pysiaczek 25.08.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Piękne serduszko! A regał wygląda jak dla Ciebie zrobiony Kasiu. Bardzo ładny jest. Już jest pięknie zaaranżowany a co dopiero jak zrobisz wersję ostateczną Ja mam stanowczo za małe mieszkanie i nie miałabym gdzie tych wszystkich ładnych rzeczy pomieścić. I dzięki za podpowiedź co zrobić dziś na obiad jolisko dzięki za informacje odnośnie hebe Dwa pierwsze zdania "Hebe nie ma specjalnych wymagań, w sumie jest dość prosta w uprawie. Stanowisko dość jasne ale bez wystawienia na bezpośrednie działanie słońca, osłonięte od przeciągów i wiatru." niestety dyskwalifikują tą roślinkę jak dla mnie Mimo, że zamontowaliśmy matę na balkonie to i tak jak jest słońce to cienia na balkonie brak (południowa strona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.08.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 pysiaczku jeszcze muszę pozmieniac wszystko na tym regale ale będzie ok Nowa partia woreczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 26.08.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Śliczne!Z imonami idealne na kapciochy do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.08.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Piękne. Brak słów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.08.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Właśnie na kapcie je szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 28.08.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Kati super sie wpasował ten regalik. I masz rację że na prosto będzie symetryczniej,a co za tym idzie spokojniej wizualnie.Wianek z jabłek super. Czy te jabłuszka długo są takie ładne, czy może szybko usychają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.08.2011 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) diabełku regał już na 100 % będzie stał prosto tylko muszę zaślepkę od ściany wymyślić jabłuszka wiszą juz tydzień i nic..jedno zgniło wiec wymieniłam na nowe bo miałam mały zapas...one chyba niestety będą gniły a nie zasychały, bo są uszkodzone przez wykałaczkę. Wróciłam własnie z weekendu w Ustroniu i przywiazłam sobie fajny koszyk kupiony na targu staroci miał być na gazety ale chyba będzie na poduszki jest duży, szary i fajny zastanawialiśmy do czego mógł służyć i doszliśmy do wniosku, ze chyba do przenoszenia ryb ale rybami nie pachnie dodałam "tablicowe" serduszko i gotowe kosztował 20 zł Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.08.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Kasiu ale czad :jawdrop:I to za taką cenę! Super i w ogóle piękna aranżacja fotki nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.08.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 28.08.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 pięknie wygląda idealnie do tego wnętrza:) gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.08.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Cieszę się, ze się podoba na początku miałam wątpliwości..... zobaczyłam ten kosz z samego rana i później chodziłam i myślałam czy go kupić....przed samym wyjazdem poszłam tam jeszcze raz i na szczęście czekał na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.08.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Kasiu koszyk super, mam 2 podobne ale wspolczesne w lazienkach - trzymam w nich reczniki i papier toaletowy ale pamietam identyczny u mojej Babci - jej sluzyl do przechowywania kartofli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 28.08.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Kasiu rewelacyjnie wydobyłaś piękno tego koszyka Wiesz coś więcej o tym targu staroci w Ustroniu, czy jest on cyklicznie w jakimś konkretnym dniu?? Byłam raz w Cieszynie na takim targu, ale tam przede wszystkim górują monety, perełek - mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.08.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Kosz bomba:)) i regał cudo:) a może by wyciąć w nim z tyłu dziurę na te rury...ale chyba szkoda go psuć.U mnie nadal komoda z płyty czeka na lepsze czasy, żeby ją zetrzeć i pomalować.miłego tygodnia Kasiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.08.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Anetko a pokazywałaś u siebie te koszyki, bo ich nie pamiętam a znam Twój domek dość dobrze wysłałam do Ciebie pw Monisiaaa te starcie w Ustroniu były w samym centrum na przeciwko urzędu miasta przy takich 2 drewnianych domkach. Tak naprawdę, to cieżko to nazwać targiem ....kilku sprzedających rozłożonych na stolikach...reszta na trawniku. Nie mam pojęcia czy zawsze tam są ja byłam tam w niedzielę. Uwielbiam takie miejsca, bardzo załuję, ze w Katowicach nie ma jakiegość pchlego targu. asiulkowo regał już stoi prosto i wygląda o niebo lepiej...nie będę go niszczyć, bo ta rura w rogu jest spora więc musiałabym wyciąć sporą dziurę w regale. Dokupię zaślepkę i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Kasia super kosz, szukam identycznego tylko wyższego na drewno do kominka :) ale kosztują strasznie dużo . Cudny! Jak Ci się znudzi to odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.08.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 yokasta będę pamiętać o Twojej chęci zakupu gdybym miała kominek pewnie trzymałabym w nim drewno, bo jest naprawdę duży. A o mały włos bym go nie kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.08.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 I to byłby wielki błąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.08.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Kosz godny podziwu i wzdychań z poduchami i serduchem wygląda bardzo "po pańsku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.08.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Kasiu, wysyłam pytanko na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts