yokasta 02.06.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Kasia tu są, ale obecnie brak na magazynie, mozesz napisac albo zadzwonic i sie dowiedziec czy beda czy nie. http://uchwytyporcelanowe.pl/uchwyt_50310A07-463.html No...nie wiem czy taki wzór Ci odpowiada ale są czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Kasiu, czarne muszelki są też w Bellamaison, ale jest napisane, że ostatnia sztuka... http://www.bellemaison.pl/uchwyty-i-galki-do-mebli/716-uchwyt-black.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 02.06.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Kasiu pięknie wygląda u Ciebie ten stoliczek od Mady Mój będzie musiał poleżeć jeszcze troszkę w kartonie, bo dzięki takiej reklamie wiadomego sklepu i ja go odwiedziłam i zakupiłam taką perełkę I ja obstawiam muszelki, a jak Ci się spodobają to wpadły mi dzisiaj w oko takie gałeczki, te kropki są szare: http://foto.linahome.pl/1530b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Kobietki dzięki za namiary wysłałam zapytania o dostępność uchwytów.Ja znalazłam jeszcze takie.... Ten ostatni jest czarny. Monisiaaa a gdzie znalazłaś takie cudne gałeczki ?? Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Są na Allegro i na stronie internetowej linahome.pl (na Allegro u tego samego sprzedawcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Monisiaaa już znalazłam kurcze poważnie się nad nimi zastanawiam bo są urocze....drogie trochę ale śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 yokasta dzięki w tym samym czasie piszemy a Ty co myślisz o tych gałeczkach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Te też mi się podobają, bo obawiam się, że kropki mogą mi się znudzić Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Noo...czarne muszelki bardziej by mi się podobały . Gałeczki w groszki są faktycznie słodkie ale mimo wszystko jakoś z pokojem dziecięcym mi się kojarzą, być może na gotowo robią inne wrażenie. edit: te drugie podobają mi się znacznie bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Typowo skandynawski styl...kuszą mnie bardzo zwłaszcza te drugie ale ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 http://freshhome.pl/product_thumb.php?img=images/eaf/galka_kwiatek.jpeg&w=162&h=162 A takie? CHociaż złoto pewnie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Też je widziałam...ładne ale właśnie to złoto....moze można by przemalować te metalowe części tak to jest jak mam za duży wybór... nie umiem się zdecydować Dzisiaj zabrałam do pracy maszynę do szycia, miałam małe okienko i uszyłam taki oto woreczek (ten z serduszkiem) Muszę przyznać, ze bardzo mi się to szycie spodobało...zaopatrzę się w fajne tkaniny i będę szyć w wolnych chwilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ślicznie Ci to wychodzi, ja czekam na maszynę do szycia żeby się zabrać do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.06.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Kasiu,pięknie Ci woreczek wyszedł! Przyznam Ci się,że ja szyję już od dwóch lat ale woreczka uszyć nie uszyłam Znalazłam jeszcze takie gałeczki http://www.dunnesstores.ie/_uploads/img/whitemelon.jpg Są pakowane po dwie sztuki za 4€,jeżeli być chciała mogę Ci kupić bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 yokasta maszyna to cudny wynalazek a szycie wcale nie jest takie trudne. ja oczywiście spodni nie uszyję ale poszewkę na poduszkę czy właśnie woreczek już tak Paula_71 dziekuję uszycie woreczka to nic trudnego dziekuję za propozycję kupna uchwytów...ładne są ale ten srebrny metal niebardzo mi pasuje...może mają z innym kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.06.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Kasiu,nie ma za co służę chętnie jakby co.Niestety nie mają takich bardziej stylowych gałek,ale będę się rozglądać za takimi. Ja wiem,że woreczek nic trudnego,ale jednak dla mnie czarna magia z tym przeciąganiem sznureczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 yokasta ja też z szyjącej rodziny mój dziadek był krawcem, babcia też szyła....pamiętam jak bawiłam się singerem stojącym w kuchni. W dzieciństwie też miałam kolorowe ciuszki, bo mama zawsze coś ładnego mi szyła. Kurcze teraz mi się przypomniało, że miałam taką białą bluzeczkę w kolorowe kropki...miałam z 5 lat Paula_71 no i mam dylemat z tymi uchwytami czarne muszelki + gałki czy wszystkie ceramiczne gałki w woreczku są 2 sznureczki, żeby się ładnie zaciągały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.06.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 oj moja też szyła ...szkoda że ja nie odziedziczyłam tych zdolności ...ale muszę się nauczyć ..moje najpiękniejsze wspomnienie zabawki od Mikołaja uszyty 1,5 metrowy wilk z długaśnymi nogami ...siostra dostała lalkę ...ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Na sentymentalne wspominki nas wzięło yokasta ten ostatni uchwyt który u mnie pokazałaś, to z jakiego sklepu ? ja nadal szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 freshhome.pl, kosztują 12 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts