kasia_sw 04.08.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki Kobietki Dzisiaj wreszcie był piekny słoneczny dzień....jakoś tak milej się wstawało, fajnie pracowało a teraz siedzę sobie na balkonie i przeglądam forum A takie kwiaty mam teraz w mieszkanku Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Kasiu kwiatki piękne Mi się dziś wstawało tragicznie! I dzień mi się okropnie dłużył (w pracy rzecz jasna ). Teraz wyleguję się już w łóżku z książką O nowościach z Ikei nic mi nawet nie mów! Tyle mi się podoba, że chyba dobrze, że ten sklep mam tak daleko Isala też mi wpadła w oko, ale jak to dobrze stwierdził mój mąż tzn. z korzyścią dla siebie a w zasadzie dla swojego portfela nie mam jej już gdzie postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.08.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 pysiaczku ja właśnie dzisiaj doszłam do wniosku, ze z meblowych zakupów u mnie nastąpił juz koniec jeśli będą jakieś zmiany to w dodatkach, bo na nic więcej nie mam poprostu miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.08.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 OOo Kasieńka, zaglądałam rano i nic nie widziałam, ide pooglądać a potem męża urabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 04.08.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Kati masz info na privie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Kasiu cudownie u Ciebie!!! Czuję się tu podobnie jak u diabła, zostałabym na dłużej, pomarzyła, wypiła herbatkę i wróciła do domu z pięknymi wspamnieniami cudownie spędzonego popołudnia, ehhhhh....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.08.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) yokasta i jak tam wpadło Ci coś w oko ?? Nelli dzięki kochana na herbatkę serdecznie zapraszam Ostatnio wzięło mnie na wspomnienia dziwne bo serialowe Moim ukochanym i dla mnie kultowym serialem był i jest "Przystanek Alaska" Co jakiś czas wracam do niego z ogromnym sentymentem. Już chyba nie chodzi o sam serial ale o wspomnienia z nim związane.... o beztroski okres mojego życia O zgrozo minęło juz prawie 20 lat o tamtego czasu Wtedy było inaczej....na kolejny odcinek czekało się cały tydzień....nie tak jak teraz gdy w jedną chwilę można mieć cały nowy sezon nieemitowanego w naszej tv ulubionego serialu To czekanie miało swój urok i chyba dlatego tak miło to wspominam Przy okazji moich wspomnień odkryłam, że John Corbett do którego miałam zawsze słabość skończył właśnie 50 lat Oczywiście jako Chris Stevens był najlepszy Tak się właśnie zastanawiam czy "młode pokolenie", które do mnie zagląda zna ten serial ??? Żeby nie było tak całkiem serialowo wracam do szycia serduszek, które kiedyś szyłam .... Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 05.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 młode pokolenie Kasiu? Wszystkie tu jesteśmy młode:))) Alaskę oglądało się po nocach.Chyba pierwsza w TVP puszczała ją dwójka-takie czasy ja pamiętam:) Serduszko piękne:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Chyba wszyscy znają . Wpadło mi w oko parę rzeczy jutro jedziemy z mężem po krzesła, chociaż czuję w kościach że już ich nie ma (te jubileuszowe z giętym oparciem). Kasiu na weekend wyjeżdżam, postaram się po niedzieli napisać jeszcze raz to co pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dobry wieczór, chiałam złożyć zamówienie na serduszka :lol: Ile kasy szykować i na kiedy Plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.08.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Cieszę się, że Alaskę zna każde pokolenie yokasta udało się kupić krzesła ? Nelli dla Ciebie wszystko moge Ci uszyć serduszek ile tylko będziesz chciała Zostałam na weekend sama więc musiałam sobie wymyślić jakieś zajęcie jakiś czas temu kupiłam w second handzie kucheny fartuszek. Fajny jest ale chciałam go jakoś rozweselić więc doszyłam babeczkę i paseczek w kratkę przy kieszonce Idąc za ciosem uszyłam taki sam fartuszek tylko w innych kolorach Mam już pomysły na inne fartuszki bardziej "fikuśne" Uplotłam sobie jeszcze taki oto wianek....robiłam to pierwszy raz w życiu ale nie taki diabeł straszny...to naprawdę nic trudnego Trudno było o ładną jarzębinę bo dużo owoców zgniło od tych deszczów....znalazłam jednak ładne drzewko obok mojej pracy. Początkowo wianek miał być tylko z jarzębiny ale zobaczyłam krzaczki z tymi zielonymi owocami i pomieszałam wszystko. Nie wiem co to za roślina ale wiem, że później te owoce są czarne. Pokażę Wam jeszcze jaki dzbanek kupiłam w Lidlu.....już kiedyś pisałam ze mam słabość do dzbanków....no i mam kolejny Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 07.08.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Uśmiechnęłabym się do Ciebie kiedyś o taki fartuszek na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.08.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Maszenka uśmiechaj się kiedy tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 07.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Nooo, "Przystanek Alaska" ... śmiało można nazwać kultowym... dla mnie najlepszy serial. Do tego jeszcze "Miasteczko Twin Peaks: i "Crime Story".Za czasów liceum, w piątki zaraz po ostatnim w-f -ie gnałyśmy kurcgalopkiem, do domu, żeby zdążyć na kolejny odcinek, bo jakoś tak wczesnym popołudniem leciało. A w Chrisie o poranku kochałyśmy się pasjami. Pamiętam,że czytałam też jakąś książkę, coś jakby zbiór przemyśleń, obserwacji Chrisa... Tytułu zapomniałam, tylko okładkę mam w głowie...Pozdrawiam serdecznie,Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.08.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Kasiu,cudny wianek uplotłaś,bardzo mi się podoba Dzbanek też,ja dzbankowa jestem i właściwie każdy mi się podoba Czy ten cudny fartueszk uszyty jest z "tego" materiału?Bo coś mi pamięć szwankuje więc wolę się zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.08.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Paula fartuszek z "tego" materiału śliczna tkanina Mam ciągły głód ładnych tkanin....chyba trzeba się wybrać do Berlina lub Paryża a jeszcze lepiej Skandynawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.08.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 To cieszę się bardzo,że się przydał i że wykorzystałaś go na fartuszek Co do tkanin to ja mogę pomóc,w ire czasami zaglądam do outletu Cath Kidston,kupon materiału 1,5x1m kosztuje 12-14 euro.To nie drogo zważywszy na jakość no i deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.08.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Kasia, kupiliśmy dwa krzesła...nie wiem czy nie będzie więcej bo są cudne - drewniane, ale leciutkie (wliczając w to wygląd) - są naprawdę ponadczasowe. A kupując je przekonałam się, że chcę mieć RÓŻNE krzesła . Fartuszki są super zamykaj paznokciowy biznes i bierz się za szycie na etacie bo Ci idzie rewelacyjnie! Dzbanek też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.08.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Paula jak wrócisz do siebie pewnie będę Cię prosić o jakieś tkaninowe zakupki yokasta fajnie że kupiliście krzesła i że będą rózne powiem Ci, że z niecierpliwością czekam na chwilę gdy zaczniesz nam pokazywać umeblowany i dopracowany dom Już sobie wyobrażam jak będzie pięknie Co do mojego szycia to chętnie bym się tym zajęła na poważnie, bo sprawia mi to wielką frajdę. Może jak wymyślę jak i gdzie sprzedawać te moje rzeczy wtedy pomyślę póki co muszę robić to co robię ....też to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.08.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 I to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts