Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

1580b.jpg

Śliczne!!!

Dzisiaj zabrałam do pracy maszynę do szycia, miałam małe okienko i uszyłam taki oto woreczek (ten z serduszkiem) Muszę przyznać, ze bardzo mi się to szycie spodobało...zaopatrzę się w fajne tkaniny i będę szyć w wolnych chwilach ;)

DSC00099.JPG

Ale Super Kasiu! Ja mam nadzieję, że będzie można od Ciebie nabyć później takie rzeczy jak już rozwiniesz skrzydła skali produkcyjnej :D

uchwyty piękne, wszystkie, sama miałabym problem które wybrać:p

mam komodę taką z płyty do przemalowania i ' sklimatyzowania' i chyba skusze się na muszelki.

A skoro czarne trudno dostępne, to może potraktować je sprayem matowym...

p.s. woreczek śliczny:)

pokazuj cuda, które w wolnym czasie uszyjesz

pozdrawiam

asiulkowo czarne muszelki też można dostać tylko nie ma ich tak dużo jak bym chciała. Witryna bedzie pomalowana, to wtedy zdecyduję ;)

Paula_71 dzięki ;) Znacie już nawet mój nr tel ;) oj to forum obnaża mnie coraz bardziej :p

yokasta właśnie chciałam, zeby wizytówka była 'babska', bo z kobietami pracuję. Muszę jednak powiedzieć, że zaskakująco dużo kobiet, nie czuje tego klimatu...są bardzo 'męskie' , nie przywiązują wagi do detali, wystroju wnętrz itp. Moje klientki w nowym salonie, siadają i w milczeniu patrzą na nowy wystrój :) często widzę, że są zdziwione :) czasami pytaja mnie jak ja mam w mieszkaniu, bo w pracy tak inaczej niż wszycy czytaj:brązowo-beżowo ;) i czy zatrudniałam projektanta wnętrz :D bawi mnie to, ich zaskoczenie, bo ja naprawdę nie mam tam nic nadzwyczajnego....

Moja stronka jeszcze nie działa pod tym adresem....blog nie jest mój ;)

Muszę Wam pokazać moje balkonowe roślinki :) Cieszę się jak dziecko, ze z nasionek coś mi wyrasta...

Pachnący groszek...mam juz dla niego ozrobne podpórki, żeby się miał po czym piąć

DSC00133.JPG

DSC00129.JPG

Maciejka, mam nadzieję, ze zakwitnie...

DSC00142.JPG

Mięta od mamy z ogrodu ;)

DSC00139.JPG

I mój dzisiejszy zakup..lawenda...pachnie pięknie :)

DSC00146.JPG

Muszę Wam pokazać moje balkonowe roślinki :) Cieszę się jak dziecko, ze z nasionek coś mi wyrasta...

Pachnący groszek...mam juz dla niego ozrobne podpórki, żeby się miał po czym piąć

DSC00133.JPG

DSC00129.JPG

Maciejka, mam nadzieję, ze zakwitnie...

DSC00142.JPG

Mięta od mamy z ogrodu ;)

DSC00139.JPG

I mój dzisiejszy zakup..lawenda...pachnie pięknie :)

DSC00146.JPG

Po prostu brak slow Kasiu, przecudny klimat...