agawi74 02.06.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Śliczne te Twoje woreczki, Kasiu Bardzo zazdroszczę Ci takich zdolność, bo ja szyć nienawidzę i mam dwie lewe ręce do tego. A co z uchwytami? Muszelki, gałki, czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) yokasta Dzięki agawi dziękuję uchwyty muszę przemyślec, bo coraz bardziej podobaja mis się te ceramiczne gałki Edytowane 2 Czerwca 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.06.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Jeszcze takie wyszperałam... Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Chyba najładniejsze (oprócz muszelek czarnych, które ciężko dostać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 03.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Kasienko,te ostatnie gałeczki bardzo ładne,śliczniutkie wręcz Tylko nie wiem czy gałki i muszelki na jednym meblu się sprawdzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.06.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Paula_71 jeśli kupię te ceramiczne to już nie będzie muszelek, natomiast muszelki i w tym samym kolorze gałki już fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.06.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Śliczne!!! Dzisiaj zabrałam do pracy maszynę do szycia, miałam małe okienko i uszyłam taki oto woreczek (ten z serduszkiem) Muszę przyznać, ze bardzo mi się to szycie spodobało...zaopatrzę się w fajne tkaniny i będę szyć w wolnych chwilach Ale Super Kasiu! Ja mam nadzieję, że będzie można od Ciebie nabyć później takie rzeczy jak już rozwiniesz skrzydła skali produkcyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.06.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) pysiaczek jak wszystko dopracuję, kupie ładne tkaniny i znajdę trochę więcej czasu na szycie, to pewnie coś wystawię na allegro Edytowane 3 Czerwca 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.06.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 uchwyty piękne, wszystkie, sama miałabym problem które wybrać mam komodę taką z płyty do przemalowania i ' sklimatyzowania' i chyba skusze się na muszelki. A skoro czarne trudno dostępne, to może potraktować je sprayem matowym... p.s. woreczek śliczny:) pokazuj cuda, które w wolnym czasie uszyjesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 03.06.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Urocza wizytówka Kasiu Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Super wizytówka, pasuje do Ciebie (tzn. do tej Ciebie jaką znamy z fm ). Jest taka kobieca, dobrze się kojarzy. Kasiu czy ta strona już istnieje? Bo automatycznie wskakuje mi na jakiegoś bloga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.06.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 asiulkowo czarne muszelki też można dostać tylko nie ma ich tak dużo jak bym chciała. Witryna bedzie pomalowana, to wtedy zdecyduję Paula_71 dzięki Znacie już nawet mój nr tel oj to forum obnaża mnie coraz bardziej yokasta właśnie chciałam, zeby wizytówka była 'babska', bo z kobietami pracuję. Muszę jednak powiedzieć, że zaskakująco dużo kobiet, nie czuje tego klimatu...są bardzo 'męskie' , nie przywiązują wagi do detali, wystroju wnętrz itp. Moje klientki w nowym salonie, siadają i w milczeniu patrzą na nowy wystrój często widzę, że są zdziwione czasami pytaja mnie jak ja mam w mieszkaniu, bo w pracy tak inaczej niż wszycy czytaj:brązowo-beżowo i czy zatrudniałam projektanta wnętrz bawi mnie to, ich zaskoczenie, bo ja naprawdę nie mam tam nic nadzwyczajnego.... Moja stronka jeszcze nie działa pod tym adresem....blog nie jest mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.06.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Kasiu, usuń wizytówkę dla własnego spokoju i wstaw wersję anonimową Pokazałaś mieszkanie, firmę, a teraz dane i telefon - to sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.06.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Dzięki Kobietki , usunęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.06.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Muszę Wam pokazać moje balkonowe roślinki Cieszę się jak dziecko, ze z nasionek coś mi wyrasta... Pachnący groszek...mam juz dla niego ozrobne podpórki, żeby się miał po czym piąć Maciejka, mam nadzieję, ze zakwitnie... Mięta od mamy z ogrodu I mój dzisiejszy zakup..lawenda...pachnie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.06.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Świetne, nad roślinami to ja mogę godzinami dumać. Jeśli są pachnące to bajka. Moja balkonowa maciejka nie pachniała intensywnie . Kasia a jak Twoje iglaczki ? Przeżyły, reanimowałaś je troszkę czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.06.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ja jestem ciekawa czy moja maciejka zakwitnie Iglaki są karłowate i nie będą dużo rosły ale widzę, że wypuszczają nowe igiełki, dostały odżywki i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.06.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 To super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 04.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Muszę Wam pokazać moje balkonowe roślinki Cieszę się jak dziecko, ze z nasionek coś mi wyrasta... Pachnący groszek...mam juz dla niego ozrobne podpórki, żeby się miał po czym piąć Maciejka, mam nadzieję, ze zakwitnie... Mięta od mamy z ogrodu I mój dzisiejszy zakup..lawenda...pachnie pięknie Po prostu brak slow Kasiu, przecudny klimat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 04.06.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Kasiu, jestem zauroczona twoim mieszkankiem. JESTEŚ ARTYSTKĄ. Pięknie, domowo, ciepło, cudnie.Czy ta tablica HOME w przedpokoju jest twojego autorstwa czy kupiona?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts