martaibartek 25.11.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Zagadam! podziwiam! pozdrawiam!!! cudnie u ciebie przebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 25.11.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 AAAAAAA!!!! Ja nie wytrzymam kolejna cholernie uzdolniona bestyjka. Jak dobrze, że to forum istnieje, bo takie beztalencie (chodzi oczywiście o urządzanie domu) może przynajmniej sobie pooglądać i powzdychać, jakby to było pięknie mieć to coś w głowie co tworzy takie pomysły. Świetnie urządzone masz mieszkanko. Ja też na razie mieszkam w bloku i to na 47m2. Coś tam próbowałam wymodzić, ale nie do końca jestem zadowolona. Mam nadzieję, że z domem pójdzie dużo lepiej. Moja nadzieja w tym forum i w was. Na razie gratuluję Tobie i będę sobie zaglądać od czasu do czasu. Muszę zapisać Twoją galerię w Ulubionych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.11.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) pysiaczek listwy mogę polecić z czystym sumieniem. Pan od którego kupowałam doradzał jak i czym je przyklejać....trochę się dziwił jak ja dzwoniłam z pytaniami i odpowiadał rozbawiony, ale może kobiety nie zajmują się takimi rzeczami Z tkaniny chyba faktycznie zrobię poduszki KasiaC79 tak jak wspomniałam nasze ściany są koszmarnie nierówne i my trochę kombinowalismy. Mąż kupił w castoramie taki ręczny, ostry strug i w miejscu gdzie ściana miała lekkie wybrzuszenie ścinał trochę tej listwy z tyłu. Ona jest z takiego jakby sprasowanego papieru wiec z docinaniem nie było problemów. Jeśli mimo wszystko odstawała, po przyklejeniu do ściany dopychaliśmy ją czymś ciężkim i zostawialiśmy na noc. Ładnie przylegają ale są jednak miejsca gdzie jest delikatny odstęp od ściany. Najgorsze jest dopasowywanie w rogach zwłaszcza jak nie są one proste. My ratowaliśmy sytuację klejem. On jest biały o konsystencji silikonu i można ładnie wypełnić wszelkie przerwy. Najlepiej robić to opuszkiem palca w rękawiczkach jednorazowych Tego kleju używaliśmy http://allegro.pl/klej-uniwersalny-uni-fix-290ml-den-braven-bialy-i1313073817.html martaibartek witaj dziękuję i zaglądaj kiedy tylko chcesz Warmia witam serdecznie nie bądź taka krytyczna w stosunku do siebie Inspiracje z forum to prawdziwy bodziec do działania Edytowane 25 Listopada 2010 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 25.11.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Aha, zapomniałam, takie lustro z okiennicami, które masz nad stołem - marzyło mi się w wiatrołapie - jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.11.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Też mi się podoba Miałam je przemalować na biało, ale jak je rozpakowałam to zostalo sobie takie.... jest wystylizowane na stare, zniszczone z kornikiem Ja bardzo lubie drewno...różne jego kolory i faktury. Jak kiedyś mi się znudzi to może delikatnie je przetre jakąś białą pastą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 25.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ja znalazłam kilka wersji takiego lustra i każde w danym momencie było cudne i nie wiadomo, które wybrać. Dzięki tobie podjęłam decyzję, że muszę takie cudeńko mieć. Tak mi się kojarzy z włoskim klimatem, takim ciepłym, a ja chciałabym stworzyć taki ciepły klimacik. Oby mi to wyszło. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia77 25.11.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Kasieńko listwy są ekstra!!! Zdecydowanie mówię im TAKKKKK!!! Ale dopiero w innym "m" a może jeszcze lepiej "domu" Grunt to pozytywne myślenie i głowa pełna marzeń Co do Twoich zdobyczy - och i ach po prostu brak mi słów albo masz farta albo po prostu cudne ręce które wynajdują takie cudeńka Zdecydowanie zrobiłabym z nich poduszeczki takie romantyczne, nostalgiczne i milusie!!! No i najważniejsze - przyzwolenie dałaś więc pytać bedę o wszystko bez krępacji a co mi tam ...właściwie czemu nie Zatem gdzie kupić prze cudnej urody rameczkę nad singierowską maszyną? którą i ja posiadam ale w białym wydaniu Pozdrowionka zasyłam i ciągle czekam...czekam...na nowe inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Kasiu-wpadłam przypadkiem tworząć swoję galerię i.......... Super klimacik na niewielu metrach! To się nazywa sztuka! A dzban z misą masz super- wiem co mowię, bo posiadam taki sam zakupiony kilka miesięcy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.11.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Warmia wybór takich luster jest duży i ja też nie miałam się zdecydować. Lubię lustra i mam trochę za mało ścian, zeby zawiesić wszystko co mi się podoba gusia77 ja też zostanę przy tych listwach, bo są ładne i w dobrej cenie.... może kiedyś będę się urządzać na nowo co do moich zdobyczy, to czasami udaje mi się trafić na takie perełki...żałuję tylko, że nie mam czasu na odwiedzanie tych sklepów. Poduszki to chyba dobry pomysl Ramkę kupiłam we FLO, nie zdążyłam kupić białej a wiem, że były więc kupiłam na wyprzedaży wściekle zieloną i przemalowałam ją matową farbą w sprayu agawi74 witaj w moich skromnych progach dziekuję za miłe słowa, ale co tam moje mieszkanie w porównaniu z Twoim przepieknym domem będę stałym bywalcem u Ciebie, bo dom robi cudne wrażenie....i ta przestrzeń Ja powoli szykuję się do świąt...cały rok kupuję jakieś dodatki, ozdoby....szukam na wyprzedażach i w dziwnych sklepach. W niedzielę wybieram się na giełdę kwiatową i na samą myśl aż się boję :D głównie o moje fonanse A dzisiaj kupiłam w makro takie skarpety nawet jako ozdoba fajnie wyglądają http://images35.fotosik.pl/254/5155346f85319112.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.11.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 U mnie dzisiaj zima na całego...fajna jest, jak jest się w ciepłym domu Moje osiedle jest biało szare.... http://images37.fotosik.pl/395/d1ebed1cb892fec9med.jpg Storczyk właśnie zaczyna kwitnąć....ostatnio miał 28 kwiatów http://images38.fotosik.pl/414/48790c63a624b6c8.jpg A bukszpan z balkonu trafił do środka, bo żal mi było go tam zostawiać.... http://images45.fotosik.pl/421/32b441948bf513ed.jpg Dzisiaj przytafiło mi się coś zabawnego...byłam sama w mieszkaniu, sprzątałam więc włączyłam sobie koncert U2 ..głośno Wchodząc do pokoju przestraszyłam się, bo w serduszku które jest zawieszone na lustrze, a które też jest lusterkiem odbijała się twarz Bono Od razu zrobiło mi się weselej, bo muszę się przyznac że go uwielbiam Mniej więcej tak to wygladało http://images47.fotosik.pl/420/1965a137d84a5f75med.jpg A tak jest u mnie wieczorową porą http://images43.fotosik.pl/420/13fa5aa164c115ddmed.jpg http://images35.fotosik.pl/256/2cb81aa634398f7emed.jpg http://images46.fotosik.pl/401/89695cacaef98c8bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 27.11.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Cudowny ten Twój korytarz, Kasiu, zwłaszcza wieczorową porą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.11.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 A mi się podoba wszystko łącznie z widokiem z okna wieczorową porą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga1719508038 28.11.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 cudowny klimacik ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia77 28.11.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Kasiu ale klimatycznie u Ciebie!!! Pięknie udekorowany parapet w blasku świec wygląda zjawiskowo Rozmarzyłam się Twarz Bono w lusterku...nieźle to uchwyciłaś w obiektywie Ceglana ściana świetnie się prezentuje...sami przycinaliście i układaliście? Za mną chodzi taka ściana pomalowana na biało naoglądałam się ich na skandynawskich blogach ale zupełnie nie mam pojęcia czy to prosto tak zrobić? Wieczorne widoczki z okna zupełnie jak u mnie a między blokami piękne zaśnieżone góry!!! Pozdrawiam Cię i miłej rodzinnej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ależ milutko, cieplutko i przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.11.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Dziękuję Dziewczynki Jesienią i zimą lubię takie wieczory przy zapalonych świecach Dzisiaj byłam na giełdzie kwiatowej....ojjjj ile tam cudownych rzeczy. Kupiłam to i owo, ale to pokażę jak wszystko będzie gotowe na święta;) gusia77 cegłe układał pan, który robił remont. Ja chętnie zrobiłabym białą cegłę w salonie, ale chyba już nie w tym mieszkaniu http://allegro.pl/stara-cegla-biala-plytki-ceglane-scienne-i1323985850.html o taką, tą którą mam w przedpokoju też kupowałam u tego sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia77 28.11.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 O kurcze ale fantastyczna ta biała cegła!!! Ja się nie orientowałam że jest taka biała cegła No po prostu jak dla mnie bomba A do tego co jeszcze dochodzi jakaś fuga i klej pewnie? Jesteś dla mnie skarbnicą informacji serdecznie Ci dziękuję I oczywiście czekam na Twoje świąteczne nowości ciekawi mnie jaki kolor preferujesz na święta U mnie zagości czerwień jak zawsze świąteczna i klimatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.11.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Moja cegła była klejona na jakiś elastyczny klej do glazury a fuga taka specjalna do kamienia wiem, ze sa różne kolory. U mne święta też będą klasycznie czerwone Jakoś nie jestem przekonana do innych kolorów w tym wyjątkowym czasie A to mała zapowiedź moich świątecznych klimatów....jeszcze bez czerwieni http://images40.fotosik.pl/407/4ff62b42635920e3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia77 29.11.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Zapowiedź świątecznych klimatów niezwykła Czekam na więcej... miłego wieczorku i całego tygodnia właśnie wróciłam z pracy i jestem nieźle przemarznięta grzeję się przy kubku gorącej herbatki zima u mnie na całego jest pięknie biało nastrojowo !!! tak jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia77 30.11.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Kasiu moja koleżanka właśnie kupiła sobie mieszkanko i jest na etapie urządzania ależ jej zazdroszczę Podesłałam jej Twój wątek aby się troszkę zainspirowała bo jest czym I od rana zasypuje mnie pytaniami Dlatego w jej imieniu chciałam Cię zapytać co to za deski masz na podłodze w salonie i gdzie można kupić takie czarne klamki? czy są też takie proste a nie okrągłe? To tyle na chwile obecną ale obawiam się że tych pytań z upływem czasu będzie więcej Mam nadzieję że się nie gniewasz że tak dopytuję Miłego dnia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts