punto 16.08.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam i przyłączam się do grona Twoich wiernych fanów!!! Poczytałam, pooglądałam i jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego talentu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.08.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Nelli nanu-nana chyba faktycznie jest w Sosnowcu ale ja kupowałam ten napis w Krakowie pysiaczek skoro litery są ceramiczne kup ten spray samochodowy....jest dobry punto witaj dziękuję nie zawstydzaj mnie ja nie robię nic nadzwyczajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.08.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Kasia cudnosci wychodza spod Twoich rak...ja mysle, ze na hand maid zawsze beda chetni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.08.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Anetko dziękuję i mam nadzieję, że może faktycznie coraz więcej osób docenia ręczną robotę a nie plastikowe okropności. W moim mieszkaniu zagościły już wrzosy....jesień nadchodzi wielkimi krokami....podobno bociany szykuja się juz do odlotu, co nie wróży zbyt dobrze kupiłam też taką roślinkę....ma być zielona całą zimę znając moje zdolności nie dotrwa do zimy Wmyśliłam, ze teraz jest dobra pora na szycie woreczków na kapcie dla przedszkolaków i małych uczniów....mam już przykładowe wzory dla chłopca i dziewczynki....dla chłopca nie mogę jeszcze pokazać ale dla dziewczynki jest już gotowy....oczywiście imiona będą dowolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.08.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kasiu, świetny pomysł! To ja proszę dwa: dla dziewczynki i chłopczyka. Julka i Mikołaj Kolory dowolne. Całkowicie zdaję się na Twoją intuicję. I do tego zamówienia proszę jeszcze dołączyć trzy serduszka Czekam na rachunek Julka idzie do I klasy a Miko do przedszkola więc będą jak znalazł A masz w ogóle czas, żeby to dla mnie uszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.08.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Nellusia wszystko da się zrobić Napisze Ci wszystko na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kasiu, z woreczkami trafiony pomysł i bardzo dobry, jak się dorobię dzieci (być może prędzej niż maszyny do szycia - chociaż nie wiadomo) to uruchomisz produkcję masową . Dzisiaj byłam w nanu nana i kupiłam ten napis HOME nie mogłam się powstrzymać a była ostatnia zapakowana sztuka i fajne pudełka były za 13,90 zł z kwadratem takim kredowym z przodu do pisania. Wrzosy są piękne....muszę dokupić kilka (naście ) sztuk. Ta roślinka na końcu to może wrzosiec? Nie widzę z tej odległości, ale może być . Podoba mi się, że nie rezygnujesz w mieszkaniu z roślinek, które ludzie zazwyczaj kupują do ogródków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.08.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 yokasta no to do dzieła z tymi dzieciaczkami kurcze ja mam nanu-nana w Sosnowcu lub Krakowie nigdzie mi nie po drodze a tam bywają fajne rzeczy Wiesz do roślinek to ja nie mam ręki...rosną te małowymagające Kupuję te które mi się podobają i raczej się nie zastanawiam czy to roślinka ogrodowa czy domowa ta zielona nie wiem jak sie nazywa ale ma takie twarde sztywne listki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.08.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Kasia,ja mam tam blisko, więc jak chcesz coś konkretnego to powiedz, pójdę,kupię i Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.08.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Kasiu świetny pomysł z tymi woreczkami! Póki co nie potrzebuję, ale jakby co na przyszłość będę pamiętać o Tobie Te wrzosy u Ciebie są piękne. I tak super pasują do tej doniczki (podwójnej). A ta na drugiej fotce to w ogóle jakaś wypasiona jest z tego co widzę? Zielona roślinka też urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.08.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Kasiu dziękuję za pomoc jak będę w potrzebie pewnie poproszę o pomoc pysiaczek bardzo lubię wrzosy ta druga doniczka to taka skrzyneczka odrapana...na balkonie ją kiedyś miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.08.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Kasiu, ta roślinka to chyba hebe.zimozielona, ale tylko w domu, na dworze przemarza.Tak mnie kiedys panie w moim ogrodniczym pouczyły. A wrzosy wystaw na balkon, nacieszysz swe oczy nimi cały czas. W domu niewłaściwy klimat i zaschną.No i woreczki cudniaste:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.08.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Asiu za Twoją radą wrzosy stoja juz na balkonie a w mieszkaniu kwiaty w wazonach Zobaczcie jaki fajny mebel jest w Tchibo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.08.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ciekawy i pewnie drogi . Mi chodzi po głowie ostatnio stolik w chromie ze szklanym blatem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.08.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 yokasta przeceniony jest z 699 zł na 499 http://www.tchibo.pl/Kredens-p200006047.html zmieniasz styl w meblach i wystroju ?? bo jakoś mi do Ciebie chrom i szkło nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.08.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Pasuje, pasuje góra będzie bardziej surowa i nie tak romantyczna jak dół taki stolik by mi pasował, zestawiony ze stołem z palet :D:D. 500 zł to sporo jak dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.08.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Dla mnie też sporo ale pooglądać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.08.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Kasiu, cudny ten kredens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 20.08.2011 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Też widziałam ten kredens, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.08.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Świetny jest! Ale kurcze ma ponad 1,6m i nigdzie mi już nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts