Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

marma wiesz przestałam już szukać takiego koloru, bo pokochałam szarości ;) jeśli przemaluję salon to właśnie na szary ;) Co do tapet, to bardzo mi się podobają ale u kogoś ;) ja już ich nie chcę, bo przez 10 lat musiałam je znosić na ścianach. Z tapetami trzeba uważać, żeby nie przedobrzyć ale z drugiej strony potafią cudnie ozdobić wnętrze :) Musisz sobie określić, co Ci sie podoba i łączyć w swoim domu rózne inspiracje :) Ja np bardzo bym chciała mieć więcej bieli w moim mieszkaniu, ale nie mogę zmienić wszystkich mebli więc wprowadzam białe akcenty. Lubię kolor drewana i tego też nie chciałabym się całkiem pozbywać. Trzeba czerpać pomysły od innych ale jednocześnie stworzyć swoje wnętrza. Podobają Ci się tapety...postaraj się je wprowadzić do swojego domu. Poszukaj delikatnych wzorów w jednolitych kolorach np. pasy w kilku odcieniach a na pozostałych ścianach farba w kolorze jednego z pasów. Trudno coś doradzić, bo nie wiem co lubisz, jakie masz meble ... Załóż swój wątek wstaw fotki mieszkania to będziemy Ci wrzucać inspiracje ;)

agawi no chyba dobrą ;) mam coś takiego, ze potrafię coś przewidzieć lub np wiem, co się stanie. Miałam kilka takich sytuacji w życiu ;) np kiedyś chciałam kupić auto....chłopak koleżanki miał jakieś do sprzedania, koleżanka nie wiedziała co i jak więc postanowiła do niego zadzwonić. Powiedziałam jej, zanim zadzwoniła, ze nie wiem co to za auto ale wiem, ze jest zielone :D Jak zobaczyłam minę koleżanki kiedy zapytała o kolor auta wiedziałam, że miałam rację...było zielone :D Szkoda, że numerów totka tak nie umiem przewidzieć ;)

Na zasłonkę do pracy nie mam jeszcze tkaniny, nie mam czasu na zakupy ;) może w weekend ;)

Już się nie migę doczekać tej tkaniny ;)

Dziewczynki ja nadal szukam uchwytów do mojej witryny. W weekend mam zamiar się zmobilizować i ją pomalować, ale pomysłu na uchwyty nadal nie mam.

Betib kiedyś mi pokazywała fajne ale nie wiem czy będą ok. Znalazłam jeszcze takie....

Ten ostatni jest fajny ale kolor antyczne złoto...odpada.

Mam słabość do do uchwytów muszelek i kusi mnie zeby dać je na szufladach a na szafkach tylko gałki.

Wcześniej myślałam o czarnych uchwytach ale już sama nie wiem jakie wybrać ?

Może macie jakieś sugestie ;)

Edytowane przez kasia_sw