóch rogach umieścić jakieś delikatne kolorowe kwiatuszki, ale muszę to sobie zwizualizować Czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.05.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Odnośnie wizytówek, to podrzucam Ci małą ściągę (branża kosmetyczna) Może wpadnie Ci coś w oko;) Mam jeszcze fajne zdjęcie, co prawda przedstawia wizytownik z kryształkami Swarovskiego, ale jakby to podciągnąć pod wizytówkę... Kryształki mnożna zastąpić wypukłym drukiem w dowolnej kolorystyce http://www.vistaprint.pl/gallery.aspx?pg=1&filter=4294942385%3a4294942384%3a4294942360||2%2c4%3a10003||1&page=1&pagesize=24&sort=p_TO_PL!desc&xnav=gn&xnid=1 http://img696.imageshack.us/img696/9868/paznokciec.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.05.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 agawi74 dzięki wielkie za pomoc w sprawie wizytówek. Znalazłam jakiś program do tworzenia wizytówek ale to nie dla mnie zamówiłam już i nawet dostałam wstępny projekt....będą ładne Wczoraj kolejny raz robiłam na obiad wymyślone przeze mnie danie kiedyś jadłam coś podobnego w jakiejś restauracji...trochę zmodyfikowałam i wyszło jedzonko z chińską nutą polecam, bo robi się byskawicznie i smakuje wybornie Składniki można zmieniać wedle uznania, ale mi najbardziej smakuje taki zestaw: Dla dwóch osób.... 1/2 małej kapusty pekińskiej czasami dodaję rukolę 1 spora marchew 1 ogórek 1 czerwona cebula lub pęczek dymki o tej porze roku zdecydowanie dymka 1/2 opakowania chińskiego makaronu pszennego 2 małe piersi z kurczaka (marynuję dzień wcześniej w oliwie, curry, czosnku, soli i pieprzu) nasiona sezamu orzeszki ziemne świeże chili Sos: oliwa sos sojowy ocet ryżowy olej sezamowy (dosłownie 2 krople bo jest bardzo intensywny w smaku) wyciśnięty ząbek czosnku łyżeczka miodu lub brązowego cukru Oliwę, sos sojowy i ocet daję "na oko" wszystko wlewam do słoiczka dodaję pozostałe skłaniki, zakręcam i energicznie mieszam. Sosu musi być dość sporo bo danie powinno być wigotne Mięso wrzucam na grilową patelnię, w miedzyczasie gotuję makaron i kroję pozostałe składniki. Marchewkę i ogórka kroję obieraczką do warzyw na cieniutkie paski ale teraz młode warzywa można pokroić w słupki, będą fajnie chrupiące Na małej patelni prażę orzeszki i sezam. Na dno miseczki nakładam ciepły makaron na to wymieszane warzywa, orzeszki, pokrojone grilowane mięso całość polewam sosem i posypuję sezamem Pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.05.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Kasiu,ja wypróbuję na pewno:)Twoja wariacja na temat sałatki Jamiego O. (ta z sosem w słoiczku) robi furorę wśród naszych gości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Tak samo kroję warzywka ale do indyka z warzywami . Ja sezamu, orzeszków nie mogę ale popatrzeć zawsze ! Wygląda pysznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.05.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 mada1412 cieszę się, ze sałatka poszła w świat od kiedy ją podałam pierwszy raz teraz moi goście wręcz się jej domagają yokasta ja z orzeszkami też muszę uważać, bo mam delikatne uczulenie dlatego najczęściej zastępuję je pestkami dni lub słonecznika, chociaż ostatnio zauważyłam, że słonecznik też przestaje mnie lubić W tym daniu pożna pominąc pestki i orzeszki i też będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 agawi74 dzięki wielkie za pomoc w sprawie wizytówek. Znalazłam jakiś program do tworzenia wizytówek ale to nie dla mnie zamówiłam już i nawet dostałam wstępny projekt....będą ładne Kasiu nie ma za co:) Jestem pewna,że z Twoim gustem i wyczuciem smaku wizytówki będą piękne. Mam nadzieję, że się nam pochwalisz jak będą gotowe:wiggle: Przepis na sałatkę super apetyczny- wypróbuję na pewno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.05.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Agawi pewnie, ze się pochwalę wizytówkami, bo sama je wymysliłam Dziewczynki trzymajcie jutro za mnie kciuki....to ważny dla mnie dzień....i pozytywne fluidy bardzo mi się przydadzą. Nie wiem czy dzisiaj zasnę grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Będziemy trzymaćhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 23.05.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 a u Ciebie Kasia jak zawsze pięknie i w mieszkaniu i pieknie kulinarnie . Nowy przepis wypróbuje napewno wygląda smakowicie Lokal wygląda cudownie , sama bym chciała w takim miejscu pracowac - mogłabym nawet sprzątać hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.05.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 A tu jak zwykle coś ciekawego, jak nie wnętrze to danie Prezentuje się naprawdę smacznie, a do tego proste i szybkie w przygotowaniu, więc na pewno wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.05.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 kurde gdzie bym nie weszła na watek tam same smakołyki Nic tylko gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.05.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Gotujcie Kobietki, gotujcie bo to prawdziwa frajda .... Agawi dzięki za kciuki....niestety nie pomogły Doła mam totalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Agawi dzięki za kciuki....niestety nie pomogły Doła mam totalnego Ojejku, szzkodaaaa:( Możemy Ci jakoś pomóc, Kasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.05.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Kasia ...no nie dołuj się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 24.05.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Kasiu, głowa do góry! Nie do końca wiem o co chodzi, bo ostatnio nie mam czasu na forum, ale trzymam kciuki, żeby było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts