solinka 05.07.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 To i ja się w końcu przywitam, bo obserwuję sobie po cichutku Twój wątek od dawna. Muszę powiedzieć Kasiu, że jest mi tu u Ciebie tak przyjemnie i błogo, że każdego dnia zaczynam wędrówki po sieci od sprawdzenia co nowego u Ciebie. Masz niezwykły talent i lekkość do tworzenia rzeczy pięknych. Pozwolisz, że się rozgoszczę na dobre? to mój debiut na forum:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 05.07.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Te nasze malwy mają inne kwiaty, o takie http://www.occur.pl/images/0245c46c/f43bc85d/182c36d98e.JPG http://www.occur.pl/images/0245c46c/f43bc85d/ec9a7a8ce7.JPG I nasza lawenda http://www.occur.pl/images/0245c46c/f43bc85d/6931ce0e61.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.07.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Diabeł, Ty diable - musisz takie cuda wklejać, kiedy ja siedzę uziemiona porą deszczową w domu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 05.07.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Oj Joliska bierz aparat, i wio w domu foty trzaskaj:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.07.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 W domu już wszystko otrzaskałam, a to nie to samo co w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.07.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Piękna lawenda i jej aranżacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.07.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Diabeł,piękne fotografie! Lawenda jak z najlepszego czasopisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.07.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 atena0 witaj u mnie powodzenia na forum solinka witaj zaglądaj do mnie kiedy tylko chcesz ostatnio nie mam zbyt wiele do pokazywania ale jak tylko coś zmienię lub uszyję to pokażę diabelku malwy przepiękne, lawenda cudna a zdjęcia zawodowe !!! zostanę u Ciebie na stałe U mnie ostatnio jakiś trudny czas...jesienna pogoda więc i ja tochę pochmurna. Nawet na szycie nie mam ochoty.... Urlop mi się marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 05.07.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Kasiu uśmiechnij się, pogoda niebawem wróci, chęci na szycie również>> To musi się ułożyć!!! inaczej tego nie widzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.07.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Na to liczę diabelku... słońca mi trzeba bo wtedy chęci do życia jakos same przychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.07.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Będzie dobrze Kasiu. Chociaż ja też jakoś nie mam humoru ostatnimi czasy...z powodów różnych. Co to znaczy, że na szycie nie masz ochoty takie cuda tworzysz Diabeł malwy fajne, takie kwiaty to ja rozumiem ale tych tradycyjnych no jakoś nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.07.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dzisiaj jest już lepiej słońce przebija się przez chmury....nowe pomysły na szycie mam tylko ciągle szukam ładnych tkanin....straszne brzydactwa u nas sprzedają w poniedziałek zrobiłam sobie kurs po sklepach z tkaninami i totalnie się załamałam....nic w nich nie ma...same brzydkie smutne kolory z jakością też strasznie a o bawełnę to juz całkiem trudno. Nie mogłam nawet kupić zwykłaego białego płótna grrrr ale mam zamiar uszyć diabelkowy stoper do drzwi bo bardzo mi się spodobał a przyda się do moich drzwi balkonowych Mam pomysł na nowe "coś" do moich okien w salonie....tylko czasu jakoś mało na wszystko Przywiozłam ostatnio od mamy stare książeczki do modlitwy, należały do mojej babci teraz cieszą moje oczy leżąc na regale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 06.07.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 piękne zdjęcie, Kasiu, cudny klimat.. P.S. Masz jakieś inne meble z serii Hemnes? Masz jakieś doświadczenia, jeśli chodzi o jakość tej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.07.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 marma dziękuję niestety z tej serii mam tylko regał i i nie wiem jak się sprawdzają inne mebelki. Regał jest fajny, łatwo się go składało jest solidny i stabilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.07.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kasiu ta krateczka od Ciebie jest śliczna Len z Ikei też. Jak sądzę przez internet też już poszukiwałaś tkanin i też na nic to? Bardzo klimatyczne zdjęcie marma ja mam komodę hemnes białą tą z trzema szufladami. Sprawuje się super, jest bardzo pojemna i praktyczna - u nas stoi w przedpokoju, a że jest wyższa to bardzo wygodnie się coś na niej kładzie i zawsze jest zawalona Jej blat jest pokryty chyba jakąś melaminą czy czymś w tym stylu bo jest gładki, połyskujący lekko a np. taka sama komoda w kolorze szarobrązowym ma widoczne klepki drewna na górze. A że to sosna to nie wróżę jej długo dobrego wyglądu. No choć to pewnie też zależy od miejsca ustawienia mebla. Ale właśnie w przedpokoju taka by się nie sprawdziła moim zdaniem. Chciałam do salonu stolik kawowy właśnie ten szarobrązowy ale zrezygnowałam jak zobaczyłam ten blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.07.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 pysiaczku mam jeden sprawdzony sklep internetowy z tkaninami ale brakuje mi w nim kwiecistych tkanin....może zwiększą asortyment Byłam dzisiaj na małych zakupach i udało mi się kupić fajną narzutę na łóżko...od dawna taką chciałam i wreszcie upolowałam mam taki sprawdzony second hand w którym mają fajne rzeczy do domu typu obrusy, serwetki a dzisiaj czekała na mnie ta narzuta zapłaciłam za nią 20 zł jest ogromna bo ma 2,5 na 3 metry...idealna na nasze łóżko a w sklepie za 5 zł wyszperałam takie coś Wydałam na wszystko niecałe 30 zł a ile radochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.07.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ta narzuta jest recznie robiona?????????????? piekna!!!!! kiedys chciałam taką zrobic ale 20 zł?? matko to za kłębek nitki wiecej zapłace...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.07.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 O mamma mia, ale zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.07.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 O mamuniu, jaka narzuta!!!!!!!!!!!!!!! i to za takie grosze upolowana!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 I po co ja tu wchodziłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts