agawi74 30.05.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 agawi niektórzy mówią, że czarownicą Ale chyba, ze taką dobrą A ten len jest rzeczywiście śliczny i nie wygląda jak len. A co z zasłonkami do Twojej firmy, Kasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 marma wiesz przestałam już szukać takiego koloru, bo pokochałam szarości jeśli przemaluję salon to właśnie na szary Co do tapet, to bardzo mi się podobają ale u kogoś ja już ich nie chcę, bo przez 10 lat musiałam je znosić na ścianach. Z tapetami trzeba uważać, żeby nie przedobrzyć ale z drugiej strony potafią cudnie ozdobić wnętrze Musisz sobie określić, co Ci sie podoba i łączyć w swoim domu rózne inspiracje Ja np bardzo bym chciała mieć więcej bieli w moim mieszkaniu, ale nie mogę zmienić wszystkich mebli więc wprowadzam białe akcenty. Lubię kolor drewana i tego też nie chciałabym się całkiem pozbywać. Trzeba czerpać pomysły od innych ale jednocześnie stworzyć swoje wnętrza. Podobają Ci się tapety...postaraj się je wprowadzić do swojego domu. Poszukaj delikatnych wzorów w jednolitych kolorach np. pasy w kilku odcieniach a na pozostałych ścianach farba w kolorze jednego z pasów. Trudno coś doradzić, bo nie wiem co lubisz, jakie masz meble ... Załóż swój wątek wstaw fotki mieszkania to będziemy Ci wrzucać inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 agawi no chyba dobrą mam coś takiego, ze potrafię coś przewidzieć lub np wiem, co się stanie. Miałam kilka takich sytuacji w życiu np kiedyś chciałam kupić auto....chłopak koleżanki miał jakieś do sprzedania, koleżanka nie wiedziała co i jak więc postanowiła do niego zadzwonić. Powiedziałam jej, zanim zadzwoniła, ze nie wiem co to za auto ale wiem, ze jest zielone Jak zobaczyłam minę koleżanki kiedy zapytała o kolor auta wiedziałam, że miałam rację...było zielone Szkoda, że numerów totka tak nie umiem przewidzieć Na zasłonkę do pracy nie mam jeszcze tkaniny, nie mam czasu na zakupy może w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 30.05.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Cały czas o tym myslę i jetsem coraz bliższa tego P.S. Len przepiękny, super wyglądałby jako klosz do białej lampki, mi kojarzy się także z lalkami Tilda, tzn. z ich sukienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ciekawa z Ciebie osóbka, Kasiu Masz cenny dar przewidywania. Ja czasami też miewam takie sytuacje, ale u mnie to zwykła intuicja:yes: I do totka też niestety szczęścia brak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Słyszałyście tekst o intuicji z Czasu Honoru ? Bezbłędny . Kasiu świetny ten materiał, a jakbyś jeszcze napisała gdzie znalazłaś takie cudo to wiesz że to pełnia szczęścia i zadowolenia będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 marma nie myśl tylko działaj zakładaj galerię zobaczysz jak to wciąga agawi nie wiem jak nazwać to co ja mam, ale czasami mnie to przeraża yokasta http://allegro.pl/tkanina-len-100-odziezowa-lniana-groszki-i1623469485.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Super, wielkie te kropy 1 cm! Bardzo efektowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.05.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Kasiu piękny materiał! Jak dla mnie to fajnie by wygladał na poduszkach albo jakichś zasłonkach/roletach właśnie W pełni zasłużyłaś na zakup stolika przez madę, bo aranżancję na nim wyczarowałaś cudną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 31.05.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 piękny materiał, ja to bym przygarnęła takie poduchy albo obiła sobie nim siedzisko moich starych , babcinych krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 31.05.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Kasiu,ale piękny materiał prawdziwe cacuszko,idealny na poduszkowe poszewki uszyte na zakładkę i wykończone koroneczką... A jeżeli w temacie koronek,to odgapiaj kochana ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 31.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 marma nie myśl tylko działaj zakładaj galerię zobaczysz jak to wciąga No właśnie tego się obawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.06.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Kobietki, materiał zakupiony jak coś uszyję to się pochwalę marma zakładaj wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 01.06.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Koniecznie Kasiu!Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.06.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Już się nie migę doczekać tej tkaniny Dziewczynki ja nadal szukam uchwytów do mojej witryny. W weekend mam zamiar się zmobilizować i ją pomalować, ale pomysłu na uchwyty nadal nie mam. Betib kiedyś mi pokazywała fajne ale nie wiem czy będą ok. Znalazłam jeszcze takie.... Ten ostatni jest fajny ale kolor antyczne złoto...odpada. Mam słabość do do uchwytów muszelek i kusi mnie zeby dać je na szufladach a na szafkach tylko gałki. Wcześniej myślałam o czarnych uchwytach ale już sama nie wiem jakie wybrać ? Może macie jakieś sugestie Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Moja sugestia to muszelki, nie są "na siłę" i nie będą od czapy jak te dwa pierwsze (takie wrażenie odnoszę, jakby były czarne a nie grafitowe to może ten drugi). Tylko że ja bym była za czarnymi muszelkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.06.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Kasiu ja też jestem za muszelkami I na szuflady i na fronty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 I ja również najbardziej widzę tam muszelki A skoro masz do nich słabość to po co się ograniczać? Korzystaj do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dziewczynii chyba faktycznie będą muszelki ale tylko na szufladach bo one tylko poziomo ładnie wyglądają. Chciałam czarne i czarne gałki z ikei....tylko nigdzie nie ma czarnych muszelek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.06.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A może by te przemalować na czarno specjalną farbą do metalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts