mada1412 31.08.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Kasiu, zazdroszczę koszykowej zdobyczy, regał świetny, ale cuda spod Twojej igiełki wymiatają Masz talent, że hej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 01.09.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 wpadłam zupełnie przez przypadek i .... wyjsc nie chce! rozmarzylam się i zakochałam w Twoich wnętrzach! Jest naprawde przecudownie! Uwielbiam! a balkon.... marzenie. naprawde. hehe mam dziwną przypadłość, że mimo, ze uwielbiam taki styl we wnętrzach, to sama nie potrafiłabym go urządzić. Nawet nie wiem jak to opisać. u mnie w przyszłości będą z pewnością wnętrza nowoczesne, na wysoki połysk itd. mam wrazenie ze taki styl leży w mojej naturze. Ale KOCHAM takie klimaty jak u Ciebie. Kocham po prostu. Chciałabym troche posiedziec, pomieszkac w takim cieplutkim domu. Swoją drogą jak nazywa się taki styl? Bo skandynawski jest bardzoej zimny chyba. czasami lubie sobie poszukac w necie takich wnętrz i sie rozmarzyc... bede zaglądac! na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.09.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Marcela_a witaj u mnie zaglądaj kiedy chcesz zapraszam Kobietki byłam ostatnio w niemieckiej ikei i kupiłam moją wymarzoną tkaninę.....mam nadzieję, że będze w polskich sklepach. Oczywiście juz coś z niej uszyłam mimo braku czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 piękne !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.09.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 yokasta nie wiem czy już używasz ten durszlak z TK ? mój mąż zapakował go wczoraj do zywarki i się okazało, że coś dziwnego sie porobiło z uszami tzn zeszło to srebrne i teraz one są pokryte czymś w rodzaju grafitu z ołówka, brudzą tak samo. Musiało chyba dojśc do jakiejś reakcji z tymi środkami do zmywarki. Reszta na szczęście jest ok. Tak więc radzę nie wkłądaj go do zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Kasiu dzięki nie używałam jeszcze, ale do zmywarki bym nie włożyła chyba bo nic takiego nigdy nie wkładam do durszlaka co by zmywarki potrzebowało . Za radę dzięki a jest jakaś uwaga na opakowaniu odnośnie zmywarki? Ciekawa jestem.... Edit: właśnie powiedziałam mężowi o tym co piszesz i powiedział, że to trzeba ze sprzedaży wycofać bo się tak nie powinno dziać, chyba że jest wyraźnie zaznaczone że nie wolno wkładać do zmywarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.09.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Kasiu jak zwykle piękne rzeczy uszyłaś Niefajna sprawa z tym durszlakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.09.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 yokasta szczerze mówiąc nie pamiętam czy zerknęłam na opakowanie czy można zmywać w zmywarce, bo ja też nie miałam zamiaru wkładać go do zmywarki. Niestety mój mąż wkłada wszystko jak leci. Wiem ze np łyżek Nigelli nie wolno zmywać w zmywarce więc i durszlaka nie chciałam tak myć ale trudno stało się uszy będą inne pusiaczek dzięki uwielbiam tę tkaninę i już żałuję, ze kupiłam tylko 4 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 02.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 piękności:)))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.09.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Kasiu, masz teraz oryginalny i jedyny w swoim rodzaju durszlak a materiał faktycznie - trudno o taki u nas szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Kasiu piekna podusia i serduszko...wszystko spod Twoich raczek wychodzi cudne! Koszykow jeszcze nie pokazywalam ale zrobie fotke i wkleje, ten Twoj jest duzo wiekszy od moich, nie wiem jak w Twoim koszyku ale moje rysuja podloge jak sie nimi szura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.09.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Dzięki Dziewczynki mam sporo nowych szyciowych pomysłów tylko jakoś czasu brak Anetko ja mój koszyk postawiłam w jednym miejscu i raczej go nie ruszam....tylko przy sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 nie wiem dlaczego wczesniej do ciebie nie trafilam !!! kasiu, jak u ciebie przytulnie! taka z ciebie zdolniacha ze az mnie skreca nie dosc ze masz sliczie urzadzone mieszkanko to potrafisz wyniuchac super okazje, pieknie dodac im zycia i to szycie! mamo, jak ty szyjesz!!!! ja tez tak chce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.09.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 googulek Wtam Cię serdecznie i bardzo dziękuję za tyle miłych słów Ja zaglądam do Ciebie od dawna i podziwiam Macie piękny dom i to Ty masz dar do wyszukiwania prawdziwych perełek. Trochę Ci zazdroszczę Paryża, bo uwielbiam to miasto i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tam wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 04.09.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Jest u CIebie pięknie! bardzo przytulnie i cudownie po prostu. z wielką przyjemnością zgłębię cały wątek, narazie przeczytalam połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.09.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 (edytowane) marta1210 witam sedecznie i zapraszam Uszyłam sobie takie coś do okna Tylko do jednego, bo zabrakło mi materiału muszę kupić jeszcze 2 komplety zasłon w ikei i uszyć resztę. Nie umiem zrobić fajnych fotek, bo pod światło i firanka biała... jakoś mi nie wychodzą dobre zdjecia mimo wszystko moze coś zobaczycie Do filiżanki udało mi się dopasować taki oto dzbanek Edytowane 4 Września 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 05.09.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Firanka przecudnej urody!!! Masz talent - to za mało powiedziane. Kasiu Ty jesteś po prostu powołana do szycia takich cudności A komplecik chętnie bym zaadoptowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.09.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Kasiu chętnie wpadłabym na kawkę i czekoladki w to deszczowe przedpołudnie! Super pomysł na firankę miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.09.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Pieknie! piekne firanki i cała ta kompozycja!!Kasiu a co to za doniczki? te z serduszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.09.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Mam nadzieję, że ta moja firaneczka nie wygląda jak zawieszona w oknie spódnica chciałam trochę zmienić wystrój okien i wmyśliłam falbaniastą firankę zachęcił mnie fakt, że ikea przeceniła te zasłonki...i tak na jedno okno poszło 6 m tkaniny psosin doniczki były kiedyś w ikei...chyba w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts