Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Kredens ładny ale ja też nie mam na niego miejsca ;) muszę przerobic mój 2 m bufet/komodę bo totalnie nie pasuje do reszty mebli. Wygląda jak witryna przed malowaniem więc denerwuje mnie teraz strasznie :)

U mnie dzisiaj lato w pełni....cudowna pogoda :) wreszcie mogłam troche posiedziec na balkonie :) A tak teraz wygląda mój 9 metrowy "pociąg" :D

DSC01560.JPG

DSC01579.JPG

Ostatnio nie pokazałam mojej filiżanki z nanu-nana ....była ostatnia za 4,50 zł ...czekała chyba na mnie bo własnie takiego rozmiaru szukałam. Wszystkie które mam są za duże lub za małe a ta w sam raz :)

DSC01568.JPG

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Kobietki :)

Kupiłam ostatnio poduszki na moje krzesła, bo jakoś nie umiem się zabrać za uszycie tych falbaniastych...żeby nie były takie nijakie postanowiłam obszyć je na dole białą koronką. Będą fajne ;)

Edytowane przez kasia_sw

Kati, nie wiem czy wierzysz w przesądy i takie tam, ale wrzos w domu przynosi pecha i nie szczęście. W zeszłym roku też mielismy piekne sadzonki wrzosów, i szwagierka przyjechała, zrobiła taaakie wielkie gały, z zapytaniem czemu mamy w domu wrzos skoro on przynosi pecha? osłupieliśmy trochę bo nigdy nie przypuszczalismy że jest taki przesąd ( jej powiedziała to pewna florystka z zaprzyjaźnionej kwiaciarni) , no i nasze białe wrzosy zamieszkały w ogrodzie. Od tamtej pory nie mieliśmy ich w domu:). Kurcze niby człowiek stara się być racjonalny, a jednak to gdzieś w głowie siedzi, "a może to prawda?"

Balkon świetnie wygląda, fajnie na takim pić latte machiato.

Regały wyjeżdżają w poniedziałek, więc pewnie we wtorek, lub środę będą u Ciebie:).

Gdzie kupiłaś te poduszki na krzesła?

Diabełku ja jakoś nie wierze w przesądy, ale lepiej dmuchać na zimne :D jak widzisz wrzosy powędrowały na balkon i już tam zostaną ;) balkon jest jaki jest ale cieszę sie że mam chociaż taki :) kawke powijam i owszem ale czarną i gorzką...taką lubię najbardziej :)

Na regały bardzo się cieszę i czekam na wszystkie dane do przelewu ;)

Poduszki są z ikei ...niecałe 20 zł/szt. Kupiłam je bo fajnie są uszyte i kiedyś będę chciała na ich wzór uszyć falbaniaste ;)

Z wczorajszego spaceru po parku ( był zlot motocykli więc mój mąż szedł bardzo chętnie na spacer ;) przyniosłam całą torebkę rajskich jabłuszek i zainspirowana wiankiem Juszczakówki zrobiłam swoją wersję ;)

Wisi w przedpokoju i cieszy moje oczy :)

DSC01727.JPG

DSC01736.JPG

DSC01730.JPG

Uszyłam też kilka woreczków m.in. taki :)

DSC01753.JPG

Teraz zmykam do kina...trochę się pośmiać....mam nadzieję ;)

Kasiu śliczny ten wianuszek! Juszczakówki też mi się bardzo podobał :yes: Ja nigdzie tych jabłuszek nie znalazłam :(

A mówiłaś, że nic już nie wciśniesz a tu proszę regały (liczba mnoga) do Ciebie idą :D:D:D Pokażesz nam je potem prawda? ;)

Mam jeszcze takie pytanko: gdzie kupiłaś ten wieszaczek, na którym wisi wianek? :)

pysiaczku ja na jabłuszka trafiłam przypadkiem....ludzie dziwnie na mnie patrzyli jak je zrywałam ale mam za to ładny wianek ;) Faktycznie zamówiłam regały dokładnie 3 szt z czego tylko jeden jest dla mnie 2 pozostałe dla mojej mamy ;) Mój stanie w przedpokoju w rogu przy drzwiach....zasłoni brzydką rurę :) jak juz będzie stał we właściwym miejscu...pokażę ;)

Wieszaczek kupiłam kiedyś na allegro

psosin dziękuję :) staram sie żeby było przytulnie, wygodnie i miło dla oka ;)

waderko dzięki :) fajnie, ze już wróciłaś ;)

Edytowane przez kasia_sw