pysiaczek 27.05.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 O rany to mada zrobiła napad na sklep i wyniosła z niego cały zapas stolików? Kasiu podpisuję się pod tym co napisała agawi Masz po prostu całe mnóstwo rozlicznych zdolności w takiej jednej małej osóbce - jak to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.05.2011 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Dziewczynki, stolika nie mogę się doczekać z pewnością sprawi mi wiele radości Co do fotografowania, to bardzo bym chciała umieć robić to jakoś bardziej profesjonalnie. Nawet nie znam do końca wszystkich funkcji mojego aparatu nie mówiąc o programach do obróbki zdjęć. Nawet nie wiem, który program jest godny uwagi ;)Muszę się tym bardziej zainteresować, bo baaaaardzo lubię robić zdjęcia. Muszę kupić statyw, lampę i obiektyw ale kasy brak Na wszystko przyjdzie pora. Moi znajomi dziwią się czasami po co ja robię np takie zdjęcia...nie wszysy dostrzegają piękno takich miejsc a czyż to okno i aniołek nie są piękne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.05.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Pewnie, że są. Ja zawsze robię zdjęcia budynków, fragmentów fontann albo w ogóle jakichś berbeluch chorwackich, które wszyscy obojętnie mijają. Drzwi, okna, zwieńczenia, ba! - nawet nieraz studzienki , samochody, ulice...mogłabym tak wymieniać. Na pocztówkach znajdziemy widoki, a takie niuanse możemy wypatrzyć tylko i wyłącznie sami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 27.05.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Kasiu witam się w końcu i ja. Po długich poszukiwaniach dzięki Tobie odnalazłam swój styl jeśli chodzi o wnętrza! Od tygodni siedzę i oglądam Twoją galerię w tą i spowrotem i nie mogę się nadziwić jak świetną artystką jesteś. Tak łatwo Ci przychodzi projektowanie tych wnętrz. Po tym co zrobiłaś z różowego salonu składam Ci swoje pokłony!!! Podoba mi się szczególnie to ze robisz coś z niczego , niewielkim nakładem modelujesz swoje mieszkanie tak, że nie chce się z niego wychodzić, lub choćby jak w moim przypadku zamknąć galerii z Twoimi zdjęciami. Ponieważ ja podobnie jak wywnioskowałm również i Ty nie mogę pozwolić sobie na zrobienie generalnego remontu całego mieszkania a krok po kroku jestem zmuszona przemodelowywać jedno wnętrze za drugim, jesteś moją cudną inspiracją!!! Będę z wielką radością odwiedzać Cię nadal, licząc na ewentualne sugestie. Bardzo Ci dziękuję ze założyłaś swój wątek i jesteś inspiracją pewnie nie tylko dla mnie. Jeśli mogę od razu w wątku powitalnym podpytać cię o kolor ścian w przedpokoju (nazwę farby i producenta) będę niezmiernie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.05.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Właśnie jadę do Krakowa a tak dokładniej to trochę za Kraków, pada deszcz a mi słońca potrzeba Mąż prowadzi a ja z laptopem na kolanach i tak mkniemy trochę odpocząć od codziennych zmartwień. Mam nadzieję, że weekend będzie ładny...Mąż jak zwykle eksperymentuje z trasą ciekawe ile dłużej dzisiaj pojedziemy i czy leśna droga którą właśnie jedziemy nagle się nie skończy przylesianka witam Cię serdecznie i dziękuję za tak ciepłe słowa zawstydziłaś mnie tym co napisałaś, ale jednocześnie sprawiłaś mi wielką przyjemność dziękuję bardzo się cieszę, że moje skromne mieszkanko może być dla Ciebie inspiracją mimo, że wiele w nim niedociągnięć. Doskonale wiem o czym piszesz, bo ja kiedy trafiłam na forum, objawieniem dla mnie był dom betib do tej pory uważam, ze to jeden z piękniejszych domów jakie widziałam Moj przedpokój pomalowany jest intuicją dekorala Pytaj o co chcesz w miarę możliwości odpowiem Właśnie w Trójce leciała ta pisenka Pozdrawiam i miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.05.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 O rany to mada zrobiła napad na sklep i wyniosła z niego cały zapas stolików? No w sklepie mieli chyba niezły ubaw ze mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 28.05.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Pytaj o co chcesz w miarę możliwości odpowiem haha no to powiedz skąd wziąć tyle pomysłów i nie pisz ze z głowy, bo dla mnie to nie takie proste Własnie się wybieram z mezem po obiedzie do Ikei, mam zamiar popatrzec narazie na dodatki, bo jesli się uda za tydzien weźmiemy się za malowanie pokoju. No i w związku z Ikea mam pytanie o kanapę Ektorpa, u Ciebie taka chyba stoi Kasiu? Wato, niewarto? Bo jesli chodzi o wizualną stronę to zawsze mi się tego typu kanapy podobaly, ale jak z wyglądem jej po jakims czasie użytkowania? Mam wrazenie ze zaczynaja wyglądac yhm... niechlujnie? P.S. Link z piosenką puszczałam wczoraj ze trzy razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.05.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 przylesianka pomysły z głowy i z inspiracji, bo rzecz jasna nie wszystko sama wymyśliłam Co do kanapy to nie ikea ale bardzo podobna. Ma zdejmowane pokrycie więc bez problemu można je prać. Tkanina jest inna niż ta z ikei, mniej się gniecie. Kupowałam ją tu http://www.mti-furninova.pl/ a moja kanapa to Chicago. Mają całą gamę tkanin do wyboru, cenowo podobnie. Co do Ektorpa nie mogę się wypowiadać, bo nie miałam, ma mój brat i jest ok po 2 latach uzytkowania, nie wygląda niechlujnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.05.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 No w sklepie mieli chyba niezły ubaw ze mnie:) Mada, przyznaj się - ile kupiłaś tych stolików??? Kasiu, mam chętkę na taki dzbanko-wazon z Ikei na stolik właśnie i myślę.... myślę... myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.05.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) joliska ja bardzo lubię ten dzbanek...ostatnio mi spadł i trochę się obił ale nie jest tak źle. Podoba mi się ten błękitny....muszę go na żywo zobaczyć Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 29.05.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 (edytowane) Prześledziłam cały wątek, więc sie ujawniam... zachwycona, zauroczona, zakochana w Twoich przecudnych wnetrzach, ups... z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać Witaj przegorąco przyjmij szczere wyrazy uznania... jak ja Ci, Kasiu, zazdraszaczam... tej lekkości, odwagi, nietuzinkowości w urządzaniu... ja też tak kcem! ale nie umiem... nie omieszkam zwracać się do Ciebie o pomoc bo to TO, co chciałabym u siebie w domku - wnetrza z duszą, pozdrawiam bardzo, bardzo ciepło Edytowane 29 Maja 2011 przez marma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 marma witam Cię serdecznie Dziękuję za miłe słowa cieszę się, że moje mieszkanie tak Ci się podoba:) Szczerze mówiąc dziwi mnie ten fakt.... biorąc pod uwagę jakie wnętrza są na forum Chyba kluczem do stworzenia nietuzinkowego wnętrza jest właśnie odwaga Chcesz mieć coś innego, wyjątkowego musisz się odważyć na zmiany. Czasami małym kosztem, można dokonać cudów i nie bać się zmian, bo to tylko rzeczy Ja często coś zmieniam, niektóre rzeczy są przemalowane już 3-4 raz i cieszą oczy nowym wyglądem. Ograniczone finanse wymuszają we mnie kreatywność i to się sprawdza W miarę możliwości mogę pomóc i doradzić, ale uprzedzam, że żaden ze mnie ekspert wnętrzarski Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 U Madzi już się pochwaliłam więc muszę zrobić to samo u siebie Właśne dostałam dzisiaj piękny stolik takie małe coś a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.05.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Już chwaliłam u Madzi,że aranżacja bardzo ładna Widzę,że Ty też Kasiu przewiązujesz wstążkę na dzbanku Niby takie nic a jaki efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Widzę,że Ty też Kasiu przewiązujesz wstążkę na dzbanku Niby takie nic a jaki efekt! Diabeł tkwi w szczegółach:lol2: Kasiu piękna aranżacja- jesteś czarodziejką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.05.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Agawi74 Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dzięki Dziewczynki Paula lubię wstążeczki na dzbanku czy wazonie, ale Twoja koroneczka też ślicznie wygląda, pewnie odgapię kiedyś agawi niektórzy mówią, że czarownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 30.05.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) marma ........................ Czasami małym kosztem, można dokonać cudów i nie bać się zmian, bo to tylko rzeczy Ja często coś zmieniam, niektóre rzeczy są przemalowane już 3-4 raz i cieszą oczy nowym wyglądem. Ograniczone finanse wymuszają we mnie kreatywność i to się sprawdza W miarę możliwości mogę pomóc i doradzić, ale uprzedzam, że żaden ze mnie ekspert wnętrzarski Pozdrawiam Ja właśnie mam szansę na kreatywność w wykańczaniu poddasza i klatki schodowej, stoi pusta przestrzeń... wspominałaś kiedyś, że szukasz koloru farby szaro-beżowej, ja bardzo chciałabym tez coś takiego znaleźć, może natknęłaś się już na cos podobnego, chciałam pomalować taką farbą klatkę schodową + chyba tapeta na 1 ścianie półpiętra, 1 ściana - klatka dolna, 1 ściana - klatka górna ( co do tapety nabrałam wątpliwości, bo wszystkie wnętrza forumowe w podobnych klimatach do Twojego mieszkanka nie maja tapet, a mnie takie wnętrza najbardziej się podobają... no i mam dylemat). P.S. stoliczki od Mady cudo, tez widziałabym taki w swojej przyszłej sypialni P.S.2 Dla mnie jesteś wystarczającą inspiracją wnętrzarską (ale określenie ) Edytowane 30 Maja 2011 przez marma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) Znalazłam śliczny len muszę wymyślić, co by tu z niego uszyć...może macie jakieś propozycje ? Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts