Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Kobietki :) Szkoda, że ten mój balkon jest taki wąski tak naprawdę nic się nie da na nim ustawić i nie jest wygodnie niestety.

Właśnie zrobiłam sobie przerwę na kawkę...maluję witrynę....wreszcie :) Już wygląda super :D Chyba podobnie przerobię stolik tv i komodę. Wymienie im blaty na drewniane...zabejcuję na kolor stołu a reszta bedzie biała :) Uchwyty będą jednak czarne, muszelki i gałki...na ceramiczne do wszystkich mebli musiałabym wydać 350 zł ;) Zmykam szlifować zaszpachlowane dziurki ;)

DSC00089.JPG

Z ogrodu mojej mamy ;)

Edytowane przez kasia_sw

Witryna pomalowana :) Wykończyła mnie muszę przyznać ;) Prawie 8 godzin z nią walczyłam ale efekt był tego wart :) Fotki wstawię jak będą zamontowane uchwyty ;)

Pysiaczek ja przerobiłam skrzynkę od pana z warzywniaka na skrzynkę na kwiatki ;) Pochwal się co wyczarowałaś z tą szarą bejcą !!

Agola przepraszam ale przeoczyłam Twoje pytanie....tabilice dostałam od brata ;) widziałam takie na allegro

Jestem zauroczona mieszkankiem, detalami, Twoją pomysłowością i konsekwencją w wystroju.

Wielkie brawa! A jak pomyślę, że to cudne mieszkanko znajduje się na "tałzenie"... ;) Powinnaś wszystkim mieszkańcom odmienić mieszkania, wtedy byłoby to najbardziej urokliwe osiedle na świecie!

Pozdrawiam niemal po sąsiedzku. :)

Pysiaczek ja przerobiłam skrzynkę od pana z warzywniaka na skrzynkę na kwiatki ;) Pochwal się co wyczarowałaś z tą szarą bejcą !!

Gdybym taką skrzynkę gdzies dorwała to bym się za doniczką nie oglądała nawet ;) Ale nie było wyjścia :D Z końcowego efektu jestem bardzo zadowolona - postaram się dziś cyknąć fotkę :yes:

pysiaczek gdzie kupiłaś szarą bejcę? jaka firma? Możesz coś o niej napisać?

Bejcę kupiłam w LeroyMerlin. Jak wrócę z pracy sprawdzę jak się nazywa i napiszę :)

Kasiu :jawdrop:Warto było te 8h poświęcić witrynce :yes: Mebel nie do poznania a i jak oko cieszy w nowej formie :) Z pewnością Ciebie jeszcze bardziej bo lepiej wpisuje się we wnętrze :)

Widoki z wycieczki cudne!

Ok mam fotki, ale słońce tak mocno jeszcze świeci, że trochę prześwietlone są ;)

Kasiu wklejam tutaj doniczkę a jak chcesz żeby skasować to powiedz tylko słówko :lol:

W moim albumie jeszcze moja pseudo rabatka na parapecie ;)

Balkon chcemy wyłożyć drewnem a elewację pomalować na szaro (jaśniejszy niż donica). Mam nadzieję, że w tym sezonie uda się zrealizować te plany :)

DSC_0136.JPG

A bejcę do drewna kupiłam w Leroy'u. To jest firma Syntilor kolor Popiel 311. Puszka ma 0,5l. Aplikacja pędzelkiem lub szmatką. Kosztowała niecałe 29zł.

Edytowane przez pysiaczek

Bardzo się cieszę, że moja witryna się Wam podoba :) Uchwyty powinny być troszeczkę inaczej rozmieszczone tzn muszelki troszeczke niżej i dolne gałki też bardziej na boki ale nie chciałam juz wiercic nowych dziur ;) I tak mnie cieszy "nowy" mebel :D Mąż mnie zapytał kiedy zabieram się za komodę ;)

gusik witam Cię serdecznie Sąsiadeczko :) Oj ten mój "tałzen", to takie dziwne miejsce...przytłaczają mnie wielkie bloki, trochę taka "szuflandia" ;) ale z drugiej strony jest bardzo cicho, zielono, czysto i bliziutko do parku ;) Z niecierpliwością czekam na Twoje wnętrza :)

pysiaczek doniczka wyszła rewelacyjnie !!! Nie spodziewałam się, ze szara bejca może wyglądać tak fajnie. Roślinki piękne :) fotkę zostaw oczywiście ;)

marma dzięki :) paprotki mnie lubią :) rosną mimo wszystko :D

Edytowane przez kasia_sw

Kasiu, pięknie wyszła witryna:)

coraz bardziej nabieram chęci, żeby dzieci wyeksmitować do babci i swoją komodę przerobić, już, teraz, zaraz:P

Lawenda piękna, moje krzaczorki działkowe intensywnie fioletowe, dostały róże okrywowe bladoróżowe do towarzystwa, czekam aż ślicznie się rozrosną.

Pozdrawiam serdecznie z poranną kawką, buziaki wirtualne:*

http://asiulkowo.blogspot.com/

asiulkowo dziękuję :) wyeksmituj dzieciaczki do babci i przerabiaj komodę ;)

Moje dzisiejsze woreczki ;)

DSC00213.JPG

DSC00216.JPG

DSC00221.JPG

Tkanina w grochy niestety nie jest szara...na mojej fotce widać jej prawdziwy kolor (naturalny len) mimo to też jest ładna :) Jutro uszyje poszewkę na jaśka ;)