Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tez kupiłam pościel dla córki,moim zdaniem dobrej jakości 100% bawełna i nawet atest O.o. Świeczki super-ale drogie raczej.ławeczkę oglądałam,dosyć solidnie wygląda i ładnie wykończona-jedyny minus moim zdaniem, ma dosyć cienkie wieko -ja ją planowałam do dzieci do pokoju na zabawki i do siedzenia,ale moim zdaniem nie wytrzymałaby.Wzięłabym ją po przecenie:p-z moim zamiłowaniem do handmade i wieko bym wymieniła:p

Oj szalone Kobiety :D to tajemnicze coś już prawie skończone ale to nic takiego nadzwyczajnego :) dla mnie to "szyciowa" nowość więc tym bardziej mnie cieszy że nawet mi wyszła, bo musiałam wymyślić jak ją zrobić ;) mam tyle pomysłów, że część juz sobie rysuję w notesie, bo uciekają mi z głowy ;) tylko z czasem mam jakiś kłopot, bo ciągle mi go brakuje ;) jak dokończę to pokażę ;)

Kobietki, tajemnicze coś już jest gotowe ale pokażę jak dotrze do właścicielki ;) W międzyczasie uszyłam kilka woreczków i poszewek m.in. takie

DSC02088.JPG

DSC02084.JPG

DSC02086.JPG

A w mieszkaniu przybyło trochę jesiennych dekoracji....kasztany i rajskie jabłuszka przyniosłam z dzisiejszego spaceru :) domek to wczorajszy łup ;)

DSC02078.JPG

DSC02071.JPG

ta różana tkanina to coś pięknego,woreczek marzenie:].masz niezaprzeczalny talent do komponowania dekoracji,domek cudny-marzyłam długo o takim lampionie.Pięknie go wkomponowałaś :]

Kasiu mogę troszkę zaśmiecić? kilka inspiracji na rozchmurzenie

http://img689.imageshack.us/img689/6817/dlakasi1.jpg

http://img828.imageshack.us/img828/3613/dlakasi2.jpg

http://img717.imageshack.us/img717/9493/dlakasi3.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/6654/dlakasi4.png

Kasiu daj znać,usunę jak się już natchniesz :]

Edytowane przez joliska
edytuj post zamiast pisać kolejny :)

Kasiu...dawno mnie nie było u Ciebie, ale jak już wejdę, to nie mogę wyjść:)

Wszystko cudniaste...i firanki i woreczki i aranżacje jesienne i podusie .....ty kobieto to masz rękę i pomysły:))

Pozdrawiam

Beata

joliska dzięki Kochana...jak znajdę chwilkę to wkleję tam fotki chociaż u mnie z czasem krucho ;)

anitkodziękuje za ispiracje :) nie kasuj ich niech zostaną....śliczne tkaniny echhhhhh ;)

Justynko odpisałam :)

Paula dziękuję :) wymyśliłam sobie inną dekorację ale na moim osiedlu nie mogę kupić tych małych ozdobnych dyń. Dzisiaj kupiłam jedną większą i poprosiłam panią z warzywniaka, żeby przywiozła te ozdobne...jutro zobczę czy o mnie pamiętała ;)

Beatko dziękuję :) ja nie mogę sie napatrzeć na Twój ogród i domek. Wczoraj byłam na spacerze w parku i zachwycałam się różami, które niestety juz przekwitają. W chorzowskim rosarium jest prawie 400 gatunków róż...pachną cudnie i przepięknie wyglądają.

yokasta Ty wariatko :D czego tu zazdrościć ...robię rzeczy, z którymi tez byś sobie poradziła :) jestem pewna ;)

Dzisiejsze szycie....jeszcze chorągiewki kończę do kompletu ;)

DSC02094.JPG

Edytowane przez kasia_sw

Kasiu przepiękna jesienna dekoracja! :yes:

Marynarski komplet super no i ta taca od mady w tle...zżera mnie zazdrość :D

PS. Byłam wczoraj w krakowskim NanuNana ale niestety napisów/ramek Home już nie było. Tylko Love (ale czerwone tylko) i Baby zostały. Nic innego też mnie nie zachwyciło a tak na to liczyłam :) Za to byłam też w Ikei i mimo, że musiałam się ograniczać (pociąg) to jedna niebieska torba pełna po brzegi i tak wyszła :lol: