joliska 07.07.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kasiu, mogę prywatę? Może któraś jest zainteresowana kilkoma drobiazgami do domu? Mam 2 angielskie białe ściereczki bawełniane z koronką; wym. 50x37 cm (w tym szerokość koronki to 8cm); 2 malutkie (bok 6cm) osłonki na kaktusy: gliniane, tlenkowane, szkliwione; płytkę ceramiczną w drewnianej ramce, ma wieszaczek do powieszenia jako obrazek - 18x18cm. Dla chętnych zdjęcia na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.07.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 O matko, Kasiu to niemożliwe, piękna narzuta, ale miałaś szczęście A czy mój mailik doszedł, bo wczoraj miałam przpełnioną skrzynkę i nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.07.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 kasiu może tu jeszcze nie byłaś http://www.craftfabric.pl/Tkaniny_patchwork_na_metry.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 cudna narzuta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.07.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 psosin narzuta jest ręcznie robiona na szydełku z takiej dziwnej grubej nitki ni to wełna ni to kordonek....ogromna jest prawie do pralki mi nie chciała wejść ale udało się ją upchać Nelli Sza nic nie dostałam od Ciebie...wyślij jeszcze raz słońce 2 na tej stronce jeszcze nie byłam ...dzięki Skończyłam szyć dzisiaj kolejną poszewkę...zawsze mi się podobały wzory tego typu więc zrobiłam. Serducho trochę krzywe wyszło ale ręcznie malowałam te wszystkie płateczki i trochę mi się zjechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 07.07.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Jak zwykle pięknie u Ciebie Kasiu. A cena narzuty powalająca, zazwyczaj takie kosztują dziesięć razy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kasia, padłam na widok poduszki http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/erotuman.gif Zaczynam kombinować, co u Ciebie zamówić i gdzie to dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.07.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kasiu,cuda-wianki!!! Narzuta piękna ale poduszeczka jeszcze piękniejsza! Ja myślałam,że to serce już było na tkaninie,a Ty sam zdolnymi rączkami je narysowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 07.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 No masz te zdolności kobieto:). nie ma co. Narzutke mamy podobna, nawer chyba ze dwie, też z takiego sklepu co ty, ale nasze były droższe, bo chyba 35:). No kurde widzę że przepłacilismy:::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.07.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kasiu a zrobisz zblizenie wzoru tej narzuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 08.07.2011 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) narzuta - przecudna, szczęściara z Ciebie, a ja muszę przeprosic się z lumpeksami, zapomnialam, że tam takie skarby... dzbanuszek - przeuroczy, jak podasz w nim poranną kawkę mężowi do łóżka, padnie poduszka- zatkało mnie, muszę trochę "przeklimatyzować" mój dom, bo jest dość nowoczesny, a mnie ściska gardlo na widok takich cudeniek cudnie, cudnie P.S. dziękuję dziewczyny za info o hemnes, b.przydatne Edytowane 8 Lipca 2011 przez marma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.07.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Kasiu Narzuta piękna, idealnie pasuje Ci do tych dech na podłodze Ale poduszka zachwyca mnie jeszcze bardziej bo zrobiona Twoimi własnymi rękoma! Oj nie opędzisz się od klientek zobaczysz Zazdroszczę zdolności ale w pozytywnym znaczeniu tego slowa Aha! Dzbanuszek uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalli 08.07.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Kasiu, Jestem wieloletnia,zatwardziala podgladaczka forumowa. Dzisiaj jednak ujawniam sie chylac czola przed Twoja osoba. Dziekuje za rozjasnianie szarych dni pieknem, ktorym sie z nami dzielisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.07.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Dziękuję Wam serdecznie za tyle miłych słów Poduszka z serduszkiem fajnie rozwesela moją kanapę i chyba już na niej zostanie Narzuta podobała się nawet mojemu mężowi i nie powiedział swojego "za dużo białego " psosin na tę chwilę mam tylko taką fotkę, bo nie mam aparatu do niedzieli jak będziesz chciała większe zblizenie będzie w niedziel https://lh6.googleusercontent.com/-Nkj5yps151U/ThWqt0bxCWI/AAAAAAAABJs/pILxCnXOMuM/s640/DSC01240.JPG Natalli witaj ależ pięknie i poetycko to napisałaś dziekuję Ci bardzo Dzisiaj odebrałam papier transferowy do robienia nadruków na tkaninie i właśnie to testowałam muszę Wam powiedzieć, że efekt jest rewelacyjny musicie mi uwierzyć na słowo bo tak jak wspomniałam nie mam aparatu. W niedziele wstawię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) Kati, kupowałaś papier do tkanin jasnych czy ciemnych? Bo zastanwiałem się kiedyś jak to wygląda jak tkanina nie jest, ani jasna, ani ciemna cholera. No czekam na fotki. chcesz stronę z grafikami na takie nadruki? korony itp., jak tak to się uśmiechaj:) Moja prywatna osobista żono, apeluję do Ciebie z tego miejsca ( bo pewnie to czytasz:) ), załóż to konto na forum i zacznij pisać, bo ja już wysiadam:) ( Ja siedzę w pracy dla niewtajemniczonych) Edytowane 8 Lipca 2011 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 cudne poduchy własnej roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.07.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Kasiu, zaraz napiszę privka Jestem OSZOŁOMIONA TWOIM TALENTEM !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.07.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Moja prywatna osobista żono, apeluję do Ciebie z tego miejsca ( bo pewnie to czytasz:) ), załóż to konto na forum i zacznij pisać, bo ja już wysiadam:) ( Ja siedzę w pracy dla niewtajemniczonych) Do apelu się przyłączam Diabeł, żona przynajmniej nie zastanawia się, co robisz na nocnej zmianie, kiedy masz wolną chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.07.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 diabelku uśmiecham się do Ciebie najszerzej i najszczerzej jak potrafię oczywiście w sprawie stronki z wydrukami Cos tam mam z internetu pościągane ale nic ciekawego. Żonka niech wreszcie wyjdzie z ukrycia !!! Wszyscy tu na nią czekamy Zrobiłam fotkę jakimś starym aparatem więc z góry przepraszam za jakość.... tej prasowanki....pierwsza jest na tkaninie w kolorze lnu druga na białym płótnie. Piękna biel wychodzi z tego aparatu zrobiłam zbliżenie, żeby było widać ten nośnik na którym jest obrazek....jest przeźroczysty ale trochę błyszczący ...tak naprawdę mało widoczny Wieczorem coś uszyję z tymi koronami Cieszę się bardzo, że podobają się Wam moje szyciowe początki Dziękuję bardzo Zawsze lubiłam coś przerabiać, ozdabiać, malować a w takim szyciu mogę to wszystko połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts