joliska 09.07.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Kasiu, a czy ten blog z grafikami do pobrania znasz? http://graphicsfairy.blogspot.com/ Korzystałam dziś ze słońca, więc przynoszę malwy i wkurzoną przepiórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 09.07.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Kasica no joliska mnie ubiegła ze stronką:). Czy ten papier jest mocno widoczny na lnie? bo na fotach go widać trochę, ale to może błysk lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.07.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Wszystko OK :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.07.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Nell cieszę się bardzo diabel jest trochę widoczny ....jutro zrobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.07.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Uszyłam woreczek z wykorzystaniem prasowanki....myślę, ze nie wygląda źle..... Wyprałam tkanine już z naprasowanym motywem i nic się nie odkleja ani nie spiera. Trochę widać ten nośnik ale trzeba się przyjrzeć. diabelku zbliżenie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solinka 12.07.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Cześć Kasiu, dawno mnie tu u Ciebie nie było, więc wpadłam podładować akumulatory. Znowu stworzyłaś cudeńka, poduszka z serduchem obłędna, woreczek też świetny. Za mną ciężkie dni, urządzanie na które tak bardzo czekałam chyba przerasta moje możliwości, sam wybór kolorów okazał się jakimś strasznym przeżyciem Tym chętniej rozsiadam się w Twoich pięknych wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.07.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Świetny woreczek! Dla królewicza albo królewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Kasiu jesteś wspaniała i cudowna! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.07.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 solinka głowa do góry z tym urządzaniem....dasz radę odpowiedz sobie na podstawowe pytania co Ci się podoba, co lubisz we wnętrzach i jaki styl jest Ci najbliższy....będzie łatwiej Powodzenia pysiaczek oj tam oj tam nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.07.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) Kasiu, ta poducha z serduchem w grochy jest G-E-N-I-A-L-N-A. Cała reszta też obłędna:) A te woreczki lniane - cuda wianki:) Po co ja tu wchodziłam? Edytowane 14 Lipca 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 KASIU DZIĘKUJĘ!!!!!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.07.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 mada1412 dziękuję Ty cudne koniki szyjesz to taka poszewka nie powinna Ci sprawić zadnych problemów Nellusia wnioskuję, że przesyłka dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Kasiu, tak, dotarła z samego rana. Moja Julcia na ich widok powiedziała "Mamuś, jakie śliczne, a kto to szył? " I woreczek! Zwariowałaś? Ale nawet jeśli, to dobrze, bo jest cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.07.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Cieszę się bardzo, ze wszystko się podoba zostało kawałek materiału to co miał się zmarnowac..... na woreczek jak znalazł Poczta polska chyba pierwszy raz pozytywnie mnie zaskoczyła. Przesyłkę wysyłałam wczoraj po południu a dzisiaj była juz na miejscu....no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.07.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Kasiu mogłabys zobaczyc do mnie czy masz takie poduchy, tak jak pisała Yokasta?i czy fajne sa? moze prałas je juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.07.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 a gdzie Kasia zniknęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 24.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Masz cudowne mieszkanie, po prostu pięknie, miło, przytulnie.Jakoś lepiej się czuję gdy mogę sobie popatrzec na takie cudowne wnętrza!Chociaż przyznam, że trochę z zazdrością, bo ja nie wiem nawet czy kiedyś się doczekam własnego kąta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.07.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Też sobie właśnie wczoraj o Kasi myślałam, ale internet tak mi kiepsko chodził, że nawet nie odpalałam muratora. Może na wakacje pojechała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.07.2011 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kobietki kochane jestem, jestem....niestety na urlop nie wyjechałam. Zrobiłam sobie małą przerwę od internetu i forum, bo zaczęłam popadać w coraz większe przygnębienie patrząc na te wszystkie piękne domy....mam ostatnio jakiś kiepski czas. Pogoda działa na mnie depresyjnie i jakieś pesymistyczne myśli mnie nachodzą. Z czasem mi to minie Geo222 witam Cię serdecznie i dziękuję za miłe słowa Mam nadzieję, że jaknajszybciej doczekasz się własnego mieszkania ! Z "szyciowych" nowości mam nową poszewkę, udało mi się kupić fajną tkaninę w kwiaty a do tego idealnie kolorystycznie pasują ikeowskie paski Jak uszyję coś nowego to wstawię fotki Pozdrawiam Was cieplutko i dziękuję za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts