joliska 03.07.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Diabełku, nie mogłeś używać tego obiektywu, bo jest w sprzedaży od miesiąca Może miałeś ten bez silnika? Do tej pory bazowałam tylko na kitowym 18-105mm f/3.6-5.6 i przesiadka na to maleństwo jest jak z trabanta do ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.07.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 trafiłam tu, do Ciebię z wątku Betib- nie pomyliłam się,b oaj kogoś ona chwali to musi być to osoba wyjątkowa i tak jest z Tobą...zakochałam się w Twych klimatach oo pierwszego postu...Gratuluję tak dobrego gustu i smaku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.07.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Nemi, całe moje M jest pod sygnaturą, niewiele się w nim zmienia, zdjęcia robię raczej światu dookoła i drobiazgom, a poza tym obawiam się, że posiadanie własnej galerii zbyt by mnie zaabsorbowało, a mam mocne postanowienie rygorystycznie przestrzegać planu letniego. No, chyba że dziewczyny (Kasia i Paula), tupną nóżką i zatrzasną mi drzwi przed nosem. Joliska wiesz, że ja Twoją galerię na pamięć znam... Trochę nawet odgapiam od Ciebie. A może nawet nie trochę - niedługo wrzucę u siebie jakieś foty to sama zobaczysz. Kasiu przepraszam za off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 03.07.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Joluś,mój wątek możesz zaśmiecać ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.07.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Joliska świetne zdjęcia, ale te beziki Napisałabyś przepis? Melduję, że byłam w TkMaxxie w Poznaniu i widziałam 2 takie durszlaki jak Kasi Ja sobie kupiłam piękną lampę - tzn.mi się bardzo podoba i bardzo się z tego powodu cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 03.07.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Diabełku, nie mogłeś używać tego obiektywu, bo jest w sprzedaży od miesiąca Może miałeś ten bez silnika? Do tej pory bazowałam tylko na kitowym 18-105mm f/3.6-5.6 i przesiadka na to maleństwo jest jak z trabanta do ferrari No tak ja miałem D, ale chodziło mi głownie o ten parametr f1.8, i odniskową 50mm, bo to praktycznie to samo, no chyba że zmienili coś diametralnie w jakości szkieł, lub konstrukcji samego obiektywu. No już doczytałem o nim, ma zmienioną konstrukcję, ale dla takich zjadaczy jak my różnice nie zauważalne, ale zauważalne jak wpsomniałaś w porównianiu z jakimkoliwek zoomem, a z kitowym to już faktycznie ferrari:) A wiesz coś na temat mojego pytania o mój/nasz wątek? czy to już cąłkowity umarlak? Edytowane 3 Lipca 2011 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.07.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 pysiaczku jeszcze powiedz że po 19,90 te durszlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.07.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) JOLISKA-byłam u Ciebie-niesamowite mieszkanko stworzyłaś-GRATULACJE OGROMNE!!! Edytowane 3 Lipca 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Joliska świetne zdjęcia, ale te beziki Napisałabyś przepis? Pysiaczku, bezy były debiutem ad hoc niemalże, więc przepis potraktowałam dość luźno: pogoda nie zmobilizowała mnie do wyjścia po brakujące składniki. Zasadniczo wzięłam przepis na Pavlovą, ale nie dałam mąki ziemniaczanej... 3 białka + cukru białego na oko 3/4 szkl. (bo więcej w domu nie było) + łyżka octu jabłkowego. Zapakowałam do piekarnika nagrzanego do 170 st., skręciłam do 130 st. i piekłam godzinę. Zostawiłam do ostudzenia w piekarniku i tyle Ako z Ina, wielkie dzięki za dobre słowo i wpadaj częściej Diable, przypomnij w czym rzecz, bo za diabła nie kojarzę Wszyscy zdjęciożądni, wrzuciłam na Picasę nową galerię (ale nie wnętrzarską). Lubię szczegóły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.07.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 pysiaczku jeszcze powiedz że po 19,90 te durszlaki No niestety tak dobrze, to nie ma Po 50zł były. Pysiaczku, bezy były debiutem ad hoc niemalże, więc przepis potraktowałam dość luźno: pogoda nie zmobilizowała mnie do wyjścia po brakujące składniki. Zasadniczo wzięłam przepis na Pavlovą, ale nie dałam mąki ziemniaczanej... 3 białka + cukru białego na oko 3/4 szkl. (bo więcej w domu nie było) + łyżka octu jabłkowego. Zapakowałam do piekarnika nagrzanego do 170 st., skręciłam do 130 st. i piekłam godzinę. Zostawiłam do ostudzenia w piekarniku i tyle Bardzo serdecznie dziękuję Próbowałam już raz zrobić bezę - jedną dużą i niestety nic mi nie wyszło. Przypuszczam, że problem z temperaturą mógł być bo piekłam w wyższej Bardzo lubię bezy i dlatego chciałabym zrobić takie domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.07.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 diabełku ja cierpliwa jestem i na fotki poczekam nemi witam serdecznie i dziękuję aka z lna witaj w moich skromnych progach dziękuję za tak ciepłe słowa moje mieszkanie w dużej mierze wygląda jak wygląda dzięki betib właśnie, bo jej dom to dla mnie wielka inspiracja Myślałam, ze przez dzisiejszą straszną pogodę niedziela będzie zmarnowana, ale na szczęście udało mi się ją jakoś rozweselić Kupiliśmy wreszcie regał do salonu od roku czegoś szukałam a i tak stanęło na HEMNES'ie z Ikei. Róg w pokoju był pusty i aż się prosił o regał a biorąc pod uwagę, że w sypialni zaczyna nam brakować miejsca na książki, był pretekst do zakupu Ostatnio dostałam od męża takie oto cudo więc z czystą przyjemnością sama skręciłam nowy regał Bardzo szybko się zapełnił i cieszę się z niego jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.07.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 naprawdę nie mogłas się doczekać skoro tak szybko zmontowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 03.07.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ślicznie wpasował się Kasiu ten regał do Waszego salonu. Uwagę moją przykuło lustro z okiennicami, które wychyla swój rąbek na przed ostatnim zdjęciu Powiedz Kasiu czy jego kolor uzyskałaś malując go czy taki już kupiłaś?? Ja mam upatrzone na allegro takie, ale gdzieś jego kolor ucieka mi w zieleń , a mi zależy na odcieniu starego drewna <a href=http://img708.imageshack.us/img708/5726/lustrozokiennicami.jpg' alt='lustrozokiennicami.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.07.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 słońce 2 oj ja nie umiałabym spokojnie siedzieć gdyby jakiś mebel leżał i czekał na złożenie Monisiaaa moje lustro jest właśnie w kolorze starego drewna, trochę poszarzałe ale takie już kupiłam i nic z nim nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 03.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 pięknie , niedziela nie byla zmarnowana no i fotki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.07.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Oj nie była zmarnowana regał cieszy i jakoś tak milej się w salonie zrobiło. Teraz tylko zegar musi zniknąć z tej ściany i muszę jakiś inny wymyślić... do postawienia czy zawieszania sama nie wiem jaki bym chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Śliczny regał Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 nie dziwię się, że tak Cię kusiło jego skręcenie, pięknie się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Świetnie się prezentuje ten regał I nie dziwię się, że nie mogłaś się doczekać skręcania - ja też wczoraj po powrocie z Ikei zaraz namówiłam męża na skręcanie choć tylko ławeczki na balkon i szafki na mikrowelę - mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 04.07.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Widzę, że nie tylko ja byłam w tę piękną pogodę w ikei... piękny regał! super wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts