kasia_sw 11.09.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) waderko bardzo lubię tę firankę bo na żywo wygląda o niebo lepiej. Taka falbaniasta wygląda jak ze starych koronek a uszycie jej to prościzna jak będę szyła 2 pozostałe postaram się zrobić fotki Tak jak piszesz nie potrafię zrobić doprej fotki okna bo z lampą wychodzą mi jakieś nienaturalne a obrabiać jeszcze nie potrafię joliska do Nowego Sącza wracam z sentymentu bo w okolicy Laskowej spędzalam kiedyś całe wakacje i w Sączu bywałam często Nie mam pojęcia jak się nazywa ta lodziarnia...jest w centrum, wchodzi się po schodkach, lody sa na wagę ....przed budynkiem mają ładny ogródek. Kiedyś to było duzo mniejsze ale widać ze się lądnie rozwijają. Przynjamniej raz w roku jedzemy tam właśnie na lody Asiu miasto naprawdę ładne i zadbane a okolice przepiękne Anitko masz rację ale nie musimy mieć wszystkiego co np jest modne w skandynawii. Ważne, zebyśmy miały wybór a póki co nie mamy z czego wybierać. Zostaje nam polowanie na jakieś okazje co swoją drogą ma swój urok yokasta ja mam podobnie jak Ty...."babcinych" serwetek mam sporo ale chyba dla samego faktu ich posiadania żadnych głów na ścianie nie toleruję nawet jak są dziergane na drutach bo i takie ostatnio widziałam. Ale jeśli są osoby, ktorym się to podoba czemu nie mają mieć możliwości ich zakupu. Królewicz był wielki A propos mojego marudzenia i braku ładnych rzeczy w naszych sklepach ....od czwartku w lidlu będąfajne rzeczy Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 11.09.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 o w mordunię,cuda:].Ciekawe jak z jakością tej pościeli.Choć Lidl miewa zaskakująco dobre produkty. zgadzam się ,że wybór powinien być:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 12.09.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Kasia dokładnie te same produkty mam zaznaczone w swoim katalogu Lidla jako 'do upolowania' w czwartek. No plus piżamkę, ale jeszcze się zobaczy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.09.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Brawo dla Lidla!!! Anitko,cudne miejsce na sklepiko-kawiarenkę znalazłaś!Och jakże i ja o czymś takim marzę...trzymam kciuki za Twoje i swoje marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.09.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ooo a dla mnie świeca i żółty lub różowy budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 12.09.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Paula to marzenie Kasi-ale potwierdzam,cudowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 12.09.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 fajne cuda w lidlu, już sie naśliniłam, ale roczek nas teraz finansowo wyportkował Co jakiś czas lidl powtarza te promocje, więc następnym razem coś kupię Pozdrawiam Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 13.09.2011 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Kasiu to jest marzenie , które na pewno się spełni. Gdyby to spełnienie było jeszcze w Sączu - to byłabym częstym gościem:yes:Nowy Sącz spodobał mi dawno temu i wspomnienia wróciły - dziękuję. Edytowane 13 Września 2011 przez mojanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.09.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Anitko,tak się składa,że z Kasią mamy podobne marzenie,nawet już kiedyś o tym rozmawiałyśmy.Ba,nie tylko my dwie chciałybyśmy prowadzić sklepiko-kawiarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.09.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 a ja szukam takiego budzika tylko granatowego lub czerwonego dla synka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.09.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kasiu piękne zdjęcia z tego Nowego Sącza Ja również wierzę, że uda Ci się w przyszłości spełnić Twoje marzenie Lody na wagę wyglądają super - bardzo fajnie podane Rzeczy w Lidlu wypatrzyłaś świetne. Nie dane mi będzie ich kupić bo nie mam Lidla pod ręką obecnie. Ale bardzo ciekawa jestem jakości tej pościeli - dajcie znać po zakupie jak z nią jest PS.Tak poza tym to w weekend jak i teraz jestem w okolicach Krakowa a konkretnie w Zakopanem Pogoda piękna, a u nas dziś pada, więc udało nam się z tym urlopem PS.2. Wiesz może po ile będzie ta biała skrzynia na pościel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 13.09.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Cudne poszewki Kasiu, wszystko co pokazujesz jest prześliczne! pysiaczku, skrzynia jest po 149 zł, kiedyś już były takie w Lidlu i nawet nie pomyślałam, że one do pościeli mogą służyć, bo dosyć niziutkie są. Ja w swojej przechowuję buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.09.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 pysiaczku, skrzynia jest po 149 zł, kiedyś już były takie w Lidlu i nawet nie pomyślałam, że one do pościeli mogą służyć, bo dosyć niziutkie są. Ja w swojej przechowuję buty Magduśka dzięki Już wczoraj sobie na necie obejrzałam gazetkę z Lidla jak wpadłam na to, że tam na pewno będą ceny Ja bym właśnie chciała taką skrzynię na buty do przedpokoju, ale obawiam się, że pewnie będzie ich mało w sklepie i zanim ktoś będzie mógł podjechać i kupić to się skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 14.09.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 To trzymam kciuki, żeby udało Ci się kupić Ja ze swojej jestem bardzo zadowolona. Kupowałam ją już wcześniej i wtedy też było ich mało i bałam się, że nie dostanę. Ale u mnie tylko jeden Lidl i towar też dość ograniczony, u Ciebie powinno być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.09.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a ta skrzynia jest drewniana? hmmm bo tak zachwalacie ze zaczełam sie zastanawiac, moze młodemu koło łóżka postawic?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.09.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 psosin raczej obstawiam jakiś mdf niż drewno, ale na zdjęciu wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.09.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dziewczynki dziękuję za wszystkie miłe słowa U mnie nic nowego, cały czas coś szyję, wymyślam nowości i pracuję nad fajnym "zleceniem" Dzisiaj na obiad zrobiłam pyszne danie....przepis znalazłam tu http://lawendowydom.blogspot.com/2011/08/czuszki-biurek.html Zrobiłam wszystko jak w przepisie i muszę przyznać, że danie jest bardzo smaczne niestety nie miałam czubrycy, przez co zmodyfikowałam przepis, dodając do farszu bazylię, pieprz i trochę czosnku. Nie lubię panierowanych potraw, ale w tym przypadku dałam się przekonać. Nawet mężowi smakowało mimo braku mięsa w daniu Bloga i danie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.09.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Kasiu mam nadzieję, że pokażesz nam później to zlecenie Mam skrzynię Nie wiem jak wygląda bo kupiona w ślepo przez rodziców a ja ponad 800km od nich obecnie, ale wierzę, że będzie fajna Kasiu czy widziałaś je może dziś w sklepie? I czy kupiłaś to o czym pisałaś nam wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.09.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Nie wiem jak Kasia, my kupiliśmy dwie świeczki . Patchworkowych wyrobów nie lubię więc nie oglądałam nawet, nie wiem jak z jakością. Świeczki są moim zdaniem świetne, cena podżyłowana bo powinny kosztować na moje oko ok.7,99. Nie zmienia to faktu, że mój mąż wybrał zapach róży (dla mnie śmierdziało ale co poradzić) a ja lawendę (pachnie super) a była jeszcze lawenda z wanilią ale za dużo dobrego to też niedobrze. Kasiula pokaż koniecznie co tam szyjesz na pewno coś pięknego....nie mogę się doczekać aż będę mogła coś zamówić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 15.09.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 pysiaczek cieszę się, że kupiłaś skrzynię ja jej niestety nie widziałam, bo jak byłam w sklepie juz ich nie było...pani powiedzieła mi, ze mieli tylko 2 szt. Dla siebie kupiłam świeczki i pudełka a pościel na prezent, bo nie było rozmiarów na moją wielgachną kołdrę Jakościowo pościel fajna....czysta bawełna. yokasta szyję coś innego niz zwykle i nawet fajnie mi to wyszło...jutro dokończę to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts