gusia77 08.12.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Kasiu gdzie jakieś nowe aranżacje Proszę o nowe inspiracje : Co do tacy mam obiecany wyjazd do ikei jeszcze przed świętami więc mam nadzieję że i ja tą tacę zakupię Zastanawiam się czy przypadkiem nie mieszkasz zbyt daleko ode mnie? skoro odwiedziłaś katowicką ike To tylko moje spostrzeżenia... Nie ulega wątpliwości że czekam na kolejne wpisy i fotki z Twojego magicznego DOMKU z wielkiej płyty Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia77 08.12.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Co do pasty Starwax o której piszesz muszę Ci powiedzieć że jest super moja koleżanka wybieliła nią drewniany korpus starej maszyny Efekt jak dla mnie ekstra Wkleiłabym Ci jej zdjęcie ale za choinkę nie potrafię tego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.12.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ale dlaczego ja tu sie jeszcze nie wpisałam, to nie wiem... skandal! Kasiu! cudnie u Ciebie. widać, że bardzo kreatywna z Ciebie osoba. i Święta piękne w tym mieszkaniu będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 09.12.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Co tu dużo mówić, pięknie u ciebie. Tacę widziałam i też jest w planie dekoracji świąteczno - zimowych, ale czerwona. Muszę tylko nawiedzić Ikeę. Pewnie w sobotę. Ale za to mam obrusik taki jak twój bieżnik . Bardzo go lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.12.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Gusia aranżacje rodzą się powoli, bo moje szydełkowe śnieżynki jeszcze nie przyszły. Cały czas coś wymyślam....pomysłów mam sporo ale czasu na ich realizację jakoś mniej Przerabiam zeszłoroczne ozdoby i tak powstała 'nowa' girlanda. Chciałam uszyć coś sama, ale w moim mieście nie mogę kupić ładnych tkanin. A mieszkam w Katowicach więc do Bielska nie jest tak daleko Co do pasty wybielającej, to kusi mnie potraktowanie nią mojego lustra i latarenek, ale nie wiem co by z tego wyszło. A może wyślesz mi fotkę na maila ? Będę wdzięczna monah witam Cię serdecznie Cieszę się, że Ci się u mnie podoba....podobnie jak Ty ja również mam zamiar powalczyć z moja kuchnią, bo nie mogę już na nią patrzeć.....ale to dopiero na wiosnę A jak tam Jamiroquai ? Warmia ja długo się zastanawiałam, którą tacę kupić ale padło na białą bo będę mogła ja używać cały rok nie tylko na święta Obrus do bieżnika też mam i pewnie wyląduje na stole na święta a to wspomniana 'girlanda' http://images45.fotosik.pl/452/67c9150737507123med.jpg Edytowane 18 Lutego 2013 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.12.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Ale jestem zła grrrr.....jakiś czas temu kupiłam na allegro fotel bujany. Zawsze o takim marzyłam a jak zobaczyłam u Betib jej biały drewniany utwierdziłam się tylko w moim marzeniu. Znalazłam, ładny trochę inny niż Betib i wygrałam aukcję. Dzisiaj dostałam maila od sprzedawcy, że jest zmuszony oddać mi pieniądze, bo nie umie tego fotela odpowiednio zapakować do transportu Nie wnikam w prawdziwy powód, bo to chyba jedno z głubszych wytłumaczeń jakie słyszałam No nic na święta nie będzie fotela...rozpoczynam poszukiwania od początku tapicer od drugiego fotela też się nie oddzywa, co też zaczyna mnie złościć.....ale ja jestem cierpliwa A to na poprawę humoru uwielbiam ten teledysk Edytowane 9 Grudnia 2010 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Kasiu, bo z tymi dostawami predświątecznymi to już tak niestety jest... Ale uszy do góry- na pewno znajdziesz nowy fotel, a może nawet ładniejszy...A dekoracje świąteczne masz przecudne http://www.e-gify.com/gify/1893.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.12.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Nie zostaje mi nic innego jak szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.12.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 (edytowane) Byłam dzisiaj w Almi Decor i nie chciałam wychodzić z tego sklepu Mają przepiękne świąteczne ozdoby aż dech zapiera tylko te ceny wybiorę się tam przed świetami może będą jakieś przeceny Pstryknęłam telefonem parę fotek ....przepraszam za jakość ale mam kiepski aparat w telefonie. http://images39.fotosik.pl/458/4f2ddc9ab077a9bamed.jpg http://images40.fotosik.pl/446/c7da1b0dba960f40.jpg http://images38.fotosik.pl/456/30425fb334142676med.jpg http://images50.fotosik.pl/463/b5fde02f42909459.jpg http://images35.fotosik.pl/298/9689bf526284e553.jpg Ten koń przy wejściu był naturalnej wielkości http://images43.fotosik.pl/462/55d0693a893e538e.jpg Edytowane 13 Grudnia 2010 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 13.12.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Hm, to ja już wiem, że z Larwami moimi mam do AD nie wchodzić - bo będzie jazda na maksa o tego konia.... Śliczna girlanda i bieżnik, zresztą co tu nie jest śliczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.12.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 lepiej późno niż wcale ... ale dotarłam ... w przdpokoju mnie zamurowało ta cegła i to na niej wszystko majstersztyk ... białe drzwi ... detale pokoju tworzą świetny salonik ... zdjęcia "wielkiego miasta" nocą przez rąbek rolety ... niesamowite ... pokazałas to tak, że wspomniałam lata kiedy zazdraszczałam koleżance mieszkania na ogromnym osiedlu dla tych migających światełek ... i pomijając wiele co musze nadrobić o wcześniejszej porze ... dochodze do bramy parku ... drzew w pierzynkach śniegu ... a AD kto nie czeka na przeceny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Byłam dzisiaj w Almi Decor i nie chciałam wychodzić z tego sklepu Mają przepiękne świąteczne ozdoby aż dech zapiera tylko te ceny wybiorę się tam przed świetami może będą jakieś przeceny Kasiu- na przeceny przed świętami raczej nie masz co liczyć. :bash:Znam ten sklep od lat i wiem, że największe obniżki są w styczniu. Może wtedy trzeba nakupować na przyszły rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.12.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 A u mnie w AD przeceny na niektóre ozdoby świąteczne są już od zeszłego tygodnia A od ich projektantki wiem, że święta mogą wyprzedawać od 15 grudnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 wadera skoro Twoje rozrabiaki mają fioła na punkcie koni, to nie radzę ich tam zabierać, bo koników różnych...różnistych jest tam duuuużo konstancja30 witam Cię serdecznie miło słyszeć, że Ci się u mnie podoba wiesz ja chetnie zamieniłabym ten widok z okna na inny np lasu czy jeziorka ale trzeba się cieszyc z tego co się ma park http://www.wpkiw.com.pl bo własnie on jst na fotkach to zbawienie dla mojego osiedla....jest piękny o każdej porze roku. Zaglądam na Twojego bloga regularnie agawi74, joliska chyba co sklep to inny zwyczaj, bo w tym moim już jakieś pojedyńcze rzeczy przecenili ale myśle, że faktycznie po świętach lub w styczniu zaczną się prawdziwe przeceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 14.12.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No mają, mają - po matce. Swego czasu "Smyka" omijałam, bo mieli pluszowego konia wielkości kuca co jabłko zjadał, rżał i coś tam jeszcze - nie wiem dokładnie, bo jak tylko mnie wieści o nim doszły, to zaczęłam ten sklep omijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.12.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Kasiu_sw witaj ależ PIĘKNIE u CIebie!!! i już tak świątecznie czy ja dobrze zrozumiałam, jesteś z CHorzowa czy Katowic?? jeśli tak to powiedz mi w którym AD są takie fajne ozbóbki (zwłaszcza koniki- też mam na ich punkcie fioła ostanio ) w sobote byłam w F.H. i nic z tych rzeczy nic widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2010 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witaj ida2 MIeszkam w Katowicach ale do Chorzowa mam bliziutko AD to ten w SilesiaCC....tam zawsze mają ogromny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.12.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kasiu! To się uśmiałam z tym fotelem (chociaż rozumiem, że Tobie do śmiechu nie jest) - bo przedwczoraj kurier dostarczył mi zgrabnie zapakowany w multum kartonów i kartoników bujany biały fotel - łudząco podobny do tego Betib. Strasznie mi się podobał i ciągle gadałam "muszę go mieć" i mam! To jak już uda Ci się upolować, możemy się w trójkę pobujać :D:D Nie wiem czy wolno u Ciebie, ale najwyżej wyrzucisz. Kupiłam takie cuś: http://allegro.pl/fotel-bujany-bialy-i1353914212.html Jest o niebo ładniejszy niż na zdjęciach, w paru miejscach przetarty - nie wiem czy specjalnie czy ze starości, ale nie mam zamiaru poprawiać Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.12.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Hahaha...... yokasta obserwowałam ten fotel, ale bałam się, ze nie jest biały tylko kremowy Nio i ktoś mi go podkupił już wiem kto Ja znalazłam taki ale nie wiem czy poradzę sobie z jego pomalowaniem http://allegro.pl/drewniany-fotel-bujany-bujak-i1368193212.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.12.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Nie, nie - fotel jest biały. Nawet jakby nie był to się zakochałam i kaplica Ten brązowy fajny, mi zależało żeby w tej górnej desce na oparciu były te dwa półokrągłe wgłębienia Lakier może być problemem - zależy jaki masz sprzęt (tj. czy coś oprócz papieru ściernego) - zależy na jakim efekcie Ci zależy (masło maślane ehh), Betib pewnie bardziej by pomogła w tej materii, ona wszystko zdolniacha sama maluje, ja poszłam na gotowca Jest na All. dużo foteli holenderskich, które są trochę bardziej zdobione, a niektóre mają pełne oparcia. Ja dosyć długo czekałam, aż w końcu się trafił Jak jesteś wysoka, to sprawdzaj koniecznie wysokość siedziska, dla mnie do bujania akurat, ale małż który ma 2,00 m bujać się nie może. To aż dziwne, mieć podobny gust do kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts