Paula_71 16.06.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Teraz dojrzałam tego BIG królika na łóżku,jest ktoś chętny do uszycia podobnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.06.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Paula ja mam ambitne plany zabrać się za szycie Tildowych lalek i królików ale jakoś nie mam odwagi ten z bloga jest gigantyczny yokasta sztuczne strasznie bleee ja chciałam te kolorowe na balkon ale właśnie ta tkanina mnie odstraszyła A takie poduszki chcę na moje krzesła Edytowane 16 Czerwca 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kasiu,jak masz cierpliwość do szycia to bierz się do roboty! Ja uszyłam kilka królików ale to nie dla mnie,chociaż nie mówię nie,bo szyłam je ręcznie,może na maszynie szybciej by mi to poszło.Ten królik gigant jest rewelacyjny,w małej czy dużej formie,ale jego wykrój to dla mnie czarna magia Poduszki na krzesła będą piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.06.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kasiu inspiracja do poduszek piękna! Ja w sprawie zasłonki na drzwi jeszcze - jeśli przez nie często przechodzisz to może po prostu coś podpiętego z dwóch boków? Tak sobie gdybam tylko http://img695.imageshack.us/img695/7192/zaslonaluk.th.jpg lub coś na tej zasadzie http://img862.imageshack.us/img862/7703/zdjeciaartykulyduzeoslo.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.06.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 yokasta super bardzo się cieszę a na co miałabym być zła ?? będę zadowolona jak jakąś fotkę wstawisz znając mnie też kupię chociaż jeden a później będę myśleć gdzie go postawić No i poduszki okazały się za małe jutro muszę je oddać. pysiaczek też myślałam o takich zasłonkach...muszę to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.06.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 No co Ty ....mnie to cieszy jak ktoś ma coś ładnego Jeśli zazdroszczę to tak pozytywnie ale wszystkim życzę dobrze i umiem się cieszyć radościami innych. Właśnie nie mogę się doczekać przeprowadzki moich znajomych. Mają piękny dom i już im zapowiedziałam, że będę ich częstym gościem bo tak mi się u nich podoba Twój domek traktuje podobnie z wielką radością zaglądam do Ciebie podglądając co nowego wymyśliłaś Tak właśnie sobie myślę jakie by to było ekscytujące gdybym mogła tak własny dom urządzać....echhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.06.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Lista marzeń...chyba też muszę taką sporządzić.Pomimo tego,że jestem szczęśliwa i zadowolona z życia,to są rzeczy o których marzę i boję się,że pozostaną na zawsze w sferze marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.06.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Oj dobrze mieć marzenia ....ja mam kilka takich duuuuuużych i sporo maleńkich Rzecz jasna te małe łatwiej spełniać yokasta chcesz jeździć na motorze ?? mnie to przeraża... mój mąż ma motor i czasami z nim jeżdżę ale żadna to dla mnie przyjemność....nie wspomnę juz o prowadzeniu takowego pojazdu grrrr..... podziwiam Cię Wreszcie przyszły moje tasiemki i mogę pokazać obiecane woreczki Szary len.... Szara krateczka vichy... Kolor naturalnego lnu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Szary len http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/erotuman.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.06.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Kasiu,cuda szyjesz, a ten szary len!!!!!:jawdrop:gdzie udało Ci się dostać tak piękną tkaninę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.06.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Faktycznie ten szary len jest fajny....trochę gruby i sztywny ale po praniu pewnie będzie miękciejszy Anjazzielonego len jest z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.06.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 kasia te chorągiewki są super, też bym takie chciała ale ja mam dwie lewe ręce do szycia ..ale może spróbuje . Maszynę mam, kiedyś nawet poszewkę uszyłam hehehe ale przy tym jak dobrze pamiętam, ze dwa razy igłę w maszynie złamałam:( więc sierota ze mnie totalna...ale te twoje chorągiewki sa takie cudowne, że kto wie ..... Kiedyś prosiłam siostrę żeby mi takie z UK przywiozła ale ona ciągle zapomina Jeśli chodzi o kosze też je widziałam bo w Jyska mam zaraz przy pracy i się zastanawiałam nad tym największym ale dopiero to zdjęcie pokoju dziecięcego mnie przekonało, więc jak wygrzebie z portfela jakąś kaskę to kto wie Kasia ty dobra Kobieto wiemy że się cieszysz też ze szczęścia innych ja nawet pamiętam jak chciałaś mi pomóc w zakupie wieszaczków z Almi więc :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 17.06.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Kasiu,ja też mam większe,mniejsze marzenia.Jedno małe spełniło się dzięki Madzi Yokasta,rób prawko na motor kiedyś mnie przewieziesz na kleszcza :rotfl: A teraz konkrety Kasiu,woreczki są przepiękne!!!Wszystkie!Chylę czoła przed Tobą.Koniecznie musisz je szyć w ilościach hurtowych i wystawiać gdzieś.Wszystkie zejdą na pniu. Ach zapomniałam,zdjęcie z koszem,byłam przekonana,że to z jakiegoś skandynawskiego bloga a tu Ci niespodzianka,Zuzi córeczki pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.06.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 o no dokładnie może chorągiewki też uszyjesz ?? heheh Ja bym kupiła i woreczki cudne i chorągiweki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.06.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 dagunia dziękuję W weekend postaram się wystawić woreczki na allegro...chorągiewki też będę szyć Paula wysłałam Ci wiadomość Kuszą mnie strasznie te kosze jak wymyślę gdzie je ustawić pewnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.06.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Piękne woreczki ale ten szary to już w ogóle majstersztyk! Jak wystawisz woreczki to się oczywiście linkiem podzielisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.06.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Wszystkie są boskie, te falbanki - takie zwiewne . Gama kolorystyczna przepiękna Kasiu, ja kocham motoryzację samochody bardzo lubię ale jazda motorem to frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.06.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 no właśnie to dawaj linka koniecznie ...będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.06.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ja tyż bo maszyny dalej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.06.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Kasiu, woreczki są przepiękne! I widzę, że się muszę z Józkiem przeprosić Widziałam już ten kufer u Zuzi, ale nie przypuszczałam, że on stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts