Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu pięknie wygląda u Ciebie ten stoliczek od Mady :) Mój będzie musiał poleżeć jeszcze troszkę w kartonie, bo dzięki takiej reklamie wiadomego sklepu i ja go odwiedziłam i zakupiłam taką perełkę :)

I ja obstawiam muszelki, a jak Ci się spodobają to wpadły mi dzisiaj w oko takie gałeczki, te kropki są szare:

http://foto.linahome.pl/1530b.jpg

Też je widziałam...ładne ale właśnie to złoto....moze można by przemalować te metalowe części :) tak to jest jak mam za duży wybór... nie umiem się zdecydować :)

Dzisiaj zabrałam do pracy maszynę do szycia, miałam małe okienko i uszyłam taki oto woreczek (ten z serduszkiem) Muszę przyznać, ze bardzo mi się to szycie spodobało...zaopatrzę się w fajne tkaniny i będę szyć w wolnych chwilach ;)

DSC00099.JPG

yokasta maszyna to cudny wynalazek a szycie wcale nie jest takie trudne. ja oczywiście spodni nie uszyję ale poszewkę na poduszkę czy właśnie woreczek już tak ;)

Paula_71 dziekuję :) uszycie woreczka to nic trudnego :) dziekuję za propozycję kupna uchwytów...ładne są ale ten srebrny metal niebardzo mi pasuje...może mają z innym kolorem?

yokasta ja też z szyjącej rodziny :) mój dziadek był krawcem, babcia też szyła....pamiętam jak bawiłam się singerem stojącym w kuchni. W dzieciństwie też miałam kolorowe ciuszki, bo mama zawsze coś ładnego mi szyła. Kurcze teraz mi się przypomniało, że miałam taką białą bluzeczkę w kolorowe kropki...miałam z 5 lat :)

Paula_71 no i mam dylemat z tymi uchwytami czarne muszelki + gałki czy wszystkie ceramiczne gałki :) w woreczku są 2 sznureczki, żeby się ładnie zaciągały ;)