betib 31.07.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Kasia..........jak zwykle cudenka pokazujesz pazurki ladne......ja nosze tylko francuza , inne są mi za kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.07.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 panczurka witam Cię serdecznie dzięki za rady...też myślałam o takim rozwiązaniu ale jakim kolorem to zrobić ? moze szarym, bo czarny bedzie chyba za mocny...pewnie lampka poczeka aż wymyślę jakieś zadowalające rozwiązanie betib dzięki moda na kolorowe/wzorzyste paznokcie na szczęście mija, co bardzo mnie cieszy, bo osobiście podoba mi się tylko french lub jeden kolor Kilka ładnych lat wymyślałam cudaczne wzory i kolory na paznociach, bo klientki miały naprawdę dużą fantazję i odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 31.07.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 moja kolezanka ktora tylko tak zarabia na zycie i przy okazji robi mi pazurki twierdzi ze tylko takie kolorowe robi.........tylko ja jestem inna.....az dziwna bo nawet malenkich kwiatuszków nie chce miec na paznokciach a ja uwazam ze jestem za skromna na takie kolory i wzory......nie ubieram się "modnie " , nie lubię kolorowych ciuchów.......tylko szare, biale i brazy......wiec po co mi takie dziwactwa ale jak tak patrze na te co namalowalas to jestem pelna podziwu.....widac ze masz reke do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.07.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Oj to jedne ze skromniejszych.....jak znajdę coś w komputerze to wkleję jakieś ekstremalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 31.07.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 skromne ????? kurde to ja mega zacofana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.07.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 (edytowane) betib specjalnie dla Ciebie znalazłam jakąś starą galerię i przypomniałam sobie co to też moje klientki sobie życzyły np. z cyrkoniami swarovskiego 2 h układania i dopasowywania odpowiednich kamyków...grrrr A to rekordzistka zawsze miało być różowo, błyszcząco i długo Szczerze to chyba nie tęsknie za robieniem takich paznokci Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Ja też opcja "jednokolorowe lub french" - moja pani Beatka opowiadała mi (w kontekście cudów, jakich klientki sobie życzą) o perypetiach dziewczyny, która sobie pazurki 3D do ślubu zafundowała w wymyślnym rozmiarze i kształcie, a potem w kościele okazało się, że obrączka na palec nie wejdzie, bo narośl na paznokciu blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.07.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 joliska dobe, dobre mnie juz nic nie zdziwi w temacie paznokci i pomysłow jakie mają klientki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 31.07.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witam!! gusta klientek są różne ale trzeba przyznać, że masz rękę do takiej precyzyjnej roboty. Podziwiam też twoje robótki domowe i to, że Ci się chce to wszystko robić. Mam pytanko odnośnie lampy którą malowałaś na biało lakierem samochodowym, zdradzisz co to za lakier i gdzie kupiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.07.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 mrówka75 witaj zawsze w domu coś przerabiałam od dziecka robiłam coś z niczego i tak mi już zostało do tego sprawia mi to przyjemność, odpręża i cieszy gdy efekt jest zadowalający Co do farby to była kupiona w castoramie, firma DUPLI-COLOR Car's Rallye-Lack, biały mat. Sprawdziła się przy malowaniu ceramiki do wikliny lepsza jest ta zwykła farba w sprayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 31.07.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Kasia powiem tak...................mnie te pazurki nie przekonuja ,ale widac ze potrafisz robic cuda, bo takie paznokcie to juz wyzsza szkoła jazdy ,piękne !i jakie super fotki....... jestem pełna podziwu dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 31.07.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 ojojoj.. no ja też podziwiam precyzyjność..i cierpliwość. Toć to się mieni w oczach:)Ja niestety i krótkie, i niepomalowane pazury- chyba że na urlopie. W pracy malować nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.07.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 betib wierz mi, ze do mnie tez nie przemawiają wszystkie moje klientki zawsze się dziwiły czemu ja mam naturalne i krótkie paznokcie....a ja po prostu tak lubię. Fotki robiłam kiedyś, żeby ułatwić sobie życie...mam w pracy album ze zdjęciami paznokci i jak trafia się niezdecydowana klientka dostaje taki album z setką przykładowych wzorów i wtedy jest trochę łatwiej anagat to zupełnie jak ja tradycją u mnie jest juz to, ze w drodze na imprezę mój mąż prowadzi samochód a ja maluję na szybko paznokcie ostrzega mnie tylko o zakrętach i dziurach w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Kasieńko nie znalazłam wiadomości, bo skrzynkę mam opróżnioną z wysłanych. Wysyłałam do Ciebie wiadomość na muratorze, na pewno jej nie masz? Matko jedyna naprawdę się rozpisałam opisując wady (ze dwie) i zalety (koło tysiąca ). Jak znajdę chwilę czasu to może jeszcze raz napisze,bo w skrocie to sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.08.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ale tu paznokciowo ja ostatnio przypadkowo weszłam na bloga gdzie roiło się od pazurków http://www.rina-alcantara.com ja nie maluję ale bardzo mi się podobały ...za błyszczącymi i kwiatowymi to nie przepadam, choć precyzję podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.08.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 yokasta niestety nie mam żadnej wiadomości od Ciebie chyba o tę wielkość maila chodzi niestety... jak znajdziesz wolną chwilkę i nie będzesz miała co z nią zrobić napisz może w punktach co i jak Wyślę Ci na pw mojego maila, bo wolę juz nie ryzykować z tym muratorowym Tylko jak będziesz miała nadmiar wolnego czasu, bo już mi głupio że tak Cię męczę. lasche paznokciowo tylko przejściowo i jednorazowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Kasiu ja mam Twojego maila bo coś mi tam wysyłałaś do mnie, pamiętasz? Chyba go mam jeszcze dam znać jakby co. Na razie na szybko tylko i króciutko: w zimie jest bardzo ciepło, w lecie jest chłodno jak z klimą (na dole) na nasłonecznionej górze mniej. To tyle a szerzej następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.08.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 yokasta dziękuję i napisz to wszystko tylko wtedy gdy nie będziesz miała co z czasem zrobić Ostatnio mam mało czasu na szycie ....taki woreczek uszyłam.... I kwiatuszki na specjalne zamówienie....podpatrzyłam gdzieś w internecie inne ich zastosowanie Jako poduszeczki na szpili też są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.08.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 jak zwykle ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.08.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Super te kwiatuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts