yokasta 15.09.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jakiś obrusik? A może maskotka? Albo sukienka na krzesło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 16.09.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 No to cierpliwie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 16.09.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja tez kupiłam pościel dla córki,moim zdaniem dobrej jakości 100% bawełna i nawet atest O.o. Świeczki super-ale drogie raczej.ławeczkę oglądałam,dosyć solidnie wygląda i ładnie wykończona-jedyny minus moim zdaniem, ma dosyć cienkie wieko -ja ją planowałam do dzieci do pokoju na zabawki i do siedzenia,ale moim zdaniem nie wytrzymałaby.Wzięłabym ją po przecenie:p-z moim zamiłowaniem do handmade i wieko bym wymieniła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.09.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Oj tak czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 16.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Kasiu może to będzie door stop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.09.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 I ja czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.09.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Oj szalone Kobiety to tajemnicze coś już prawie skończone ale to nic takiego nadzwyczajnego dla mnie to "szyciowa" nowość więc tym bardziej mnie cieszy że nawet mi wyszła, bo musiałam wymyślić jak ją zrobić mam tyle pomysłów, że część juz sobie rysuję w notesie, bo uciekają mi z głowy tylko z czasem mam jakiś kłopot, bo ciągle mi go brakuje jak dokończę to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.09.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kobietki, tajemnicze coś już jest gotowe ale pokażę jak dotrze do właścicielki W międzyczasie uszyłam kilka woreczków i poszewek m.in. takie A w mieszkaniu przybyło trochę jesiennych dekoracji....kasztany i rajskie jabłuszka przyniosłam z dzisiejszego spaceru domek to wczorajszy łup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.09.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Kasiu, jesienne cudności bardzo proszę wkleić też do wątku "Święta i jesień we wnętrzach" na wnętrzach Domek przepięknie wkomponowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 19.09.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 (edytowane) ta różana tkanina to coś pięknego,woreczek marzenie:].masz niezaprzeczalny talent do komponowania dekoracji,domek cudny-marzyłam długo o takim lampionie.Pięknie go wkomponowałaś :] Kasiu mogę troszkę zaśmiecić? kilka inspiracji na rozchmurzeniehttp://img689.imageshack.us/img689/6817/dlakasi1.jpghttp://img828.imageshack.us/img828/3613/dlakasi2.jpg http://img717.imageshack.us/img717/9493/dlakasi3.jpghttp://img233.imageshack.us/img233/6654/dlakasi4.png Kasiu daj znać,usunę jak się już natchniesz :] Edytowane 19 Września 2011 przez joliska edytuj post zamiast pisać kolejny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 19.09.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Kasiu, wysłałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 19.09.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Inspiracje świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 19.09.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Kasiu,urocza jesienna dekoracja,domek świetny!!!Idealnie się wpasuje we wszystkie Twoje aranżacje Anitko,ach inspiracje bardzo inspirujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.09.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Kasiu...dawno mnie nie było u Ciebie, ale jak już wejdę, to nie mogę wyjść Wszystko cudniaste...i firanki i woreczki i aranżacje jesienne i podusie .....ty kobieto to masz rękę i pomysły:)) Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.09.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ble, fuj i ohyda w jednym. Czemu ja tu ciągle zaglądam? Potem kompleksy się za mną wloką kilometrami . Kaśka, wszystko pięknie no słow nie mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.09.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 (edytowane) joliska dzięki Kochana...jak znajdę chwilkę to wkleję tam fotki chociaż u mnie z czasem krucho anitkodziękuje za ispiracje nie kasuj ich niech zostaną....śliczne tkaniny echhhhhh Justynko odpisałam Paula dziękuję wymyśliłam sobie inną dekorację ale na moim osiedlu nie mogę kupić tych małych ozdobnych dyń. Dzisiaj kupiłam jedną większą i poprosiłam panią z warzywniaka, żeby przywiozła te ozdobne...jutro zobczę czy o mnie pamiętała Beatko dziękuję ja nie mogę sie napatrzeć na Twój ogród i domek. Wczoraj byłam na spacerze w parku i zachwycałam się różami, które niestety juz przekwitają. W chorzowskim rosarium jest prawie 400 gatunków róż...pachną cudnie i przepięknie wyglądają. yokasta Ty wariatko czego tu zazdrościć ...robię rzeczy, z którymi tez byś sobie poradziła jestem pewna Dzisiejsze szycie....jeszcze chorągiewki kończę do kompletu Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 19.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 ale cuda! piękna zwłaszcza podusia:] do pokoiku młodego wilka morskiego jak znalazł;]oki,inspiracje zostawiam-jakby coś będę podrzucać kolejne :].szkoda,że nie mam cierpliwości do krzyżyków,bo te wzory mnie oczarowały p.s. już mnie ciekawi co wymodzisz z małych dyniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.09.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Kasiu,cudny komplecik uszyłaś,Jasiulek na pewno będzie z niego zadowolony Ja Wam zazdroszczę nawet tych dużych dyń,tutaj pojawią się pewnie dopiero przed Halloween,a o małych,białych mogę tylko pomarzyć...Będę szukać gdzieś,może akurat się trafią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 20.09.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 (edytowane) Kasiu to co pokazujesz jest po prostu piękne - bardzo piękne , absolutnie cudowne, niepowtarzalne, charakterystyczne, stylowe, klimatyczne, tworzone z pasją , bardzo przemyślane i świetnie skomponowane. Wielkie brawa ! Edytowane 20 Września 2011 przez mojanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Kasiu przepiękna jesienna dekoracja! Marynarski komplet super no i ta taca od mady w tle...zżera mnie zazdrość PS. Byłam wczoraj w krakowskim NanuNana ale niestety napisów/ramek Home już nie było. Tylko Love (ale czerwone tylko) i Baby zostały. Nic innego też mnie nie zachwyciło a tak na to liczyłam Za to byłam też w Ikei i mimo, że musiałam się ograniczać (pociąg) to jedna niebieska torba pełna po brzegi i tak wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts