Paula_71 04.06.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Kasiu,lawenda w tej osłonce wygląda oszałamiająco! Twój cały balkon jest oszałamiający,przyjemny,przytulny idealny do relaksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.06.2011 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Dzięki Kobietki Szkoda, że ten mój balkon jest taki wąski tak naprawdę nic się nie da na nim ustawić i nie jest wygodnie niestety. Właśnie zrobiłam sobie przerwę na kawkę...maluję witrynę....wreszcie Już wygląda super Chyba podobnie przerobię stolik tv i komodę. Wymienie im blaty na drewniane...zabejcuję na kolor stołu a reszta bedzie biała Uchwyty będą jednak czarne, muszelki i gałki...na ceramiczne do wszystkich mebli musiałabym wydać 350 zł Zmykam szlifować zaszpachlowane dziurki Z ogrodu mojej mamy Edytowane 4 Czerwca 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 04.06.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Brawo!Maluj,szlifuj i szybciutko nam tu pokazuj efekty metamorfozy Zapomniałam dodać,że irysy piękne,mają cudowny kolor. Edytowane 4 Czerwca 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.06.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Świetny klimacik na balkonie My jutro będziemy pracować nad swoim - dziś kupiłam szarawą bejcę do doniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.06.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Balkon cudowny, ale pojemnik na lawendę cudowniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.06.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Witryna pomalowana Wykończyła mnie muszę przyznać Prawie 8 godzin z nią walczyłam ale efekt był tego wart Fotki wstawię jak będą zamontowane uchwyty Pysiaczek ja przerobiłam skrzynkę od pana z warzywniaka na skrzynkę na kwiatki Pochwal się co wyczarowałaś z tą szarą bejcą !! Agola przepraszam ale przeoczyłam Twoje pytanie....tabilice dostałam od brata widziałam takie na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 05.06.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 pysiaczek gdzie kupiłaś szarą bejcę? jaka firma? Możesz coś o niej napisać? Wnętrza piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.06.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Diabełku dziękuję ! Oto moja witryna....muszelki kupine na szybko w LM i potraktowane czarną farbą w sprayu A to z naszego dzisiejszego wypadu za miasto...pięknie, zielono, pachnąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Kasiu mebel nie do poznania!!! Zmieniam zdanie co do muszelek i gałek,pasują do siebie i to jak Jeszcze raz wielkie brawa dla Ciebie za metamorfozę mebelka.Masz zdolne łapki,a to co nimi tworzysz tylko to potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.06.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Super witrynka gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusik 05.06.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Jestem zauroczona mieszkankiem, detalami, Twoją pomysłowością i konsekwencją w wystroju. Wielkie brawa! A jak pomyślę, że to cudne mieszkanko znajduje się na "tałzenie"... Powinnaś wszystkim mieszkańcom odmienić mieszkania, wtedy byłoby to najbardziej urokliwe osiedle na świecie! Pozdrawiam niemal po sąsiedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.06.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Pięknie wyszła Ci ta witrynka:yes: Muszelki pasują jak ulał Wycieczkowe widoki marzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.06.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Pysiaczek ja przerobiłam skrzynkę od pana z warzywniaka na skrzynkę na kwiatki Pochwal się co wyczarowałaś z tą szarą bejcą !! Gdybym taką skrzynkę gdzies dorwała to bym się za doniczką nie oglądała nawet Ale nie było wyjścia Z końcowego efektu jestem bardzo zadowolona - postaram się dziś cyknąć fotkę pysiaczek gdzie kupiłaś szarą bejcę? jaka firma? Możesz coś o niej napisać? Bejcę kupiłam w LeroyMerlin. Jak wrócę z pracy sprawdzę jak się nazywa i napiszę Kasiu :jawdrop:Warto było te 8h poświęcić witrynce Mebel nie do poznania a i jak oko cieszy w nowej formie Z pewnością Ciebie jeszcze bardziej bo lepiej wpisuje się we wnętrze Widoki z wycieczki cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.06.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Ok mam fotki, ale słońce tak mocno jeszcze świeci, że trochę prześwietlone są Kasiu wklejam tutaj doniczkę a jak chcesz żeby skasować to powiedz tylko słówko W moim albumie jeszcze moja pseudo rabatka na parapecie Balkon chcemy wyłożyć drewnem a elewację pomalować na szaro (jaśniejszy niż donica). Mam nadzieję, że w tym sezonie uda się zrealizować te plany A bejcę do drewna kupiłam w Leroy'u. To jest firma Syntilor kolor Popiel 311. Puszka ma 0,5l. Aplikacja pędzelkiem lub szmatką. Kosztowała niecałe 29zł. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 06.06.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Pysiaczek,bardzo fajna jest ta szara bejca,ładnie zabarwiła skrzynkę.Rabatka na parapecie bardzo udana p.s.ślubne zdjęcie rewelacyjne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 06.06.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Diabełku dziękuję ! Oto moja witryna....muszelki kupine na szybko w LM i potraktowane czarną farbą w sprayu Wyszło to naprawdę rewelacyjnie, gratuluję efektu, i paprotka na witrynce wygląda wery najs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.06.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Bardzo się cieszę, że moja witryna się Wam podoba Uchwyty powinny być troszeczkę inaczej rozmieszczone tzn muszelki troszeczke niżej i dolne gałki też bardziej na boki ale nie chciałam juz wiercic nowych dziur I tak mnie cieszy "nowy" mebel Mąż mnie zapytał kiedy zabieram się za komodę gusik witam Cię serdecznie Sąsiadeczko Oj ten mój "tałzen", to takie dziwne miejsce...przytłaczają mnie wielkie bloki, trochę taka "szuflandia" ale z drugiej strony jest bardzo cicho, zielono, czysto i bliziutko do parku Z niecierpliwością czekam na Twoje wnętrza pysiaczek doniczka wyszła rewelacyjnie !!! Nie spodziewałam się, ze szara bejca może wyglądać tak fajnie. Roślinki piękne fotkę zostaw oczywiście marma dzięki paprotki mnie lubią rosną mimo wszystko Edytowane 6 Czerwca 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 07.06.2011 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Kasiu, pięknie wyszła witryna:)coraz bardziej nabieram chęci, żeby dzieci wyeksmitować do babci i swoją komodę przerobić, już, teraz, zaraz:P Lawenda piękna, moje krzaczorki działkowe intensywnie fioletowe, dostały róże okrywowe bladoróżowe do towarzystwa, czekam aż ślicznie się rozrosną.Pozdrawiam serdecznie z poranną kawką, buziaki wirtualne:* http://asiulkowo.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.06.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 asiulkowo dziękuję wyeksmituj dzieciaczki do babci i przerabiaj komodę Moje dzisiejsze woreczki Tkanina w grochy niestety nie jest szara...na mojej fotce widać jej prawdziwy kolor (naturalny len) mimo to też jest ładna Jutro uszyje poszewkę na jaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.06.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Tkanina w groszki pomimo,że nie szara to i tak śliczna,taki naturalny kolor lnu też jest piękny,ślicznie wyszły Ci te woreczki. Masz talent do szycia i dobierania tkanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts