dagunia 14.06.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 heheh to ja też się przyłączam do rzucających biszkoptem Kasia woreczki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.06.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Kobietki co Wy z tym rzucaniem biszkoptem ?? Nie bardzo wiem o co chodzi tzn gdzieś chyba mi się o uszy obiło ale nie wnikałam w temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.06.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Kasiu po upieczeniu biszkopta wyjać jeszcze gorący z piekarnika, rzucić z wysokości ok 60cm na ziemię (w blaszce) i wsadzić ponownie do uchylonego piekarnika do ostygnięcia Może Ty masz tak dobrą rękę do ciasta, że nie potrzebujesz takich sztuczek a zakalca i tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Kasiu po upieczeniu biszkopta wyjać jeszcze gorący z piekarnika, rzucić z wysokości ok 60cm na ziemię (w blaszce) i wsadzić ponownie do uchylonego piekarnika do ostygnięcia Może Ty masz tak dobrą rękę do ciasta, że nie potrzebujesz takich sztuczek a zakalca i tak nie ma Ja NIGDY nie rzucam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.06.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Bo niektórzy mają wrodzone zdolności i zakalca choćby chcieli to nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.06.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Hahahaha podoba mi sie ten pomysł,przy najbliższej okazji wypróbuję,a ta się szykuje w piątek.Zobaczymy co z tego rzucania wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.06.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 kiedys czytałam o tym rzucaniu ale myslałam ze to żart hehe;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.06.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Paula ja rzucalam tort dla chlopakow ...niesamowite uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.06.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Hahaha następnym razem też rzucę biszkoptem Uszyłam dzisiaj kolorowe trójkątne chorągiewki ....fotki jutro bo zapomniałam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.06.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Wspomniane chorągiewki Klientka mnie dzisiaj zapytała co to jest i do czego służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.06.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Piękne pastelowe kolorki i ta krateczka i te kropeczki Teraz dopiero zobaczyłam, że ściana nie jest gładka tylko pod szarą farbą jest tapeta? Bardzo fajny efekt A zasłonka na drzwi się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Urocze chorągiewki!Mają śliczne pastelowe kolorki Ludzie to mają pytania hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.06.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) pysiaczek na ścianie faktycznie jest tapeta taka specjalna do malowania, bo ściany były straszne a nie miałam już pieniędzy na robienie gładzi. Zasłonka nadal jest w planach nie wiem czy ją szyć bo jednak ciągle przechodzę przez te drzwi i nie wiem czy ma to sens....jeszcze nad tym myślę ; Paula dzięki yokasta Panie ciągle się rozglądają bo u mnie cały czas coś przybywa więc dostrzegają nowości Zobaczcie jakie ładne kufry są w Jysku..szkoda, ze nie białe ale i tak ładne widziaam je dzisiaj na żywo i ten najwiekszy jest naprawdę spory Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kufry są super,kolor też mają ładny,naturalny. Lubię takie "pojemniki" w postaci kufrów czy koszy.We Wrocławiu za przechowalnię szalików i czapek służą stare walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.06.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kasia, właśnie namawiam męża na taki kufer bo siedzę do rana na stronie jyska (tzn. nie ciągle ) i wybieramy się dzisiaj po krzesła . Dojrzałam też tacki fajne wiklinowe, ale nie wiem jak na żywo wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.06.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 No widzicie Kobietki to jednak mamy podobny gust Ja kupiłabym oba i postawiła właśnie jeden na drugim ale nie mam już miejsca buuu A może by pod stolikiem postawić z drugiej strony im więcej miejsca do przechowywania tym więcej rzeczy się gromadzi a ja właśnie staram się minimalizować rzeczy w naszym mieszkaniu. Kupiłam dzisiaj najtańsze z możliwych poduszki na krzesła i jak będą pasować to doszyję do nich falbany i będę miała poduszki, bo jak widzę ceny gotowych to źle mi się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kasiu,pomysłowy Dobromir jesteś Ja już myślę nad kupnem kufra/ów i przytachania ich kurierem na wyspę...Ten duży mógłby pomieścić większość zabawek Lenki,mniejszym ja bym się zaopiekowała.Ale korci mnie też aby stały,tak jak piszesz jeden na drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.06.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kasia, kupowałaś te poduszki w Jysku? Te kolorowe może? bo jak tak to padam normalnie Kuferki jeden na drugim wyglądałyby na pewno baaardzo fajnie tylko te dwie stówki mnie odstraszają, więc stawiam na 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.06.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) yokasta poduszki kupiłam białe w Auchan takie zwykłe ogrodowe...oglądałam w Jysku te w motyle ale za dużo by było z nimi roboty i ten materiał strasznie sztuczny a te białe są bawełniane. Z kuframi może się wstrzymaj napewno je przecenią...moze wtedy 2 kupisz w cenie jednego Paula kufer na zabawki idealny ...dopiero jak o tym napisałaś przypomniało mi sie, ze juz gdzieś ten kufer widziałam właśnie w dziecięcym pokoiku i znalazłam Fotka pochodzi z http://szyciejestpiekne.blogspot.com/ Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kasiu,teraz to ja na pewno kupię ten kufer!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts