kasia_sw 20.08.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Kredens ładny ale ja też nie mam na niego miejsca muszę przerobic mój 2 m bufet/komodę bo totalnie nie pasuje do reszty mebli. Wygląda jak witryna przed malowaniem więc denerwuje mnie teraz strasznie U mnie dzisiaj lato w pełni....cudowna pogoda wreszcie mogłam troche posiedziec na balkonie A tak teraz wygląda mój 9 metrowy "pociąg" Ostatnio nie pokazałam mojej filiżanki z nanu-nana ....była ostatnia za 4,50 zł ...czekała chyba na mnie bo własnie takiego rozmiaru szukałam. Wszystkie które mam są za duże lub za małe a ta w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 20.08.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Przepięknie! Klimatycznie i przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 bombowy pomocnik:)))) pewnie cena powala.... buziaki wieczorowe posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 20.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Kasiu, u Ciebie jak zwykle cudownie jak w bajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.08.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 20.08.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 na takim balkonie czułabym się jak na wakacjach filiżanka śliczniusia.. a pomysł na woreczki super..,zdolna dziewczyna jesteś piękne wnętrza i przedmioty tworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.08.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Nooo Kasia, Twój balkon nie wygląda jak tramwaj tylko bardzo przytulna kawiarnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.08.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki Kobietki Kupiłam ostatnio poduszki na moje krzesła, bo jakoś nie umiem się zabrać za uszycie tych falbaniastych...żeby nie były takie nijakie postanowiłam obszyć je na dole białą koronką. Będą fajne Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.08.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Oczywiście pokażesz nam? Pięknie się prezentuje balkon Chętnie wpadłabym na kawkę w tej filiżance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 21.08.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kati, nie wiem czy wierzysz w przesądy i takie tam, ale wrzos w domu przynosi pecha i nie szczęście. W zeszłym roku też mielismy piekne sadzonki wrzosów, i szwagierka przyjechała, zrobiła taaakie wielkie gały, z zapytaniem czemu mamy w domu wrzos skoro on przynosi pecha? osłupieliśmy trochę bo nigdy nie przypuszczalismy że jest taki przesąd ( jej powiedziała to pewna florystka z zaprzyjaźnionej kwiaciarni) , no i nasze białe wrzosy zamieszkały w ogrodzie. Od tamtej pory nie mieliśmy ich w domu:). Kurcze niby człowiek stara się być racjonalny, a jednak to gdzieś w głowie siedzi, "a może to prawda?" Balkon świetnie wygląda, fajnie na takim pić latte machiato. Regały wyjeżdżają w poniedziałek, więc pewnie we wtorek, lub środę będą u Ciebie:).Gdzie kupiłaś te poduszki na krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.08.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Diabełku ja jakoś nie wierze w przesądy, ale lepiej dmuchać na zimne jak widzisz wrzosy powędrowały na balkon i już tam zostaną balkon jest jaki jest ale cieszę sie że mam chociaż taki kawke powijam i owszem ale czarną i gorzką...taką lubię najbardziej Na regały bardzo się cieszę i czekam na wszystkie dane do przelewu Poduszki są z ikei ...niecałe 20 zł/szt. Kupiłam je bo fajnie są uszyte i kiedyś będę chciała na ich wzór uszyć falbaniaste Z wczorajszego spaceru po parku ( był zlot motocykli więc mój mąż szedł bardzo chętnie na spacer przyniosłam całą torebkę rajskich jabłuszek i zainspirowana wiankiem Juszczakówki zrobiłam swoją wersję Wisi w przedpokoju i cieszy moje oczy Uszyłam też kilka woreczków m.in. taki Teraz zmykam do kina...trochę się pośmiać....mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.08.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kasiu śliczny ten wianuszek! Juszczakówki też mi się bardzo podobał Ja nigdzie tych jabłuszek nie znalazłam A mówiłaś, że nic już nie wciśniesz a tu proszę regały (liczba mnoga) do Ciebie idą :D:D Pokażesz nam je potem prawda? Mam jeszcze takie pytanko: gdzie kupiłaś ten wieszaczek, na którym wisi wianek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.08.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kasia jak ty masz u siebie pieknie!!!!!)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 21.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kasiu, to wyjątkowy ładny tramwaj Ja dzisiaj przytargałam białe wrzosy, bo matoba sprzed wejścia przestała kwitnąc i zrobiła się smętna. Super pomysł z workami, aż żałuję, że Larwy już mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.08.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) pysiaczku ja na jabłuszka trafiłam przypadkiem....ludzie dziwnie na mnie patrzyli jak je zrywałam ale mam za to ładny wianek Faktycznie zamówiłam regały dokładnie 3 szt z czego tylko jeden jest dla mnie 2 pozostałe dla mojej mamy Mój stanie w przedpokoju w rogu przy drzwiach....zasłoni brzydką rurę jak juz będzie stał we właściwym miejscu...pokażę Wieszaczek kupiłam kiedyś na allegro psosin dziękuję staram sie żeby było przytulnie, wygodnie i miło dla oka waderko dzięki fajnie, ze już wróciłaś Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Kasiu napisz mi prosze na priv jaki jest koszt takich woreczkow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.08.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ej rety piękny ten wianuszek ,tworzy taką domową ciepłą atmosferę, a te woreczki extra pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 22.08.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Kasiu,piękny wiauszek z rajskich jabłuszek Mama wczoraj zakomunikowała mi,że mam iść nazbierać takowych,szykuje się wianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.08.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witaj kasia bardzo się cieszę widząc takie piękne dzieło czytaj wianek zainspirowanym moimi wypocinami czytaj wiankiem "Pociąg" do raju bardzo romantyczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Piekny ten wianek, zazdroszcze zdolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts