Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu po upieczeniu biszkopta wyjać jeszcze gorący z piekarnika, rzucić z wysokości ok 60cm na ziemię (w blaszce) i wsadzić ponownie do uchylonego piekarnika do ostygnięcia :D

Może Ty masz tak dobrą rękę do ciasta, że nie potrzebujesz takich sztuczek a zakalca i tak nie ma ;)

Kasiu po upieczeniu biszkopta wyjać jeszcze gorący z piekarnika, rzucić z wysokości ok 60cm na ziemię (w blaszce) i wsadzić ponownie do uchylonego piekarnika do ostygnięcia :D

Może Ty masz tak dobrą rękę do ciasta, że nie potrzebujesz takich sztuczek a zakalca i tak nie ma ;)

:jawdrop: Ja NIGDY nie rzucam;)

pysiaczek na ścianie faktycznie jest tapeta taka specjalna do malowania, bo ściany były straszne a nie miałam już pieniędzy na robienie gładzi. Zasłonka nadal jest w planach ;) nie wiem czy ją szyć bo jednak ciągle przechodzę przez te drzwi i nie wiem czy ma to sens....jeszcze nad tym myślę ;

Paula dzięki :)

yokasta Panie ciągle się rozglądają bo u mnie cały czas coś przybywa więc dostrzegają nowości ;)

Zobaczcie jakie ładne kufry są w Jysku..szkoda, ze nie białe ale i tak ładne widziaam je dzisiaj na żywo i ten najwiekszy jest naprawdę spory

Edytowane przez kasia_sw

No widzicie Kobietki to jednak mamy podobny gust :D Ja kupiłabym oba i postawiła właśnie jeden na drugim ale nie mam już miejsca buuu :bash: A może by pod stolikiem postawić ;) z drugiej strony im więcej miejsca do przechowywania tym więcej rzeczy się gromadzi a ja właśnie staram się minimalizować rzeczy w naszym mieszkaniu. Kupiłam dzisiaj najtańsze z możliwych poduszki na krzesła i jak będą pasować to doszyję do nich falbany i będę miała poduszki, bo jak widzę ceny gotowych to źle mi się robi ;)

yokasta poduszki kupiłam białe w Auchan takie zwykłe ogrodowe...oglądałam w Jysku te w motyle ale za dużo by było z nimi roboty i ten materiał strasznie sztuczny a te białe są bawełniane. Z kuframi może się wstrzymaj napewno je przecenią...moze wtedy 2 kupisz w cenie jednego ;)

Paula kufer na zabawki idealny ...dopiero jak o tym napisałaś przypomniało mi sie, ze juz gdzieś ten kufer widziałam właśnie w dziecięcym pokoiku i znalazłam ;)

Fotka pochodzi z http://szyciejestpiekne.blogspot.com/

Edytowane przez kasia_sw