Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Piękne serduszko!

A regał wygląda jak dla Ciebie zrobiony Kasiu. Bardzo ładny jest. Już jest pięknie zaaranżowany a co dopiero jak zrobisz wersję ostateczną :) Ja mam stanowczo za małe mieszkanie i nie miałabym gdzie tych wszystkich ładnych rzeczy pomieścić.

I dzięki za podpowiedź co zrobić dziś na obiad ;)

jolisko dzięki za informacje odnośnie hebe :)

Dwa pierwsze zdania "Hebe nie ma specjalnych wymagań, w sumie jest dość prosta w uprawie. Stanowisko dość jasne ale bez wystawienia na bezpośrednie działanie słońca, osłonięte od przeciągów i wiatru." niestety dyskwalifikują tą roślinkę jak dla mnie :( Mimo, że zamontowaliśmy matę na balkonie to i tak jak jest słońce to cienia na balkonie brak (południowa strona).

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

diabełku regał już na 100 % będzie stał prosto tylko muszę zaślepkę od ściany wymyślić ;) jabłuszka wiszą juz tydzień i nic..jedno zgniło wiec wymieniłam na nowe bo miałam mały zapas...one chyba niestety będą gniły a nie zasychały, bo są uszkodzone przez wykałaczkę.

Wróciłam własnie z weekendu w Ustroniu i przywiazłam sobie fajny koszyk kupiony na targu staroci ;) miał być na gazety ale chyba będzie na poduszki ;) jest duży, szary i fajny :) zastanawialiśmy do czego mógł służyć i doszliśmy do wniosku, ze chyba do przenoszenia ryb ;) ale rybami nie pachnie ;) dodałam "tablicowe" serduszko i gotowe :) kosztował 20 zł ;)

DSC01812.JPG

DSC01814.JPG

Edytowane przez kasia_sw

Anetko a pokazywałaś u siebie te koszyki, bo ich nie pamiętam a znam Twój domek dość dobrze ;) wysłałam do Ciebie pw ;)

Monisiaaa te starcie w Ustroniu były w samym centrum na przeciwko urzędu miasta przy takich 2 drewnianych domkach. Tak naprawdę, to cieżko to nazwać targiem ....kilku sprzedających rozłożonych na stolikach...reszta na trawniku. Nie mam pojęcia czy zawsze tam są ja byłam tam w niedzielę. Uwielbiam takie miejsca, bardzo załuję, ze w Katowicach nie ma jakiegość pchlego targu.

asiulkowo regał już stoi prosto i wygląda o niebo lepiej...nie będę go niszczyć, bo ta rura w rogu jest spora więc musiałabym wyciąć sporą dziurę w regale. Dokupię zaślepkę i będzie ok ;)